Shutterstock: Kwangmooza

Shutterstock: Kwangmooza

Hacker MediaMarkt heeft selfie als achtergrond van smartphone ingesteld

De MediaMarkt is slachtoffer van een digitale aanval. Een anonieme hacker heeft een foto van zichzelf met de etalage-smartphone gemaakt en die als achtergrond ingesteld.

“We kunnen niet veel hierover kwijt, behalve dat er sinds vanochtend een andere achtergrond op een van onze nieuwe iPhone-modellen zit”, laat het bedrijf weten. “Eerst was het een blauwe visual met groene strepen, en nu ineens een foto. Heel erg schrikken om te zien waar hackers allemaal wel niet toe in staat zijn. We willen erg graag weten wie hier achter zit.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aan zijn smoelwerk kun je zien hoe dom die hekker is. Hij heeft zijn selfie op een goedkoop mobieltje gezet. Dat levert niet veel op. Als ik hem zou zijn geweest, zou ik mijn portret op een dure Apple hebben gezet. dat levert veel meer op.

Reageer
gravatar

Beste Boris, met jouw pasfoto schaadt jij ernstig het betrouwbare imago van De Speld. Welk gigantisch bedreig in cryptomunten eis jij van de directie voor het verwijderen van jouw foto?

gravatar

“We willen erg graag weten wie hier achter zit.”
Wat een oerdomme vraag. Dat zie je toch zo op de foto. De dommerik heeft zijn naam en werkgever rechtsonder geplaatst. Het is Kwang: Mooza van Shutterstock.

Matthijs, alhoewel het een aardig stukje is, kan ik door die stommiteit dit keer jou echt geen sterren cadeau doen.

Reageer