Fifty Shades of Grey onverwacht verkoopsucces

Boekhandelaar: ‘Biografie van Herman van Rompuy niet aan te slepen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

BREKEND! Van Rompuy schenkt 5 MILJARD euro van uw en mijn belastingcenten aan Egypte! Als tegenprestatie komt “Fifty Shades of Grey” in elk Egyptisch huishouden naast het andere heilige boek te staan.

Reageer
gravatar

Hoe kan dat nou van zo’n stoffige dictator? Deze domme Belg heeft niet eens in de gaten dat hij wordt misbruikt door schlemielen van de EU.

Dan had ik toch liever een biografie van Chavez en Fidel gezien. Dat zijn goede dictators met een eigen inzicht.

Reageer
gravatar

Ik had het voorrecht om het boek als eerste te mogen aanraken.

Het is een autobiografie waarin Herman van Rompuy boeiend vertelt over de vijftig grijze muizen die hij in zijn roerige leven op de achterbank van zijn antracietkleurige automobiel langs diepe politieke kloven in de Belgische mist heeft rondgereden.

Echt een geschikt kerstgeschenk voor de buren en de kennissen waarmee u slecht kunt opschieten.

Reageer
gravatar

Bedankt voor de samenvatting; ik kreeg het boek met kerst cadeau van iemand van wie ik eigenlijk allang wist dat hij me niet mag. Vorig jaar kreeg ik als niet-bioscoopbezoeker een bioscoopbon van die persoon. Nu hoef ik het niet te lezen, de bon is hopelijk verjaard, al mijn problemen in één klap opgelost en heel verhelderend voor wat betreft de verhoudingen in de familie! Ik verheug me nu al op de confrontatie die niet veel langer uit kan blijven. Saai is het boek wel, ik ben nog steeds niet door bladzijde 1 heen en dolgelukkig dat ik het nu definitief achter in een kast kan gooien. Leuk voor mijn lieve schoonmoeder die bijna jarig is? Die haat ik en het boek is nog z.g.a.n. Een doorschuifcadeau, toch blij mee al met al!

gravatar

Tjonge, die Herman, ik wist niet dat ie zo van dattum houdt. T’is ‘m niet aan te zien. Hij ziet eruit als een grijze dominee, maar ondertussen knijpt hij als een echte dominee het poesje in het donker, pardon in de tinten van de schemering.

Maar liefst vijftig standjes in even zovele tinten! Dat ga ik natellen. Kijken of ik waar voor mijn geld krijg.

Zitten er ook expliciete foto’s in of was het te mistig tijdens het bonken?

Reageer