Nederland getroffen door muzikale aanslag

Daders Koningslied opgespoord met behulp van de sociale media

Nederland is vroeg in de morgen opgeschrikt door een muzikale aanslag. De terroristische aanval, door sommigen omschreven als ‘een muzikale clusterbom’, heeft mogelijk miljoenen mensen getroffen.

De politie waarschuwt het publiek dat er op sites als YouTube en Vimeo nog kopieën kunnen circuleren van het gewraakte nummer. “Het is het veiligst om het zekere voor het onzekere te nemen en de internetverbinding deze week even af te sluiten. Ga alleen online om uw mail te checken en laat u niet verleiden om op links te drukken.”

Bas Hendriks was op Facebook toen het nummer voor het eerst gespeeld werd. “Verschrikkelijk. Zoiets ken je eigenlijk alleen uit films. Ik moest me tot het uiterste beheersen om mijn eigen ogen er niet uit te krabben.”

Uiteindelijk wist het onfortuinlijke slachtoffer zich te redden door een kopje koffie in de geluidsinstallatie leeg te laten lopen. Hendriks wordt op dit moment uit voorzorg vastgehouden in een gesloten inrichting. Zijn psychiater noemt het herstel ‘bemoedigend’ en verwacht dat hij binnen twee weken weer met begeleid verlof kan.

Met behulp van sociale media kwam de AIVD een verdachte op het spoor. Tipgevers op Twitter en Facebook identificeerden in een uitzending van De Wereld Draait Door een man die aan het signalement van de AIVD voldeed. Ze kwamen erachter dat hij John E. heette.

John E. werd in eerste instantie omschreven als ‘een lichtgetinte man’. Later bleek het tintje het resultaat van een intensieve zonnebankkuur. Tijdens zijn arrestatie maakte de verdachte het de politie erg lastig door enkele nummers van Marco Borsato ten gehore te brengen op een concertvleugel. Uiteindelijk wist een speciaal arrestatieteam, gewapend met verstevigde oordoppen, de man in de boeien te slaan. Hij is in een geluidsdichte cel in verzekerde bewaring gesteld.

Op straat wordt schande gesproken van het melodiebombardement. Een willekeurige voorbijganger: “Ik vind het onbegrijpelijk dat iemand op deze manier zijn politieke, koningsgezinde agenda door wil drukken. Zo’n man maakt miljoenen onschuldige slachtoffers. En niet alleen volwassenen, ook kinderen zijn getroffen. Tienduizenden onschuldige kinderen hebben de woorden ‘De W van wakker stamppot eten’ gehoord. Hartverscheurend.”

Volgens psychiaters zal de nasleep nog jaren duren. Crimino-musicoloog Bert Bokhoven: “Iets vergelijkbaars hebben we alleen gezien toen het verzameld werk van Blöf werd gepresenteerd in 2008.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

iedereen bukken voor dit muziKALE bombardement!!!
+
NIEUWE UPDATE: 11.000.000 slachtoffers getroffen hier in België (inclusief sp*rma)

Reageer
gravatar

[…] die Meinungen in den Niederlanden sind eher unfreundlich. So sprach De Speld von einem musikalischen Anschlag. Nachdem das Lied am vorvorigen Freitag vorgstellt wurde, war der Aufschrei auf Twitter und […]

Reageer
gravatar

Hier mijn versie van het Koningslied:

Zuurkool met vette jus
soep vooraf, ja dat is het menu
kaantjes met bruine bonen
flink veel ei, niet van dat gewone
blokken kaas met mayonaise
warme frites en ook saucijzen
sperciebonen uit het vet
pap van brood, zo is ‘t maar net

warme kip, zo van het spit
flink veel aardappelen waar al een korstje aan zit
een lekker prakje met een kuiltje jus
gehakte spek, dat is wat ik lust
gebakken meel versierd met een sprotje
zure bonen uit een potje
ossetong in hete brij
gegarneerd met dampende prei

zwanenhals gevuld met druiven
paardehoef om af te kluiven
wat dacht u van een pudding met bessesap
en als toetje garnalenpap
slappe thee en vruchtenijsjes
lendelappen met veel radijsjes
gebraden haring, druipend vet
koffie toe en dan naar bed

hutspot met wat croquetten
en een doekje om dat op te betten
oude kaas in vele talen
oude vis, kan veel verhalen

rode wijn en pruimedanten
zeer veel drank en ook fazanten
tonnen bier en stapels brood
harde worst vol kokosnoot
een witte saus van weleer
ach, wat wil een mens nog meer!

Reageer
gravatar

De NPO heeft bekend gemaakt dat het koningslied (3:02) 1,5 ton heeft gekost. Maar daar hebben we ook wat voor teruggekregen! De dynamiek spat er vanaf. Victory Boogie Woogie was een stuk duurder destijds. Dat bleek alleen een getekend testbeeld te zijn.

Reageer
gravatar

@TRENDVOLGER: Ik schrik er ook van; godzijdank is hij -volgens mij- inmiddels 93 of ouder en, dus, maar, zodoende al ruimschoots over de datum. Ik sluit mij aan bij wat mijn overgrootmoeder altijd al zei: ‘Laattie liever aan z’n kist denken’ als een hoogbejaarde met een doldwaas plan aan kwam zetten.
Ze lokte desbetreffende bejaarde -met kolder in de kop en al- dan met thee en een haags hopje naar een diepe zachte stoel waar
A. het hopje al snel de desbetreffende persoon het zwijgen oplegde (desnoods beetje insmeren met secondenlijm; pas op je vingers!)en
B. het voor den oude dwaas onmogelijk bleek om zonder hulp op te staan met de oude stramme stijve botten. Een win-win situatie noemde ze dat, toen al.
De volgende dag waren ze hun plannen meestal weer vergeten; zo niet: herhaal stap A en B.

gravatar

Even 2 dingen Paulus.
1e het was pure belangstelling of je jouw koningslied nu af had.
2e Ik heb niet gereageerd op een reaqctie van verstandige mensen ik heb alleen maar gereageerd op het geraaskal van een ondermaatse kabouter.

gravatar

Luister nou eens goed naar mij, meneer de arrangeur van de redactie: Mijn vorige berichten hoorden onder de volgende reactie van Nitwit op 22 april 2013 om negen uur negenenveertig in de ochtend:

Dat was de eerste reactie van Rutte op het Koningslied: ”‘t Is me wat”.”

