Bond van Plattelandsvrouwen brengt concurrerend bod uit op Douwe Egberts

Dames bieden 6 miljoen waardepunten + € 7,50


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn inmiddels in ons land na de oorlog meer mensen doodgegaan dan tussen 1940 en 1945, zoals Sylvia Kristel en Ank van der Moer.
Moeten wij al die mensen onderhand niet eens gaan herdenken?

Leeft Pleuni Touw overigs nog?

Reageer
gravatar

Bitcoin? U bedoelt als in AEX-ige putopties? Wat betreft Gerolsteiner usw.: de merkenbekendheid van dit watertje is Bundesweit voldoende groot om in elke Stube en Raststätte te volstaan met “‘nen Gerolsteiner, bitte”. Waterschuwe Nederlanders daarentegen bestellen meestal “Bitte ein Bit”; een wat Eiffelig bier dat men dan daar drinkt als water, omdat dat zo macho staat. Zelfs ohne Lederhosen en bloedworstknieën,

Reageer
gravatar

Jaja, maar het gaat om het niet goed kunnen uitspreken van Scheveningen door Duitsers. In dat verband moet opgemerkt worden dat de uitspraak van Duitse woorden door Nederlanders ook verre van voortreffelijk is: men moet niet een ander verwijten waar men zichzelf schuldig aan maakt. (dit mag op een wc-tegeltje, misschien helpt het).
En ook bepaalde bevolkingsgroepen hier in Nl kunnen Scheveningen niet perfect uitspreken; ik noem geen namen maar ik verwijs naar sjekladebollen.

(oh Paulus; voor ik het vergeet: http://www.youtube.com/watch?v=jrQ0lCCGScQ )

In bitcoins transfereren, waarom niet? Kunnen de Van Nellepunten in één gang mee. Misschien beter de Nikkei index volgen?

gravatar

Tja, onze Nationale koffiebrander in Duitse handen. Wordt lachen, laat een Duitser maar eens Scheveningen uitspreken….wordt ook een probleem met Egberts. Krijgt de koffie toch wel een hele onzuivere klank. Vraag mij af of het wel zuivere koffie blijft. Maar kan ik mijn Piggelmee serviesje nog afsparen of zijn de DE punten niets meer waard sinds de Plattelandsvrouwen deze onbezonnen actie op de kaart gezet hebben?

Reageer
gravatar

De firma is uit Amerikaanse klauwen gered en dat is ook wat waard. En niet te vergeten dat er veel Nederlanders zijn die Scheveningen nu ook niet bepaald vlekkeloos uitspreken, om maar te zwijgen van GerolsteinerVulkaneifelmineralsprüdelwasser.

Maar misschien kunnen die DE punten bitcoin gaan?

gravatar

Verder eigenlijk alleen maar hulde voor die plattelandsvrouwen. Mooi bod voor heel weinig. Kijk ze zijn zuinig op de centjes en dat waardeer ik in deze tijd zekers.

Reageer
gravatar

Jammer de vrouwen zijn het toch niet geworden zolang punten gespaard en nog afgescheept worden met een gratis mok met logo zodat je ook nog reklame maakt. Overigens de koffie is lekker

Reageer
gravatar

Volgens mijn collega van Buitenstadse Reglementen zou deze gezamenlijke actie weleens afgeblazen kunnen worden door Neelie en consorten. Het zou een te groot belang op de Nederlandse markt kunnen vormen. Hij doet wel de suggestie om de dreigende overname van Bolletje door het Duitse Borggreve te torpederen door een -eveneens- concurrerend bod door de NVVH uit te laten brengen. Gezien de huidige koers raadt hij aan om het bod niet in Bitcoins uit te brengen.

gravatar

Als je echt wilt weten waar de Vrouwen van Nu voor staan….bezoek onze website Vrouwen van Nu Poortugaal/Rhoon e.o.dan weet je tenminste waar je het over hebt. Bijna 300 leden, grootste afdeling van Zuid Holland. Aandacht voor de maatschappij en voor elkaar. 12 interesseclubs: kunstgeschiedenis, tuinclub, quiltclub, bridgeclub,samen uit, leesclubs,museumclub,wandelen, fietsen,reizen,Franse conversatie,lady golfers…
Wat let je…….kom eens langs!!

