FIFA tegen doellijntechnologie op WK in Qatar

‘Daarvan raakt de doellijnairco van slag’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Raakt de doellijn niet van slag van de doellijnairco? Door minieme temperatuurverschillen trekt de lijn krom en is een objectieve waarneming van het al dan niet passeren van de doellijn een hachelijke zaak.

Reageer
gravatar


Welgemeend advies


In http://tinyurl.com/bpk9dsp heb ik al geadviseerd over de gevaren bij schieten met het verschil dat u voor “in scholen” moet lezen: “tijdens voetbalwedstrijden”. Het kan geen kwaad om mijn advies ook op te volgen voor en na de wedstrijden.


Paulus “shoot’m” Theunissen
Geëmigreerd en honourable member of the NRA

p.s.
Het is goed te weten dat bidden voor de winst bij de aanvang van een voetbalwedstrijd alleen helpt bij American Football.

Reageer
gravatar

Het is makkelijker heel Qatar tijdelijk naar een koel land te verplaatsen (Finland ?), dan de stadions allemaal te koelen.
Gewoon het golfstaatje netjes langs de grenzen afzagen en op enkele diepladers vervoeren. Wel het tijdelijke gat goed afdekken, zodat er geen kamelen in vallen.

Reageer
gravatar

Maar dat is lariekul: en tegen die tijd is de technologie al zo klein dat ie in de doelman ingebouwd kan worden of zelfs in grassprietjes.

Er is wel degelijk een lijn in het beleid. Doel is maximale controle. Of geloof je nog steeds dat het een eerlijk spel is…

Shows en spelen. Het gaat om de pegels!

gravatar

Doellijntechnologie is wel een erg groot woord voor het trekken van doellijnen met een kalkwagentje dat daartoe is gespecialiseerd. Ventilatoren zouden niet bestand zijn tegen dergelijke wagentjes. Derhalve moeten in Qatar de doellijnen met een blokkwast ouderwets langs een liniaal worden getrokken.

Volgens mijn bescheiden mening is zo’n wagentje bestand tegen een flinke woestijnwind en andersom. Men behoeft alleen de kalkbak tegen zand af te dekken.

Waar is Blatter toch in godsnaam mee bezig?

Reageer
gravatar

Vroeger hadden ze van die lui die met waaiers stonden te zwaaien, dus dat airco verhaal klopt niet.
Het is eerder dat de keeper wordt afgeleid als er gewaaierd wordt door halfnaakte Nubische meisjes.

Reageer
gravatar

Bij mijn weten worden de deelnemers allen uitgerust met een shirt-met-ingebouwde-airco.

Het enige probleem is de aansluiting van de snoeren wanneer ze met z’n 23-en over dat veld door mekaar heen gaan rennen.

Reageer
gravatar

Dat ze daarover nu al hoog van de toren beginnen te blazen, dat is toch beneden alle peil.

Maar dit soort zinloze discussies zullen ongetwijfeld doorgaan, luchtcirculerend door de ether zonder enige lijn of doel.

Dat hele voetbal? Qatar al een broertje dood aan vóór dit gedoe, maar nu mogen ze ‘t van mij helemaal afschaffen.

Reageer
gravatar

Ik stel voor dat ze Quatar in overdekte stadions (airconditioned) gaan spelen, anders raken die toch al verwende voetballertjes oververhit met alle gevolgen van dien (Grensrechters, teveel rode kaarten etc…)

Reageer