Dijsselbloem presenteert visie op de euro

Frankrijk onder de indruk van ‘doordachte en vernieuwende ideeën’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuk dat u volop meedoet met de satire door mijn laatste reactie als “serieus” te betitelen (oeps, ben ik weer serieus).

Laat ik dit goedmaken door toe te geven dat ik in mijn jeugd door een agressief muntstukje van 20 eurocent ben aangevallen.

Reageer
gravatar

Ah, maar dan nu ook man en paard noemen: uit welk land was dat muntstukje afkomstig?

Maar ik begrijp dat uw jeugd dusdanig kort in het geheugen staat dat u geen vergelijk heeft, anders dan een mythische nostalgie, met eertijdse muntstukken? Geloof me, als u was aangevallen door een oude Nederlandse Rijksdaalder, of recenter een Vijfguldenstuk, had u het niet na kunnen vertellen.

gravatar

Gemiddelde Burger, nu voel ik toch wat wrevel tussen ons ontstaan.. En dat is erg jammer, want ik ben er nou juist voor u (had ik ook al eens uitgelegd).

U kunt bij mij ook terecht voor allerhande mythen en sagen over tover-valuta en soevereiniteitssprookjes.

gravatar

Who the f**k is Dijsselbloem ? DE EU wil de nederlanders kennelijk lijmen met deze “vererende” benoeming.
Toch maar liever een referendum om de EU en dus de Euro gedag te zeggen (misschien samen met Groot Brittannië, Duitsland en Finland of zo ?).

Reageer
gravatar

Oké, was ik even vergeten dat de Speld een satirische site is, dus sorry voor mijn al te serieuze bijdrage.
Laten we lekker bij de EU blijven, die immers alle goeds met ons voor heeft en de euro, nou daar hebben we ook alleen maar veel plezier van. Zo goed ?

gravatar

Nu doet u het wéér: een serieuze reactie. U zou de politiek in moeten gaan.

Dan kunt u de gemiddelde burger wijs blijven maken dat een muntstukje de oorzaak is van hun ongeluk, in plaats van uw politieke keuzes om mensen minder muntstukjes te geven.

gravatar

Andere candidaten dorsten deze uitdaging niet aan.

Reageer
gravatar

Zie ik daarn een regenboogvlag? Als in: er valt veel geld te verdienen aan de homoseksuele tweeverdieners zonder kinderen en tussen hen te sluiten huwelijken :-)?

Reageer
gravatar

In een reactie laat de minister weten dat hij graag het beleid van De Jager had willen voortzetten in Europa, maar dat hij de Franse wijze toch prefereert boven de Griekse wijze : “Ik het het geprobeerd, maar ik zat daarna niet echt lekker meer op het rode pluche”, aldus de minister.

Reageer