Europese Unie om gezondheidsredenen niet in staat Nobelprijs voor vrede in ontvangst te nemen

China zal de honneurs waarnemen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zieke shit! Wel terecht dat ze die prijs niet geincasserd hebben, zou ik zomaar denken. Met die constante militaire missies buitenshuis en toenemende onderdrukkING van de eigen betaalslaven.

En maar incasseren. SubsidieSINterklaas spelen met dat afgetroggelde geld. Je stem niet waard!

Reageer
gravatar

Ik heb gehoord dat de prijs bijna een miljoen is. Dat kan de EU nu goed gebruiken. Ik vraag me af of de chinezen dat bedrag als honneursloon mogen houden.

Reageer
gravatar

De diagnose is nog niet gesteld, we houden vooralsnog alle mogelijkheden open zonder uit te sluiten dat er nog opties zijn welke vooraf niet in ogenschouw werden genomen maar wellicht ook tot al dan niet waarschijnlijke oorzaken gerekend kunnen worden.

En Eventueel Uitsterven van de Europese Unie proberen we echter nog wel Even Uit te stellen.

gravatar

Excuus, maar ik voelde me echt niet echt lekker vandaag. Het is het weer, hé? Daardoor sta je langer dan gedacht op het perron, dus ga maar na …

gravatar

Dat de EU het te druk heeft met het bespreken van de gezondheid van de Griekse staat, daar kan ik in komen. Dat de EU het niet-EU-land Noorwegen voor het hoofd stoot door weg te blijven bij de plechtige prijsuitreiking in Oslo, is begrijpelijk. Maar dat voor de lieve vrede uitgerekend een collega uit China de honneurs moet waarnemen, gaat mij mijn pet te boven.

Ik ben echt niet vies van overwerk en banketten.

Reageer
gravatar

Vorige week had ik nog aangeboden om dan maar even langs Oslo te hobbelen om de prijs in ontvangst te nemen. Ik bleek echter een dubbele afspraak te hebben (tandarts, ook belangrijk) en heb daarom China maar even gevraagd.