Reageer
gravatar

Wilt u ophouden met kwaadspreken van ons? U meent toch niet werkelijk dat een fiere Rotterdamsche man zich ook maar in de geringste zin zal ophouden met dat gedoe van Zuid? Hoezo, noppen voor de spelers van feyeNOOIT? Laat dat zooitje boeren uit die oude roestbak lekker op hun kanis glijden? De tering kennen ze krijgen en dan een dubbele portie, zodat ze thuis ook nog kennen uitdelen!

gravatar

@Bøs: dus u bent de rotterdammer die niet vòòr Feyenoord is !?
Jaren geleden vermelde het nieuws dat het mestoverschot 20 keer in het Feyenoordstadion pastte.
Mijn spontane reactie was: “ja, doe maar”, uiteraard zonder toeschouwers, want waar blijf je anders als dierenvriend, nietwaar ?

gravatar

Blauwerik, wat hebt u zich slecht op de hoogte gesteld! Er is geen enkele Rotterdammer vóór dat feyeNOOIT! Het begint er al mee, dat een Rotterdammer in beginsel nooit ergens vóór, doch immer overla TEGEN is. Dan komt daar nog eens bij, dat dat feyeNOOIT helemaal niks Rotterdamsch heeft. Dat is een zooitje boeren van Zuid! Het mag toch wel bekend zijn, dat wij, in Rotterdam, NIETS te maken willen hebben met Zuid? Om u even op de hoogte te stellen van de historische omlijsting van dat gegeven: de aller-eerste bebouwing op Zuid was het pesthuis. Daar heeft nooit iemand gebruik van gemaakt. Na dat pesthuis, is het nimmer beter geworden op Zuid. Wij beschouwen Zuid dan ook beslist niet als deel van Rotterdam, doch hooguit als de Vloek van Rotterdam. Het is vreselijk om vanuit den lande telkenmale maar weer met dat stuk moeras in verband gebracht te worden.

gravatar

@Bøs: vandaar dat u nooit op Zuid rijdt, want ik neem aan dat u iedere inwoner (“boer”) die voor uw wielen komt,..eh… bij zichzelf zou laten wensen dat hij/zij in een stadion vol mest zat, of zo ?

gravatar

Ik vind het idee dat die Kouwe Egberts nu in Duitse handen komt wel aardig. Zo stond ik vanavond bij een verkeerslicht achter een autootje van die firma (al even rood als het verkeerslicht) en had de tijd er eens goed naar te kijken. Zo stond er een webstekvermelding: http://www.de.nl Nu die toko in Duitse handen komt, zal dat wel veranderen in http://www.de.de Ik houd wel van die duidelijke verwarring.

Reageer
gravatar

Ocharm, oh droefenis, de Platte landsvrouwen als lobbygroep terziele? Alwéér een pijler onder het CDA weggeslagen? Douwe Egberts in handen van een Duits hedgefund? Ons land glijdt steeds meer af richting mondiaal roofkapitalisme, slechts de oprichting van een groep Platte Lansmannen (verenigd in het homohuwelijk) kan ons nog als krabbend anker voor den afgrond dienen, wij allen onder het banier van den Vaderland getrouwe nichten onder de wapenen en op de barricaden. Het wordt hoog tijd voor een Morele Herbewapening, een nieuw Gristen-Democratisch Appèl voor het te laat is. Reeds schort de veile Vijand de lendenen, reeds houdt Kim Jung Il in Pyongyan de lucifer bij de lont van De Raket der Eeuwige Vreugde. Douwe Egberts MOET in Nederlandse handen blijven; Van Nelle werd verkwanseld aan Amerikanen, Van Houten Chocola is Duits, DAF Trucks kwam in Amerikaanse handen, Smith Chips werd overmeesterd door Pepsico, Ringers en Blooker Cacao nog slechts museumtaal, Flipje Tiel volledig geflipt. Douwe Egberts blijft Hollandsch: de dood of de gladiolen.

Reageer
gravatar

Nu was DE van oorsprong Fries, gebied de eerlijkheid te zeggen, en was het de laatste tijd Amerikaans bezit en staat de fabriek in Utrecht, dus, Heer Outsider: de gladiolen waren allang verwelkt.

