Toivonen zeker vier weken uitgeschakeld

Winterstop houdt spits aan de kant


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het huidige weerbeeld geeft ook geen enkele aanleiding om een winterstop in te lassen. Bovendien zijn er 2 stadions waar ze het dak kunnen dichtschuiven, dus daar heb je al helemaal niets met de weersgesteldheid te maken. Bewijst dus dat die profvoetballers over het paard getilde zeurpieten zijn!

Reageer
gravatar

Die Toivonen houdt zwaluwen! Je zult zien: mocht de KNVB besluiten desondanks door tre voetballen, staat het pokkenjong doodgemoedereerd op en doet weer mee. Ik zou hem (ware ik de leidsman) een geel, dat pokkenjong! Wellicht tot diep in januari of zelfs langer.

Reageer
gravatar

Niet alleen Toivonen! Het schijnt een jaarlijks terugkerende epidemie onder duurbetaalde voetballers te zijn. Dit liep zo de spuigaten uit dat de KNVB uiteindelijk heeft besloten om de 4 weken rond de feestdagen de competitie dan maar in zijn geheel stil te leggen.

Reageer