Exact Moszkowicz-editie


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ontdek de creatieve boekhouder in u!

Deel II (voor licht-gevorderden)komend najaar, incl. masterclass onder bezielende leiding van Bram.

Reageer
gravatar

We moeten afscheid nemen van een van onze meest geliefde avatars. (Zie hiernaast.) Daarmee komt een eind aan een bewogen leven van dit prentje. Op 4 mei zal de familie een plechtige herdenkingsdienst houden met 4:33 minuten stilte.


Weet overigens iemand hoe onze Nerd bij nl.gravatar.com een avatar kan verwijderen zonder je eerst te moeten melden bij Worldpress.com? Dat wordt namelijk nergens vermeld.

Reageer
gravatar

Meneer Viesman,

Dat was niet zo erg, maar je weet maar nooit wie ik als nieuwe docent krijg, nu meester Bram zelf geen les meer mag geven.

gravatar

Ja, Bram Moszkowicz moet nu een nieuwe uitdaging gaan zoeken. Zou minister of staatssecretaris niets voor hem zijn ?
Dan kan Opstelten opstappen en tevens Teeven. Of is Bram te netjes voor zo’n baan ?

Reageer
gravatar

Het schijnt dat Bram M. een programma verlangt te maken waarin hij zijn gasten beter leert kennen (en zij hem). Iets met vooroordelen uit de weg gaan?

gravatar

Bram is al de tweede M. die uit het register wordt geschrapt. Eerder viel zijn statusbeluste broer Robert (alias Baruch) deze eer te beurt. De oude Max heeft nu nog een 50 %-score wat juridisch actieve zoons betreft, 50 % is inmiddels ontmaskerd als juridisch zwart- en/of gebakkenlucht-handelaar, die andere twee zijn deze dans nog ontsprongen. Dat zij nu Brams’s kantoor in 020 overnemen lijkt op het tarten van het Noodlot. Ik wens Bram nog een succesvolle vervolgcarrière onder de vleugels van de Moeder aller Roddeltantes: RTL-Boulevard’s Albert Verlinde.

Reageer
gravatar

Geef de oude Max maar weer de schuld.. Zijn zijn kinders zo langzamerhand niet een beetje te oud om alles wat er mis gaat in hun leven op een moeilijke jeugd te gooien?
O wacht.. sommige kinderen gebruiken dat argument tot aan hun kist, hun eigen kist wel te verstaan!
Arme oude Max..

gravatar

Laten we wel wezen: de rechtsstaat is helemaal niet rechtvaardig. Gebaseerd op heerschappij ipv vrijheid.

Maarja, je mot dus wel op tijd buigen. Bram was iets te grootsprakeruig, maar een politieke comeback zit er na een bezinningsperiode wellicht in. Pak ze aan met je kapsel!

Reageer