Storing treft hackersbranche

Cyberaanvallen dinsdagochtend urenlang onmogelijk


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte heer Hanky,

Bij ons bent u welkom als nieuwe client. Indien u meer weet over de strapatsen van dhr. Bankstra, kunnen we u ook interessante baan aanbieden, alsmede een welkomstpremie van 200 bitcoins.

Reageer
gravatar

We zijn als bank trots op onze programmeurs, die in de app een DDOS-contrahack mogelijkheid hebben ingebouwd. Ik had dit niet moeten melden, maar omdat ze mij vanmorgen ontslag hebben aangezegd, heb ik besloten om klokkenluider te worden. Oordopjes, ter bescherming tegen ongewenst klokgebeier kunt u online bestellen.

Om een gebaar te maken zal ik tevens een miljoen euro van mijn vertrekbonus (bijna 1 procent!) overmaken naar Wikileaks. Als tegenprestatie zal Wikileaks een lijst online zetten met adressen van alle hackers die hebben meegedaan aan het platleggen van onze bank.

Reageer
gravatar

Hierbij voorspel ik u een tijd waarin ik u mogelijkerwijs toestemming zal kunnen geven om te overwegen weer een heel klein beetje normaler te gaan doen. Ik vrees hierbij echter wel dat het nog even 2 weken zal moeten duren.

Reageer
gravatar

Persoonlijk wil ik één van mijn uitvindingen aanbevelen en wel het mechanische internet met pijpleidingen.
Fysieke berichten zijn veel makkelijker te onderkennen dan elektronische en dus valt gerommel met b.v. metalen bits veel eerder op.
Het is wel wat langzamer, maar veel inzichtelijker en dat willen we toch !?

gravatar

Alles goed en wel, prof. Pi, maar ik ben toch voorstander van een hydraulisch internet.
Niet alleen biedt dat de mogelijkheid kwaadwillende hackers nat te laten worden, maar ook om ze weken met blauwe of paarse handen en gezichten rond te laten lopen. Goed voor de pakkans !