Tekenen van hersenactiviteit bij Netanyahu

Artsen: ‘We moeten niet te vroeg juichen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch tragisch dat de discussie rond de veronderstelde cerebrale activiteit van Bibi zo moet eindigen, Ariel Sharon is al jaren monddood, gevat in een locked-in syndrome, Ehud Barak is met de V.U.T., Golda Meir houdt winterslaap. Wie staat er in Godsnaam aan het roer in Israël?

Reageer
gravatar

Zojuist bericht gekregen uit tel Aviv.
De eerste berichten berusten op een meetfout.
Bij de dhr. B. Netanyahu zijn geen hersen activiteiten waargenomen.
Nog steeds niet.
Dat wat tot nu toe wordt gezien als zijn hersenen ligt al enige jaren in ons onderzoeks centrum in Geneve en staat onder voordurende observatie. De enige activiteit die tot nu toe is waargenomen had te maken met het verhogen van de snelheid van de blender waar het object opdat moment in lag.

Reageer
gravatar

Vroerger was het oog om oog, tand om tand. Heden is het een bom om 100 bommen. de toekomst is aan de macht van het getal… 30 miljoen joden=jatten om 1 miljard Moslims. Geduld is de overwinning; of te wel geduld en de zaak is schoon!

Reageer
gravatar

Stel: ik leef in een democratie. Waarin ik vrijelijk kan stemmen op iemand die mijn belangen zal behartigen op nationaal niveau. Dan ga ik dus stemmen op iemand waarvan ik denk dat hij beter overzicht heeft dan ik. Anders stel ik mezelf wel kandidaat. Immers!
Dat er bij Bibi tekenen van hersenactiviteit geconstateerd zijn, zegt dus veel over de hersenactiviteit van zijn stemmers.

Reageer
gravatar

Ja Kees, het is droef gesteld met het electoraat in Israël. Ik ken een aantal Israëli’s die ‘ervoor gekozen hebben niet langer in Israël te wonen’. Die formulering komt van één van hen en zegt veel, ondanks de neutrale formulering.

gravatar

Het doet mij een beetje denken aan de 3 Schikgodinnen welke samen één oog deelden.

Waarschijnlijk gaat die ene hersencel rond bij politici, en is de strijd immer om wie die éne cel even mag vasthouden?

gravatar

Ik WEET dat Bibi al vele jaren geleden afstand heeft gedaan van zijn hersencel. Dat deed hij nadrukkelijk NIET omdat die hersencel hem zwaar viel, maar omdat de tijd rijp was voor iets nieuws.

Reageer
gravatar

——————————————

Reageer
gravatar

De Minister van Waarheid en Telefoontaps Ivo Opstelten zegt het zelf. Op zijn voicemail.

gravatar

Kijk! dat is nu een der wonderen der natuur… verlamd, dood, coma,,, dubbele coma=kom-maar,,, nooit meer terug en dan toch nog net niet klinische dood… Domheid heeft ook recht op leven. die is niet goed bij zijn hersenen=haar-sinnen. Naturlijk nooit te vroeg Juichen… wan dit soort mensen zijn tot de gevaarlijkste dingen in staat… juist omdat er vele in Israël verminderde hersenaktiviteit.
Hietbrink is er geweest en weet dus waar hij over zwetst.
Laat onze prins met rust… het sprookje zal hem eens weer wakker kussen.

Reageer
gravatar

Bibi? Hersenactiviteit? Het lijkt mij stug! Het komt mij veel waarschijnlijker voor dat het in Israël een keertje stevig gewaaid heeft. Als gevolg daarvan zou zelfs bij Bibi iets wat op een stam lijkt hebben kunnen zwaaien. Abusievelijk zal dat voor een hersenstam zijn aangezien.

Reageer