Wij zijn er trots op, dat wij onze overheerlijke oliebollen ook in de volgende vissmaken mogen aanbieden:
– aan weerszijde gebakken lekkerbekje (met remoulade of knoflooksaus naar keuze),
– hardgebakken baars (naturel),
– zachtgebakken haring (met uitjes),
– halfgebakken sprotjes uit blik (met tomatensaus),
– licht gebakken merluccius merluccius (zie lekkerbekje) en
– twee gebakken tongetjes (alleen in het seizoen).
Nou Teun, dat is een mooi lijstje voor het eind van het jaar.
Ja Marianne, ik dacht er goed aan te doen om de smaak gebakken bultrugreepjes nog maar even onvermeld te laten.
Die oliebol die die lauwe, zompige, vette, stinkende bacteriënbommen bakt, mag wel eens zijn handen wassen na het schijten.
De Hoeksen hebben gewonnen. Prins Willem de Vijfde was gek geworden van hun gezeur. Hij werd daarom ontvoerd door de kabeljauwen. Gravin Margaretha van Beieren liet als represaille de Noordzee overbevissen. De kabeljauwen zijn daardoor bijna uitgestorven.
Er kan er maar één de beste zijn tenslotte.
Ik lust als Hoek die kabeljauwen uiteraard rauw. Maar helaas zijn ze door overbevissing te duur voor de oliebol, de kibbeling en de lekkerbek. Daarom maak ik die nu van pollak, merluccius merluccius, wijting of koolvis al naargelang het goedkoopste is op de visafslag.
Je zou bijna denken dat er beestjes in zitten….Alles kan toch maar tegenwoordig…..
Zeg vreemde Chinees, doe eens normaal man. Wie doet er in godsnaam vlees in oliebollen?
Teun, Hoekse oliedomme oliebol, de Heere laat weten dat jouw bollen niet te pruimen zijn. Het verbaast Hem, dat jij nog niet gekruisigd bent door jouw klanten.
Shell laat weten, dat geen zaken worden gedaan en gedaan zijn met de heer Teun, oliebollenbakker en eigenaar van de Hoekse viskraam.
De Verenigde Tarwe- en Havermeelfabrikanten (VTH) laten weten dat geen van de leden zaken deed, doet en zal doen met de heer Teun, oliebollenbakker en eigenaar van de Hoekse viskraam.
Naar alle waarschijnlijkheid gebuikt hij vismeel.
Het Koninklijk Kartel van Zuivel- en Eierhandelaren (KKZE) laat weten evenmin met die gast iets te maken te hebben.
Ik laat weten niets van dit bericht af te weten. Ik lust die smerige bollen nog geeneens, zelfs niet uit Maarssen!
Ik eis daarom onmiddellijke rectificatie van De Speld.
Sjips, is de augustus-uitslag van de beste viskraam nu al uitgelekt?
Je kunt ook niks meer geheimhouden tegenwoordig – lijkt de Troonrede wel.
Er zit een vies (vis)luchtje aan deze uitslag. Wij doen aanmelding bij de consumentenbond om de ware beste bol boven olie, uh…water, te brengen. Ongetwijfeld zullen er onregelmatigheden aan het licht gebracht worden. Let op mijn woorden: De laatste bol is nog niet gegeten!
Hoe enig is het, nu ik verneem dat Hoek, mijn compagnon in het wegwerken van overjarige Haarlemmer Olie, in staat is gebleken om al even overjarig visafval te verwerken tot baksels met oliebol-smaak.
Die Hoekse Vishandel mag dan lekker bollen verkopen, de bollen van de SRV-wagen hier hadden een ranzige vissmaak. “Gebakken in levertraan en bultruggenvet” ‘t Moet je smaak maar zijn, mij zie je volgend jaar voor de oliebollen bij de Hoekse Vishandel want van vis houd ik niet.
Volgend jaar gaan wij inzetten op de hoofdprijs. Ter opluistering van onze campagne zullen wij niet schuwen lokale bekendheden als Jan Smit, de 3 J’s en Nick & Simon in te gaan zetten.
Fijngesnipperd en goed doorbakken in die oliebol gefrituurd in afgewerkte olie van vissersschuiten hééft het een kans.
U krijgt vast een prijs van muziekminnend Nederland dan, voor het opruimen van de rommel.
Beste visboer, heeft u dan zo’n gruwelijke hekel aan uw klanten?
De echte reden van de echtelijke twist op de oudejaarsavond was ook een schaaltje bollen van de Hoekse Vishandel. Volg het nieuws in Bild Zeitung
De kibbelingsmaak van de Hoekse oliebol was werkelijk een buitengewone smaakervaring.
Wij zijn er trots op, dat wij onze overheerlijke oliebollen ook in de volgende vissmaken mogen aanbieden:
– aan weerszijde gebakken lekkerbekje (met remoulade of knoflooksaus naar keuze),
– hardgebakken baars (naturel),
– zachtgebakken haring (met uitjes),
– halfgebakken sprotjes uit blik (met tomatensaus),
– licht gebakken merluccius merluccius (zie lekkerbekje) en
– twee gebakken tongetjes (alleen in het seizoen).
Nou Teun, dat is een mooi lijstje voor het eind van het jaar.
Ja Marianne, ik dacht er goed aan te doen om de smaak gebakken bultrugreepjes nog maar even onvermeld te laten.