Reageer
gravatar

Het zijn moeilijke tijden die voor niet-Orangisten in het verschiet liggen, al die opgeklopte feestelijkheden waar we kniehoog doorheen moeten waden. De commando-overdracht, de Rondvaart op het IJ met toute la famille, de Koninginnedag met de Bladgouden Koets, de dans rond de 1 meiboom, verdere bezuinigingen in september a.s. Ook nog het nakende afscheid van Coen CPB Teulings omdat hij klare economische waarheid sprak en daarom door Rutte & Co(afkorting van: Collaborateurs) tamelijk rücksichtlos aan de kant werd geschoven. Het hoofd loopt er van om; al dat Sein und Sollen. Mag ik u allen sterkte wensen tijdens deze Triple Dip?

Reageer
gravatar

Zie de zonzijde: Appie Heijn let op de kleintjes en wij ook; je bent calculerende burger of je bent het niet. Appie maakt het ons makkelijk: nu al liggen de oranjesoesjes en oranjetompoezen in de koeling: tegen de tijd dat het feest er is zijn ze aan de datum en gaan ze weg -35%.
Da’s toch aardig van die Appie.

Oh ja; ‘s waar ook.
http://tinyurl.com/cn3d2wq

Blijf hem geweldig vinden.

gravatar

Tijdgebrek doet mij minderen met participeren in De Speld. De bijdragen van Xenofobius doen mij nu overwegen maar helemaal te abstineren. Ik kom terug op mijn oorspronkelijke tolerante visie: eenheid in verscheidenheid en in biologische diversiteit. Er blijkt weer eens een TBS-er ontsnapt tijdens proefverlof, die nu zijn onwelriekende verbale uitwerpselen verspreid via dit medium. Verdraaid Fred Teeven, wat doe jij nu eigenlijk de hele dag daar in Den Haag, behalve van goed eten faeces maken?

Reageer
gravatar

ALGERIJNS ONDER ZOEKER
EIGEN BROER WILDERS ZEG DAT KANKER JODEN NEDERLANDS

Paul Wilders: “stem niet op mijn xenofobe broer” | Nieuws …
forum.fok.nl/topic/1352607/1/999 – Traduire cette page
11 oct. 2009 – Het gaat niet echt lekker in de familie Wilders. Geert Wilders heeft standpunten waar de rest van de familie niets mee kan. Schreven we eerder …
Radicale xenofobie steeds meer wijdverbreid | Politiek (POL …‎ – 11 avr. 2013
Radicale xenofobie steeds meer wijdverbreid deel 2 | Politiek …‎ – 11 avr. 2013
Homofobie en xenofobie tiert welig anti-EU partij van Nigel …‎ – 16 janv. 2013
De oorzaak van xenofobie in Europa? | Politiek (POL) | FOK …‎ – 27 juil. 2011
Autres résultats sur forum.fok.nl »

Reageer
gravatar

Xenofobie door dat komt probleem
algerijns zegt dat

Reageer
gravatar

Als de Tweede Kamer besluit om een debat te houden over xenofobie, dan zal de de partij van Geert Wilders daar niet bij zijn. PVV-Kamerlid

Reageer
gravatar

ALGERIJNS MOSLIM 10JAAR VOOR NIKSIN NEDERLAND

Als de Tweede Kamer besluit om een debat te houden over xenofobie, dan zal de de partij van Geert Wilders daar niet bij zijn. PVV-Kamerlid

Xenofobie – Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/XenofobieXenofobie wordt in het Nederlands ook wel vreemdelingenangst genoemd. … en via vreemdelingenhaat leiden tot rassendiscriminatie, haat zaaien, geweld en zelfs … niet aanvaard wordt (of niet aanvaard zou moeten worden) door de samenleving. … en kan zowel in de reguliere media als op internet worden aangetroffen.

Reageer
gravatar

Nederland IK HOOP GAAT ERGER EN IK HOOP
ZEE KOMT SNEL OM TE VEGEN HEEL LAND
MOET ZWEMEN DIPLOMA LAAT ZIEN VOOR BUITENLAND MEDIA HAHAHAHAHAHA

Reageer
gravatar

IK HOOP ZEE AARDBEVING KOMT IN NEDERLAND

ALGERIJNS WETENSCHAP ZEG DAT

KANKER NEDERLANDS

ARI BOL 2008 FAILLET DIRCTEUR GENAIT
ARI BOL 2010 FAILLET NOG DIRECTEUR GENAIT

2011 ARI BOL ONAFHANKELIJK NOG FAILLET
MET GELD VAN STAAT
HOE NEDERLANDS DOM

IK HOOP ZEE AARBEVING INSCHALLAH OMDAT HEBBEN JULLIEME OPGEVOKT KANKER JODEN

Reageer
gravatar

….waarbij de opgelegde geldboete zal worden toegekend aan het noodlijdende Koningshuis.

Artikel 111 WvS, subartikel 1a.

gravatar

Lied gecomponeerd door de Eerbeek Groep ter ere van de abdicatie van Beatrix en de kroning van Willem Alexander:

Van prins Pils naar koning Water
Nooit meer in de olie.

Hockey dozen laat ie blozen
Hockey is zo toppie.

Uit de bocht en in het water
‘s ochtends met een kater.

Mozambique daar wil die wonen
Laat hem daar maar kronen.

Zorreguieta wil niet vliegen
Laat hem lekker zwemmen.

Grondbezit in Argentina
Zet ze op de pampa.

Prins der natie, irritatie
Irritatie, uit de gratie
Uit de gratie abdicatie
Leve de revolutie.

https://www.youtube.com/watch?v=ZeTXz3XX8nU

Reageer
gravatar

Toch zitten er wel mooie elementen in, met name in het ‘middenschip’. Of is dit vloeken in de ‘kerk’. : ))
De tekt in deze lied kon tot stand tot stand komen dankzij de inzendingen. Die moet je gewoon respecteren.
Nu een Replublikeins lied. Wie pakt ‘m op?

Reageer
gravatar

Ja, dat hoorde ik gisteren ook op de radio. In Duitsland is het zelfs verboten om dat gebaar te maken. Benieuwd of mijnheer Van den Ende bereid is de proceskosten te betalen van Nederlanders die in Duitsland worden opgepakt wegens drie vingers in de lucht.

gravatar

StampPot, Daphne, met 2 P’s. Stam pot is niks en stamp ot ook niet.
En wat ga je stampen dan: andijvie, peen en uien, spruitjes, boerenkool?
Allemaal van die dingetjes die fout zijn in het gedrocht.