Soms is de wiki wel handig: “Im Jahr 2012 erwarb JAB für eine Milliarde Dollar die kalifornische Kaffeehaus-Kette und Rösterei Peet’s Coffee & Tea und für 340 Millionen Dollar die Kaffeehaus-Kette Caribou Coffee Company”; wellicht gaat de Senseo nu eindelijk eens echte koffie produceren en kan ik met goed fatsoen weer op bezoek bij kennissen et zo’n onding.

gravatar

Ach, heer Jeettje, in mijn onbezonnen bevlogenheid rekende ik Friesland als nationaal grondgebied, wee mij. Ik mocht -in een voorbij verleden- ooit tijdens een familiebezoek Amerikaanse (Maxwell)koffie drinken, maar ik deel uw enthousiasme daarover niet. Uilenzeik of ochtendwater van een zwangere kameel, whatever! Mijn maagwand verstrakt nog in verweer als ik aan deze drank denk. Maar het is met onze hele voedselindustrie langzamerhand als met de koffie; het is geen zuivere koffie meer.

gravatar

Hohohooooho, ik ben helemaal niet enthousiast over dat bocht, alleen wat uit dat helse apparaat komt is nóg slechter, alsof er paardevet in is verwerkt.

In Huize Jeettje wordt alleen maar zuivere koffie gedronken, special blend van de specialist, goed gebrand en thuis vers gemalen in een molen met maalwerk; geen rondtollend mesje.

Wat is er aan de hand vanavond? Telkens misverstanden uit de weg ruimend eer ze een eigen leven beginnen te leiden.

gravatar

De bond van Plattelandsvrouwen is niet meer! Sinds 2005 zijn wij de Vrouwen van Nu en nog steeds zijn we de grootste Nederlandse vrouwenorganisatie die maatschappelijk betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Reageer
gravatar

Vrouwen van nu? Dat zegt ook weinig: mogen die van gisteren niet meer meedoen?

Ach ach, alles gaat teloor: vroeger -toen niet alles, maar wel veel beter was- en wij een stulpje in de binnenlanden hadden, heeft mevrouw mijn moeder zichzelve ook aangesloten bij de ‘Platte Vrouwen’ zoals wij dat pleegden te noemen, teneinde het cachet wat op te trekken.
En nu: ‘maatschappelijke betrokkenheid’, geen exclusief plattelandsvrouwen: wordt hier een samengaan met stadsmiepen als Dolle Mina’s, Rooie Vrouwen en de Bakfietsbrigade mee bedoeld?
Het is maar goed dat mijn goede moeder dit niet meer hoeft meemaken.

gravatar

Aha, nu komt de aap uit de mouw. Jeettje is in Rotjeknor allochtoon van de tweede generatie.

Ik had al lange tijd een vermoeden.
Ik verwacht Plantage Middenlaan in Amsterdam.

gravatar

Haha, alle registers opentrekken om maar niet te hoeven feesten met Bossche Bollen, hé Paulus.

Geboren en getogen, meneertje, en zoals veel Rotterdammers de wijde wereld ingetrokken: niet van dat benauwde dorpsgeklit en de weg nauwelijks weten naar het volgende gehucht.
Maar men moet in een wereldstad zijn opgegroeid om dat te kunnen bevatten, ik begrijp best dat het verblijf hier je te veel werd en in de veilige moederschoot terugvluchtte.

Als je nu op Artis doelt, die antediluviaanse dierengevangenis, die zit op de Plantage Kerklaan.

gravatar

Nee, daar komt hij niet vandaan. Ik herken hem van de J.C. Wilslaan In Apeldoorn. Dat komt ook meer overheen met de lotgevallen op het platteland van zijn moeder.

gravatar

Dat is maar goed ook die naamsverandering. Mijn ex-verloofde wilde jaren geleden ook lid van de bond van plattelandsvrouwen worden. Zij werd echter door de ballotagecommissie afgewezen omdat ze te grote borsten had.

gravatar

Dit is oppassen geblazen, geen zuivere koffie: zo hebben ze Van Nelle ook uit de markt gedrukt.
Typisch een actie van de dames Kanis en Van Gunnink, de niet-te-zuipen surrogaatkoffie. En in het midden zit mevrouw Buisman zie ik.

NEELIE! doe er wat aan!!

Reageer
gravatar

Maar dat màg helemaal niet van de NMA. De Bond van Plattelandsvrouwen zou te groot worden en dat is slecht voor concurrentiepositie van andere bonden zoals de Bond van Plattelandshonden, en de Bond van Stadsprei.

Reageer