Die oliebol die die lauwe, zompige, vette, stinkende bacteriënbommen bakt, mag wel eens zijn handen wassen na het schijten.
De Hoekse Vishandel in Den Haag weet van niets…
Nee, het is niet de hoekse vishandel, maar de vishandel op de hoek, dompie.
De foto blijkt van de Hoekse Vishandel in Hoek van Holland te zijn…
Nou, nou, die Bant denkt het slimste jongetje van de klas te zijn. Dat is hij lekker niet, want dat is Diederikje van de groep van meester Spekman al.
Ik hoor niets van de kabeljauwse vishandel. Zijn de twisten onderhand voorbij?
Ja meneertje Carrotte, dat weet ik zelfs nog wel.
De Hoeksen hebben gewonnen. Prins Willem de Vijfde was gek geworden van hun gezeur. Hij werd daarom ontvoerd door de kabeljauwen. Gravin Margaretha van Beieren liet als represaille de Noordzee overbevissen. De kabeljauwen zijn daardoor bijna uitgestorven.
Er kan er maar één de beste zijn tenslotte.
Ik lust als Hoek die kabeljauwen uiteraard rauw. Maar helaas zijn ze door overbevissing te duur voor de oliebol, de kibbeling en de lekkerbek. Daarom maak ik die nu van pollak, merluccius merluccius, wijting of koolvis al naargelang het goedkoopste is op de visafslag.
Je zou bijna denken dat er beestjes in zitten….Alles kan toch maar tegenwoordig…..
Meelwormen zijn ook vlees. Sambal bij?
Zeg vreemde Chinees, doe eens normaal man. Wie doet er in godsnaam vlees in oliebollen?
Teun, Hoekse oliedomme oliebol, de Heere laat weten dat jouw bollen niet te pruimen zijn. Het verbaast Hem, dat jij nog niet gekruisigd bent door jouw klanten.
Shell laat weten, dat geen zaken worden gedaan en gedaan zijn met de heer Teun, oliebollenbakker en eigenaar van de Hoekse viskraam.
De Verenigde Tarwe- en Havermeelfabrikanten (VTH) laten weten dat geen van de leden zaken deed, doet en zal doen met de heer Teun, oliebollenbakker en eigenaar van de Hoekse viskraam.
Naar alle waarschijnlijkheid gebuikt hij vismeel.
Het Koninklijk Kartel van Zuivel- en Eierhandelaren (KKZE) laat weten evenmin met die gast iets te maken te hebben.
Ik laat weten niets van dit bericht af te weten. Ik lust die smerige bollen nog geeneens, zelfs niet uit Maarssen!
Ik eis daarom onmiddellijke rectificatie van De Speld.
Sjips, is de augustus-uitslag van de beste viskraam nu al uitgelekt?
Je kunt ook niks meer geheimhouden tegenwoordig – lijkt de Troonrede wel.
Die olievis gaat eerdaags nog een staartje hebben!
Er zit een vies (vis)luchtje aan deze uitslag. Wij doen aanmelding bij de consumentenbond om de ware beste bol boven olie, uh…water, te brengen. Ongetwijfeld zullen er onregelmatigheden aan het licht gebracht worden. Let op mijn woorden: De laatste bol is nog niet gegeten!
Hoe enig is het, nu ik verneem dat Hoek, mijn compagnon in het wegwerken van overjarige Haarlemmer Olie, in staat is gebleken om al even overjarig visafval te verwerken tot baksels met oliebol-smaak.
Wat weet de AD nou van oliebollen…
Mijn buurvrouw Kniertje zei vanmorgen nog: “De oliebol wordt duur betaald.” Wat zou ze daar nu mee bedoelen?
Boter bij de oliebol.
Wat zeg je van:
Ik voel mij als een oliebol in het vet, omdat ik zo gezond ben als een oliebol en zeker geen oliebol noch appelbeignet ben. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Altijd goed om nieuwe varianten op de oude vertrouwde oliebol te hebben.
Lijkt mij heerlijk visbollen gebakken in Texels walvisvet.
Die Hoekse Vishandel mag dan lekker bollen verkopen, de bollen van de SRV-wagen hier hadden een ranzige vissmaak. “Gebakken in levertraan en bultruggenvet” ‘t Moet je smaak maar zijn, mij zie je volgend jaar voor de oliebollen bij de Hoekse Vishandel want van vis houd ik niet.
Volgend jaar gaan wij inzetten op de hoofdprijs. Ter opluistering van onze campagne zullen wij niet schuwen lokale bekendheden als Jan Smit, de 3 J’s en Nick & Simon in te gaan zetten.
Fijngesnipperd en goed doorbakken in die oliebol gefrituurd in afgewerkte olie van vissersschuiten hééft het een kans.
U krijgt vast een prijs van muziekminnend Nederland dan, voor het opruimen van de rommel.
Beste visboer, heeft u dan zo’n gruwelijke hekel aan uw klanten?
De echte reden van de echtelijke twist op de oudejaarsavond was ook een schaaltje bollen van de Hoekse Vishandel. Volg het nieuws in Bild Zeitung
Wanneer zijn ze op smaak? Op reuk zijn ze volgens mij al wel inmiddels.
Ik vond de kibbeling van de Hoekse Vishandel altijd al wat melig. Ik kan me voorstellen dat de jury de kibbeling voor oliebollen heeft aangezien.
zijn hierbij ook oliebolderkarren leverbaar??????