En dan neem je voor bij de koffie Oranje tompoucen mee van de Hema?

gravatar

Heer Jeettje U hoeft niet zo te stampen, Everybody is entitled to one mistake.
Ik had de stamppot op het gasstel staan en gelijktijdig de tekst geschreven.
Is slordig maar kan gebeuren. En eerlijk is eerlijk dat gebeurt heel veel op De Speld. Nee de winaars van het nationaal dictee heb ik hier nog niet gezien. Maar het kan ook in de haast gebeuren natuurlij. Even terzijde vervant u soms de strenge juf?
Mijn excuses voor de foute spelling.

gravatar

Jeettje hoe haalt u het in u hoofd om te beweren dat stamp ot niets betekent.
Wanneer wij stamppot eten krijg ik regelmatig de opdracht stamp Ot.
U denkt zeker tegenwoordig alles beter te weten.

gravatar

Nou Daffie, dan lees je ook slordig. Nee, ik vervang niet de juf, hoewel die zich zit, staat of ligt te schamen: kennelijk ook iets ingezonden voor dat lied.

En ik lust best stamppot, maar dat andere is een Neandertaler variant, leer ik net: gestampt buurjongetje. Nee dank u.

gravatar

Mijnheer Jeettje, hier moet ik toch echt even opmerken dat u in dit geval iets beter had moeten lezen: Ot en Sien (Ot, klaarblijkelijk) gebruikte hier duidelijk de gebiedende wijs. Dit heeft geen gestampt buurjongetje tot gevolg, wel een door Ot gestampte pot.

gravatar

Ik heb het ideale koningslied even opgezocht. Is al jaren oud. De steen even verwijderd en het weer opgegraven. Maar het was wel het beste lied geweest. Het heeft een perfect beeld van de Nederlander weer.
Met dank aan Andrë van Duin

Dames en Heren! Als er in het nu volgende liedje iets voorkomt waar u het
niet mee eens bent, dan staat hier een telefoon waardoor u onmiddelijk kunt

reageren. Daar gaan we:

Twee Chinezen liepen s-
-Is dat nou nodig om daar steeds weer Chinezen bij te halen? Waarom nou
juist Chinezen? U kunt toch ook wel eens over een ander zingen!

Twee Belgen liepen sa-
-Toch niet weer die Belgenmoppen he! Daar word ik nou doodziek van he! U
kunt toch wel een liedje zingen zonder [dadde] grappen te maken ten koste
van andere mensen.

Twee Nederlanders liepen samen op de paarse hei, ze lie-
-Ik ben zelf een enorme natuurliefhebber en ik vind het bijzonder vervelend

dat die twee mensen op de paarse hei gaan lopen, he! Er wordt toch al
zoveel
vernield in de natuur! De hele hei wordt vertrapt! Mensen kunnen toch ook
wel ergens anders gaan lopen dan op de paarse hei!

Twee Nederlanders liepen zomaar ergens op de straat, ‘t gesprek
ging
over Ajax en ze-
-Hoezo? Wat-wat mankeert er aan Ajax? Ik ben zelf een fanatiek Ajaxfan als
u
aan Ajax kom dan kommu aan mijn, hebbu dat goed begrepen!

Twee Nederlanders liepen zomaar ergens op de straat, ‘t gesprek ging over
voetbal en u weet wel hoe dat gaat
Ze gingen een cafe in en bestelden daar een pils, e-
-Eh met de stichting Alcohol, weg met alcohol, we proberen op allerlei
manieren mensen duidelijk te maken dat alcohol volksvijand nummero een is.
Als u er nou eens vrolijk over gaat zingen voltrekt zich een

Twee Nederlanders liepen zomaar ergens op de straat, ‘t gesprek ging over
voetbal en u weet wel hoe dat gaat
Ze gingen een cafe in en bestelden een kop koffie, de een woonde op een
flat
en de ander op een hoffie
-U heeft er waarschijnlijk geen idee van dat… dat er een woningnood
heerst
in Nederland! Ik woon nou al vijf jaar op een zolderkamertje! ‘t Is voor
mij
niet leuk om dan te horen lekker op een mooie flat wonen en die ene woont
zelfs op een heerlijk hoffie ook! Bah!

Twee Nederlanders liepen zomaar ergens op de straat, ‘t gesprek ging over
voetbal en u weet wel hoe dat gaat
Ze gingen een cafe in en bestelden een kop koffie, de ene met een koekje en

de ander met een toffie! De
-Zeg! Weet u wel dat toffees heel slecht zijn voor het gebit! He! Vijftig
procent van de mensheid heeft een slecht gebit! Dan gaat u nog gezellig
zingen over een toffie bij de koffie! Helemaal gek geworden!

Twee Nederlanders liepen zomaar ergens op de straat, ‘t gesprek ging over
voetbal dus u weet wel hoe dat gaat
Ze gingen een cafe in en bestelden een kop thee, de een kreeg er een koekje

bij en de ander zelfs twee!
Geen telefoon? Pfoe! Gaan we verder: ehhh

Ze stapten in de auto en ze reden dadelijk weg, he
-Ja hallo, met Veilig Verkeer Nederland! Waarom doen die mensen niet eerst
hun autogordel om? He?

Ze stapten in hun auto en ze deden hun autogordel aan, ze rookten een
sigaartje en
-Uche! Roken is slecht voor de gezondheid! Uchuaaah!

Ze namen samen een snoepje Sorry! De een die at een appel en de
ander een banaan
Ze hielden van de Betuwe dus reden richting Tiel
-Ik vind dit een duidelijke sluikreclame voor jam als ik eerlijk ben!

Ze reden en ze reden zo maar kriskras door het land Wat nou weer?
-Met wie spreek ik?
Met van Duin!
-Dan ben ik verkeerd verbonden!
Wat zei ik nou? Oh ja:
Ze reden en ze reden zo maar kriskras door het land, en kwamen toen
uiteindelijk op een nudistenstrand op een gewoon strand, niks aan

de hand, gewoon strand. Twee dames in bikini in een in een
badpak met een jas aan lagen te zonnen in het zand en dat
vonden
die twee mannen allebei zeer interessant maar als ik zeg wat toen gebeurde
gaat de telefoon

-Ja u spreekt met de Nederlandse vereniging van tekstschrijvers! Ik vind uw

liedje weinig inhoud hebben! Het zou veel leuker zijn als het bijvoorbeeld
over Chinezen ging of over Belgen die over een paarse hei lopen die hebben
het over Ajax die drinken bijvoorbeeld een pils met een toffee erbij he,
die
doen hun autogordel eh niet om, he, die roken een sigaartje, snoeppie en
jam
komen terecht op een nudistenstrand zitten allemaal meiden in bikini dat
zou
toch veel leuker zijn? Ik begrijp niet dat u zo’n onbenullig lied maakt

gravatar

Bij ons in Apelfoort gaat een heel eenvoudig nieuw Koningslied rond: “Vrijheid, gelijkheid en broederschap. Weg met de koning! Leve de republiek! Naar het schavot met John E!’ En dan eindeloos herhaald tot iedereen dit luidkeels kan meezingen.

Reageer
gravatar

Crimino-musicoloog Bert Bokhoven staat er, geachte Speld redactie maar: prof. dr. en omnideskundige hoort daarbij te staan. Dus volledig wordt dit dan: prof. dr. omnideskundige en crimino-musicoloog Bert Bokhoven. Geachte redactie: pas op uw tellen!! Een geweldenaar als Bokhoven kan zomaar ineens niet meer willen meewerken aan uw prachtig allesomvattende e-zine. Want dit verbluffende inzicht alleen al: “Iets vergelijkbaars hebben we alleen gezien toen het verzameld werk van Blöf werd gepresenteerd”. Het genie Bokhoven laat ons weer eens volkomen sprakeloos. (Overigens werd er ooit een gekscherend over een genie gezegd: ‘zelfs als hij fouten maakt zijn die fouten geniaal’. Daar wil ik het graag bij laten want alle eer uiteraard aan prof. dr. omnideskundige en crimino-musicoloog Bert Bokhoven!!

Reageer
gravatar

Ik stel voor om hoofdverdachte John E., tezamen met zijn medeverdachten, te onderwerpen aan een snelrechtprocedure, wegens deelname aan een criminele, danwel terroristische organisatie, met als doel het duurzaam ontwrichten van de nederlandse samenleving.

Na de (wegens de overstelpende hoeveelheid bewijsmateriaal) onvermijdelijk volgende schuldigverklaring, dienen zij te worden verbannen naar Rottumerplaat.

Waarna wij gezamelijk gaan hopen, dat het heel snel daarna springtij wordt, bij voorkeur in combinatie met een stormvloed.

Reageer
gravatar

Dat gaat mij niet ver genoeg.
John Ewbank dient voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te worden gebracht wegens misdaden tegen de mensheid.

gravatar

Heren, alles goed en wel, maar is bekend wie verdachte hiervoor heeft aangesteld? En met welk doel? Welke snaakse republikein zit hierachter? Een buitenlandse mogendheid misschien? Gelet op de gevolgen welke deze aanslag heeft opgeleverd moet toch worden vastgesteld dat deze laffe daad gericht tegen het ganse volk op zeer professionele en minutieuze wijze is uitgevoerd. Voorts wil ik u wijzen op het feit dat verdachte is betaald hiervoor.

gravatar

Initiatief van Geert Wilders zeer succesvol, nadat de politiek had bepaald dat de grenzen niet gesloten mochten worden in verband met het discriminatie verbod heeft Geert Wilders zijn zin gekregen door middel van een zeer tactische zet. ‘Het Koningslied’ zoals in de volksmond zou flinke psychische schade veroorzaken bij volkeren met oorsprong in andere landen dan Nederland, de immigratiecijfers zijn gedaald met een spectaculaire 90%. Naar aanleiding van de bekendmaking dat ‘het Koningslied’ deel gaat uitmaken van de verplichte cursus is door velen besloten met haastige spoed Nederland te verlaten.
De problemen zijn niet te overzien, er is een werkoverschot, studentenkamers vliegen vrij en er moet minder blauw op straat. Verder is het stresslevel in Nederland gedaald tot een treurig cijfer, de files zijn met 75% afgenomen.

Er is nog geen definitieve correlatie vastgesteld tussen het Koningslied en deze chaos maar voorlopig wordt John E. vastgehouden in zijn cel om zijn aansprakelijkheid niet te ontlopen. Naar verwachtingen kan hij miljarden tegemoet zien, miljarden die over zijn gebleven op de lopende rekening van overheden, provincien en gemeentes.

Reageer
gravatar

Het nieuwe koningslied is echt een lied van deze tijd. onbeleefd, verwarrend , onwaardig. Na de eerste luisteren ben ik er niet weg van, misschien als ik het gekweel vaker hoor, dat ik er aan wen.
Maar mooi vinden, dat is wat anders.
Jammer dat de makers/componisten van het Limburgs volkslied of het Friese volkslied niet meer leven, die hadden er meer ingelegd denk ik. Daarvoor ga je staan als het gezongen wordt, en uit volle borst overtuigend meezingen. Dat kan bij het koningslied vanwege de vele zangvarianten helemaal niet. Trouwens deze EGO’s hopen volgens mij een Willems orde te kijgen.

Reageer
gravatar

Ik hoorde net dat Frau Antje groene schimmelkaas in haar oren heeft gestopt….het werkt!….wel ook een vlaggetje in je trommelvlies steken, als backup….try this at home!

Reageer
gravatar

Diep geraakt. Dit lied moeten we naar het eurovisie songfestival insturen. ; )

Reageer
gravatar

Goh, verzuchtte mijn dochter:

Hadden jullie tijdens het Videla regime maar de beschikking gehad over deze muziek…..

Een plaatje draaien is een stuk goedkoper dan mensen (met een koptelefoon) uit een vliegtuig gooien.

En dan was Julian Poch ook niet opgepakt.

Reageer
gravatar

Het lied is gewoon zo slecht, dat 93% van de mensen het gewoon echt afkeuren. 93%!… en gaan we dit aan de koning als kado geven? Dat kan toch niet? Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Moeten we de egos beschermen van die BN’ers? Echt niet. Vooral als er al een zoveel leuker lied beschikbaar is! Laten we dit liedje geven: “je bent een koning”

http://www.youtube.com/watch?v=S46pT8uEafg

Stemmen hierop, dit moet het kado worden. Leuk, spontaan en zonder aso multikul gerap.

Je kan helpen!

Reageer
gravatar

Crimino-musicoloog Bert Bokhoven staat er, geachte Speld redactie: maar prof. dr. en omnideskundige hoort daarbij vermeld te staan. Dus volledig wordt dit dan: prof. dr. omnideskundige en crimino-musicoloog Bert Bokhoven. Geachte redactie: pas op uw tellen!! Een geweldenaar als Bokhoven kan zomaar ineens niet meer willen meewerken aan uw prachtig allesomvattende e-zine. Want dit verbluffende inzicht alleen al: “Iets vergelijkbaars hebben we alleen gezien toen het verzameld werk van Blöf werd gepresenteerd”. Het genie Bokhoven laat ons weer eens volkomen sprakeloos.

Reageer
gravatar

Crimino-musicoloog Bert Bokhoven ataat er, geachte Speld redactie. Edoch prof. dr. en omnideskundige hoort daarbij te staan. Dus volledig wordt dit dan: prof. dr. omnideskundige en crimino-musicoloog Bert Bokhoven. Geachte redactie: pas op uw tellen!! Een geweldenaar als Bokhoven kan zomaar ineens niet meer willen meewerken aan uw prachtig allesomvattende e-zine. Want dit verbluffende inzicht alleen al: “Iets vergelijkbaars hebben we alleen gezien toen het verzameld werk van Blöf werd gepresenteerd”. Het genie Bokhoven laat ons weer eens volkomen sprakeloos.

Reageer
gravatar

Ik had al wat eerder gezegd dat het tijd was voor mijn come-back. De rotzooi die ze nu maken wat voor een lied door moet gaan laat ook de Vlamingen sprakeloos dus vluchten naar Wallonië of Frankijk is nu geboden!

Reageer
gravatar

De Burger/koninklijke lied oorlog teisterde Nederland sinds de aanslag vanmorgen. Miljoenen mensen zijn het slachtoffer van een professionele misbaksel met grammatica fouten waar stamppot met een W word geschreven en er word ook nog eens verwacht dat ze mee zingen. Het rode kruis in België heeft duizenden tentenkampen opgezet met goede muziek zodat de Nederlanders daarheen kunnen vluchten. In verschillende landen worden er inzamelingsacties gehouden om de zielige Nederlandse burger te helpen.

Meer hierover morgen in de extra uitzending van Breenieuws op Youtube.

Van de redactie van Breenieuws

Reageer
gravatar

Ja, dat dacht u, maar dat gaat niet door. Alle verloven zijn ingetrokken, grenzen gaan dicht: feestvieren middels samenzang is verplicht gesteld.
Mensen die niet meedoen zullen worden geïnterneerd en gedwongen worden via een koptelefoon het lied te leren, 24 uur per dag met 2 uur slaap per 10 uur. In die tijd moet ook gegeten worden, naar de wc gegaan en hout gehakt.

En de omringende landen hebben al aangekondigd geen vluchtelingen en asielzoekers op te nemen om dit virus niet te laten verspreiden onder de eigen bevolking.

gravatar

ALGERIJN. Manifesteert zich onder steeds andere namen op diverse draadjes. Herkenbaar aan vastzittende CAPSLOCK
Hierbij een oproep hem collectief te negeren, misschien verdwijnt hij dan vanzelf…

gravatar

Aah ik ben zwaar gewond had de radio kapot gegooid toen ik het hoorde waar kan ik de EHBMVA (Eerste Hulp Bij Muzikale Vernederende Aanslagen) vinden, help aub help….

Reageer
gravatar

Bijdragen 107 en verder zijn reacties op het geraaskal van “GEKLAND”. De uitingen van dit kennelijke koningsliedslachtoffer zijn door de redactie (terecht) verwijderd zie ik. Daardoor zijn de reacties als zelfstandige posts zichtbaar geworden, die zonder context wat wonderlijk aandoen.

gravatar

Oh, verkeerd uitgedrukt: ik bedoelde natuurlijk volgordelijke waar ik contextloze schreef.

Dat gedoe begint te agiteren; ik betrap mij erop moeite te hebben om Teeven niet uit zijn winterslaap te halen.

gravatar

Ik las juist dat Teeven nergens wakker van ligt, alleen als het over zijn integriteit gaat wordt hij ballistiek – in het nieuwste Nederlands.

Terug naar beschaafder tijden? Handjes afhakken, tong uitrukken en ogen uitsteken was een gebruikelijke straf voor kwaadwillende lieden. Een pilot uitvoeren om daar draagvlak voor te krijgen aangaande internetterroristen lijkt me net iets voor Fred.
Happy days are here again zij ons motto.

gravatar

Het zoveelste bewijs van onvermogen van het kabinet, justitie en de veiligheidsdienst. En Fred Teeven maar aanblijven. Wie de laatste weken goed had opgelet met al die achterlijke, imbeciele teksten voor het koningslied had kunnen weten dat de ware muziekkenners hier geen genoegen mee zouden nemen.
Al jaren wordt ons gehoor geterroriseerd door de muzikale wanproducten van het songfestival waarbij wij godzijdank al in de voorronden worden uitgeschakeld.
Ook de breuk tussen Daphne Deckers, Acda en de Munnik en Guus Meeuwis had voor de instanties een aanwz]ijzing moeten zijn dat er de nodige problemen waren.
Maar, zoals gewoonlijk laat de overheid het weer afweten.
Dat John E wordt verdacht verbaast mij niets. Deze persoon staat er al jaren om bekend mensen met niets zeggende nummers te terroriseren.
Hij zal wel helemaal door het lint zijn gegaan toe hij erachter dat er nog meer mensen waren die nog veel onbenulliger teksten konden schrijven dan hij.
Waarom de mening van Bert Bokhoven wordt gevraagd begrijp ik al evenmin.
Die staat er om bekend te liegen als het gedrukt staat en komt daar nog ronduit voor uit ook. Twee keer nog wel; criminoLoog en MusicoLOOG. Het moet niet gekker worden Bertje.

Reageer
gravatar

Wilt u daarmee aangeven dat John E onschuldig vastzit waarde bovenmeester. Dat heb ik graag dat u uw reactie in de doofpot stopt.

gravatar

Kom kom mensen! Er zijn toch wel ergere dingen dan dit koningsliedje? Zoals eh…die aanslag in Bost…nou, nee. Slecht voorbeeld. Het naderende failliet van Europ….nee, ook niet. Nou ja, er zijn vast ergere dingen. Geef me even een paar weken en dan bedenk ik vast nog wel iets dat erger is!

Reageer
gravatar

30 april,als het publiek dit massaal meezingt. Breinstein!
Jammer van de cyberaanval op schiphol,ik wil heel graag een reis boeken tot begin mei Nederland uit 🙂

gravatar

De naschokken zijn op dit moment nog voelbaar. Sinds vanochtend binnen gebleven met op tv de regionale rampenzender aan en de raampjes dicht gehouden.

Reageer
gravatar

Het Koningslied is zo’n verschrikkelijke muzikale aanslag, dat de artiesten slechts elk één woord mochten zingen, en de rest niet mochten horen.

Reageer
gravatar

zit toch niet zo te zeiken, ……nee we missen de ,intelegentie’ van subsidie slurpende muzikanten, die dan vervolgens in dwdd komen en niet tegen kritiek kunnen en alles GEWELDIG vinden….laat toch lekker gaan….

Reageer
gravatar

Grappig: iemand die vd Steeg heet en mensen aanraad op straat te spelen om muziek te leren.
Kijk; er zijn mensen, gelukkig nog veel, die wél een goede smaak hebben en niet tegen foute rommel kunnen en dat ook kenbaar maken, op een intelligente manier.
Er zijn ook mensen, jammer genoeg te veel, die niet tegen intelligentie kunnen en dan maar intelligente mensen mét goede smaak het zwijgen op willen leggen. Meestal zijn dat mensen die de subsidie voor scholing hebben verspild en ook nu nog niet bereid zijn om zichzelf wat bij te leren.

Snappu?

gravatar

Ja, prikkertje met vlaggetje erin en Frau Antje het laten uitserveren op een of andere Duitse zakenbeurs.
Het gaat hem helemaal worden: we zullen overstelpt worden met Ontwikkelingshulp.

gravatar

@ Stalpaard Vreemd dat je wel een associatie legt tussen een steeg en de straat maar vervolgens zelf het paard van stal haalt.

gravatar

Nog niets van gehoord, dus snel naar You tube. Wouw…dit is echt van uitzonderlijk grote klasse om zo’n draak van een lied in elkaar te zetten. Echt zo’n lied dat je op 30 april direct kunt meezingen, meedeinen, en nooit zal vergeten. Dit zal op de Koningsdag een diepe, onvergetelijke indruk maken op de rest van wereld.

Reageer
gravatar

Even een stukje uit een mislukt kinderliedje, dat tien jaar geleden door alle media is geweigerd. Het lied wordt door een van de ouders gezongen voor zijn of haar kind.

Zal ik naast je blijven staan
Ik bescherm je tegen alles wat komt
Ik zal waken als jij slaapt
Ik behoed je voor de storm
Hou je veilig zo lang als ik leef Laat me weten wat je droomt
Waar je hart zo naar verlangt
Ik zal niet rusten tot het waar geworden is
En als je ooit je weg verliest
Ben ik je baken in de nacht
Wijs je de haven in de duisternis Ik zal strijden als een leeuw
Tot het jou aan niets ontbreekt
Hou je veilig zo lang als ik leef

Reageer
gravatar

Muzikale oom,

Weet jij meer dan ik? Ziet Alex bij nader inzien er van af? Komt één van dochters op de troon?

gravatar

Ja Plien,

Alex heeft na het horen van het kinderkoningslied de eer aan… kom hoe heet ze ook al weer… even op Wikipedia gluren… ja daar staat het! Hij laat de monarchie aan zijn dochter Amalie over. “Het lied past beter bij haar, dan bij mij,” twitterde hij vanmiddag.

gravatar

[…] geval voer voor satire is, laat het aantal nieuwsberichten op de website van  van De Speld zien: Nederland getroffen door muzikale aanslag, Nederland verenigd in blinde haat tegen Koningslied, Koningin bezoekt slachtoffers Koningslied, en […]

Reageer
gravatar

Natuurlijk. Ik draag deze al sinds mijn geboorte. Hierdoor heb ik buitenzintuiglijke waarnemingen in het heden en het verleden. Kan het heden dus feilloos voorspellen (tot op de minuut geleden) en het verleden ook. Wat is er tegen een stevige alu-hoed?

gravatar

Zojuist een berichtje gekregen van de NVVE dat de website van de Levenseinde Kliniek eruit ligt.

Er is zo vaak geprobeerd in te loggen op deze site dat e.e.a. overbelast is geraakt.

Er is een alternatieve server operationeel. U kunt proberen in te loggen op: nieuwsvoordovenenslechthorenden.com

gebruikersnaam: republikein
password: Drionpil300413 (denk om de hoofdletter)

Reageer
gravatar

Wat had u daar te zoeken u leven is lang geleden al zonder hulp van enige site beëindigd. Nou excuseer mij behalve sight seeing uiteraard.

gravatar

‘Droom voor ons lans’-lied blijkt nachtmerrie-meezinger

Vandaag is het koningslied officieel gepresenteerd. De reacties lopen sterk uiteen van “Ik vind het niks, ik sla Koningdag dit jaar over” tot “Ik ben blij dat mijn gehoorapparaat kwijt is”.

De muziek is van John Ewbank die de melodie al een tijd had klaarliggen: “Ik heb het nooit durven gebruiken, maar toen niemand mij vroeg om te helpen met het Koningslied wist ik dat dit de juiste melodie ervoor was.” Goede vriend en medeverdachte Marco Borsato opent het lied: “We zijn uitgegaan van het idee dat je alle dromen en inspiratie uit dit lied moet halen” en volgens 90% van de reacties is dit gelukt: “Ik voelde me goed in m’n baard gezeken”, aldus Gerrit de Boer uit Alblasserdam.

Teun Werink uit Hendrik-Ido-Ambacht reageert: “Ik eet nooit stamppot, ik ben allergisch voor aardappels.” Ook hydrografisch aannemer Koos Pieters van het waterschap Groot Salland is niet blij met het lied: “Als iedereen dijken gaat bouwen, ben ik mijn baan kwijt!”

Het toekomstig koningspaar heeft in een reactie laten weten dat als het echt moet, zij het lied zullen aanhoren: “In deze economische tijd zullen wij ook moeten inleveren”

Gerda Leufjes uit Oude Pekela is wel enthousiast: “Ik had ‘Een vlag, twee leeuwen’ ingestuurd. De rest van het sms-je is niet aangekomen denk ik, maar wel super leuk dat het erin zit!”

Reageer
gravatar

Wat mij het meest verontrust is het feit dat dhr. Hendriks (slachtoffer) over 2(!!)weken, twee weken alweer dus op proefverlof mag..
Dit is vragen om een nieuwe schietdoodallemaal-massamoord in een winkelcentrum erreges in de buurt en ik snap de dader (dan Dhr. H.) heus wel dit keer. Ik zeg direct naar de Long-Stay, samen met de waxinelichtwerper tot de kans om het lied zomaar te horen te krijgen minder dan 000,001% is geworden. Anders trek ik mijn handen ervanaf.

Reageer
gravatar

Het is koningsliederlijk (misschien heeft iemand al deze “grappige” woordspeling geponeerd, maar jullie denken toch niet dat ik alle bovenstaande reacties ga doorworstelen, toch ?) !.

Reageer
gravatar

Als u zeker meent te weten de leukste van de site te zijn en niet kan lachen om een ander hoeft u niets dan uw eigen commentaren te lezen; sla ik ze over; deal? Ik hou me nu al aan mijn part of the deal, meteen!!

gravatar

Daar ga je dan
We wisten allemaal dat deze nachtmerrie uit zou komen
En daar is ie dan
de dag waarvoor je bang was dat ie zou komen
Men schreef jouw Koningslied maar kende de regels
van de verwijswoorden niet
Kun je hier ooit klaar voor zijn?

Reageer
gravatar

Ja, het is heel erg: als deze tekst op een inburgeringscursus door een adspirant Nederlander zou zijn geschreven, zou Teeven persoonlijk hem bij Roosendaal de grens over geschopt hebben.

gravatar

Beatrix, annuleert alstublieft uw abdicatie! Straks moeten we nogmaals dat mislukte koningslied aanhoren. Dat wilt u de Nederlandse burgers toch niet aandoen?

Reageer
gravatar

John E. Schijnt te worden overgeplaatst naar de EBI in Vught. Behalve personen met een verhoogd vluchtgevaar kan ook een persoon die een misdrijf heeft gepleegd welke tot zware maatschappelijke onrust heeft geleid in deze inrichting worden opgesloten. Een recente beroemdheid die in de EBI moest verblijven was Gordon, die na zijn resocialisatietraject welke over twee jaar afloopt, heeft besloten te stoppen met zingen. Hoera!

Reageer
gravatar

Sinds vanmiddag moet ik mijn kamertje delen met andere geestelijk verwarde lieden welke middels spoedopname`s in dwangbuizen binnengebracht worden. De medicijnen worden hier krap, start alsjeblieft een actie. Misschien onder het motto “Schenk hen een oranje pil”. Zag trouwens ook reeds wat overspannen KNO artsen het terrein opkomen. Waar moet dit naar toe.

gravatar

dit klinkt mij verdacht veel op een bericht dat 18 dagen te laat gepost is…

een terroristische muzikale aanslag…
tegen volgende week staan de kranten bol van mensen die zijn neergeslagen omdat ze een walkman rond hun middel hadden & dachten dat het zelfmoordterroristen zijn :p

Reageer
gravatar

Een walkman rond je middel vind ik ook bijzonder verdacht. Wie heeft er tegenwoordig nou nog zo’n ding?

gravatar

Het lied is gewoon zo slecht, dat 93% van de mensen het gewoon echt afkeuren. 93%!… en gaan we dit aan de koning als kado geven? Dat kan toch niet? Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Moeten we de egos beschermen van die BN’ers? Echt niet. Vooral als er al een zoveel leuker lied beschikbaar is! Laten we dit liedje geven: “je bent een koning”

http://www.youtube.com/watch?v=S46pT8uEafg

Stemmen hierop, dit moet het kado worden. Leuk, spontaan en zonder aso multikul gerap.

gravatar

VD Laak als zoveel mensen het slecht vinden dan moet je het juist wel aanbieden! Zijn wij voor het eerst bijna allemaal dezelfde mening toegedaan en dat komt niet vaak voor>

gravatar

Een beetje Latinist weet toch dat het eigenlijk moet zijn: “geef het volk water en brood en gooi ze voor de leeuwen tijdens de spelen.” Naderhand is dit afgezwakt tot de “volkse” uitdrukking: “Geef het volk brood en spelen”. Maar Willem Alexander is als gekend Latinist op de hoogte met de originele uitdrukking. Getuige zijn altijd wederkerende bijdrage welke hij in het zweet zijns aanschijn ten tonele geeft op Koninginnedag.

gravatar

Aanvulling
Als extra bewijs voor mijn stelling het feit dat er Leeuwen voorkomen in het wapen der Nederlanden, dit is toch een teken aan de oranje wand.

gravatar

Doe godverdomme allemaal ff normaal!!!!!!!!

Reageer
gravatar

Anton Hendriks: medicijnen innemen, NU!! Voor er weer ongelukken gebeuren.. is de bond tegen het vloeken nog aktief of definitief ter ziele? O ter ziele; ja dat dacht ik al.. dan durven de Anton H.’s van Nederland wel. Schaamteloos! *draait zich al om in graf*

gravatar

Sorry, ik begreep u verkeerd: is dit uw bijdrage aan het lied geweest?
Dat deze contemporaine strofe, zo enorm treffend het politieke klimaat van dit tijdsgewricht weergevend, er niet in voorkomt is inderdaad een godsnakende schande.

Ik voel mee in uw frustratie.

gravatar

Daar laat u dan weinig van merken Jeettje. Hoe kan een eenvoudige boerelul nu in uw gevoelens kijken.
Dan moet hij toch echt eerste een semi intellectuele opleiding volgen.

gravatar

Neen, dat kan ook niet Eenvoudige. maar ik heb het hier niet over mijn gevoelens, maar over de gevoelens van de gepasseerde, dat voel ik in.

Andersom wordt uiteraard zeer lastig, en laat dat semi dan maar weg bij die opleiding, anders worden de onlustgevoelens weer groter.
Maar ik spoor mensen graag aan dat éne stapje op die drempel te zetten: kom op joh, je kan het, je kán het!!

gravatar

Willem-Alexander ziet af van koningschap na horen Koningslied: ‘Als dit de toon is hoeft het van mij niet meer’.

Reageer
gravatar

Gelukkig ben ik in het bezit van een anti geluid, geluidsinstallatie! Dus toen mijn buren, medebewoners in deze inrichting, in paniek uit de ramen trachten te springen waarbij enigen beklemd raakten tussen de tralies, zat ik rustig te genieten van alle stilte geproduceerd door mijn anti geluid geluidsinstallatie. Voor mij dus prima hoor, zo`n aanslag, beter dan één van de belasting.

Reageer
gravatar

Wat heeft iedereen het toch over het nieuwe koningsnummer.. Guys come on! Er zijn echt wel betere dingen om over te ”klagen en te discuseren”! Je leven gaat echt verder ook met ”slechte muziek”.. En zo slecht is ie nou ook weer niet, vroeger heb je ook uren geluisterd naar dikkertje dap ofzo en toen had je nog geen facebook om erover te klagen , toen heb je het ook 100en keren aangehoord meegezongen en laten gaan.. Hup die Willem word koning, gun hem die mooie dag en zing gewoon mee uit respect ofzo! Duffe klaagdiva’s!

Reageer
gravatar

Hoe durft u dit te vergelijken met Dikkertje Dap! Dat is een heuze meezinger, fantasierijk, met humor en bovendien rijmend en zonder allerlei bombastische ellende. Als men Dikkertje Dap ging zingen voor de nieuwe koning zou ik het wellicht overwegen om mee te doen, maar dit gaat hem niet worden…

gravatar

Ik had in 1970 al FaceBook en Hyves ook, ben ik nu een trendsetter? Volgens mij moest Mark Wahlberg toen nog geboren worden maar ik klaagde al volop over mij niet welgevallige kinderliedjes en liet zulks zéker niet op zijn beloop; misschien een enkele keer maar honderden keren.. daar was ik véél te verwend voor. Ik ging altijd schreeuwen tegen FaceBook en doe dat nog steeds. Ik overweeg zelfs een facebook-account aan te maken op mijn pc, dat kan tegenwoordig gewoon heb ik me laten vertellen. *gaat naar de bieb voor meer info*

gravatar

geweldige reaktie, stelletje frusties, jullie worden toch nooit beroemd….begin is op straat te spelen, kun je geld verdienen om muziek te leren maken…..

gravatar

Aaah Renkumcity; dat is zo’n beetje het hart van Oranjeland, toch? Waar ze op Koninginnedag oranje ondergoed dragen, met een kurk op een strategische plek om de koninginnekleur niet te verontreinigen? En hoezo respect? Is het een voetbalwedstrijd of zo?

gravatar

we hebben hier hoogstwaarschijnlijk te maken met een terroristische beweging! motieven zoals het afschaffen van de monarchie kunnen niet uitgesloten worden.

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk een poging van het republikeins genootschap om ‘het volk’ een hekel aan het koningshuis te bezorgen.

gravatar

Maar dan zou Nederland tot in der eeuwigheid verbannen worden van het Songfestival en dat zou betekenen dat toptalenten als De Toppers en Sieneke geen kans meer krijgen!

gravatar

Ik heb bloedvlekken op het behang zitten omdat het uit m’n oren spoot, ik wilde ‘t niet eens horen maar was onvermijdelijk op het nieuws op tv… Waar moet ik naartoe voor de schadevergoeding?

Reageer
gravatar

Een erectie in het Koningslid?

gravatar

We zijn er uiteindelijk mee naar de huisartsenpost gegaan. Dat vertelde de dienstdoende arts dat dit vaker voorkomt als natuurlijke reactie op -excuses voor het woord- kutmuziek.

gravatar

Gebruikt uw man Minoxidil tegen haaruitval? Of anders volgende keer wat voorzichtiger beginnen met 50 mg. Viagra en langzaam opbouwen naar 100 mg. Als uw echtgenoot (op ‘rijpere’ leeftijd) nog wordt overvallen door spontane erecties zijn hij en zijn hypofyse aan nader onderzoek toe. Ik denk dat men bij The Lancet wel belangstelling zal hebben. Let wel; vermijd het gebruik van een cockring, er kan dan lokaal teveel bloed aan de circulatie worden onttrokken waardoor de hersenen te weinig zuurstof krijgen.

gravatar

Hey Pssssssst coffeemonster, zeg tegen niemand dat ik vroeger het cookiesmonster werd genoemd in een schooltje in Hilversum, alleen toen schreef je het nog anders en er werd ook iets anders mee bedoeld, geloof ik. We zijn dus collega’s daarom vraag ik je om hulp voor het geval ik ook gillend weg moet rennen, want als jij kunt typen en reageren op deze site, terwijl je feitelijk gillend aan het wegrennen bent, wil ik dat ook graag leren. Dat kan van pas komen, toch ?

gravatar

Ay, hombre. Mijn katten vluchtten zojuist het huis uit. Zo waarlijk hoede mij God voor deze terreur. Kan Teeven niet een vinkje verkeerd zetten bij John E.? Daar zal toch niemand om malen? En waar is de AIVD als het er echt om spant? Dit hadden ze toch wel kunnen tracen, voor het grote publiek er door getroffen werd?

Reageer
gravatar

Over aanslagen gesproken: afgelopen zondag was de marathon van Rotterdam, de dag erna die van Boston. Wanneer is die van 020 aan de beurt? (Ze hebben daar alvast een snelcokepan)

Reageer
gravatar

Vanochtend kwam dat gekerm tot mij via de radio, welke ik tijdens het werk aan had staan. Nog maar net kon ik een vreselijke aanrijding voorkomen. Het heeft uren geduurd alvorens er weer iets verstaanbaars uit het apparaat kwam. Zelf heb ik nog wel last van ernstige huiduitslag aan mijn trommelvliezen.

Reageer
gravatar

Ja, nú is John E. in verzekerde bewaring gesteld. Terwijl iedereen dit al weken had kunnen zien aankomen!
Typisch gevalletje “Als het kalf verdronken is, dempt men de put.”

Reageer
gravatar

Als dit oorbloedend wangedrocht van aan elkaar geknoopte beelspraken ons niet direct uit de EU pleurt, weet ik het niet meer.
Goed dat ze de dader hebben. Geen straf is erg genoeg.

Tuttut… beetje het hele volk gaan zitten pesten.

En let maar op, het nieuwe gepromoveerde elite-koppeltje zit er straks “spontaan van te genieten” hoor. De huichelaars.

Reageer
gravatar

Wat een onmensen die ons allen treffen met deze terreur. Ze hebben nu de hoofdschuldige te pakken, maar ik hoop dat zijn handlangers niet buiten schot zullen blijven.

Reageer
gravatar

Daar ben ik ook wel benieuwd naar, er zal vast minstens één lijdmotief tussen zitten.

gravatar

het is ook wel heel erg inderdaad, ik heb hier keihard 1 Outside van David Bowie opgezet, zo kan ik mijn huisdieren beschermen tegen eventueel restgeluid

Reageer
gravatar

Ik dacht eerder: een muzikale kaakslag. Of je Badr Hari in een orkestbak gooit met hoge hakken aan; beter kan ik het niet verwoorden. Uiteraard een Groot Orkest waar hij sowieso al een hekel had, dat moet er wel bij nog.

gravatar

Badr Hari kan allesssss dus ook in een orkestbak geduwd worden; mét hoge hakken aan ja, dat is helemaal niet gek hoor! En het is een humeurig baasje heb ik ooit opgevangen ergens dus de kans dat je hem in een kwade luim treft is levensgroot aanwezig.
Wat er dán gaat gebeuren.. wacht maar af, ik heb ook geen idee.

gravatar

Wat je ook slikt en in welke hoeveelheid: gewoon dubbele dosis en voor het slapen gaan een extra dosis voor jeweetmaarnooit. Dat advies krijg je op de zojuist geopende hulp- en advieslijn van Korrelatie. Gewoon doen, ik voel me nu wel weer lekker gek en vrolijk!!

gravatar

Beste Jacob, bent u al vaker vervolgd wegens het onbevoegd uitoefenen van medische praktijken cq het geven van medische adviezen?
Bram kan u niet meer helpen hoor, het is maar dat u het weet.

gravatar

ik ben heel blij met dit laatste advies zou u dat op receptpapier voor mij willen zetten zodat ik al die pillen even op kan gan halen bij de apotheek