Mourinho gespaard voor wedstrijd tegen Ajax

Coach wil fit zijn voor duel met Valladolid


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zie toch wat beren op de weg met de veronderstelling dat Ajax straks de terechte winnaar wordt. Heeft u daar onderzoek naar late doen en zo ja door wie? Ik mag hopen door Dhr. Stapel, dat is namelijk de enige die ongehinderd fictie en non-fictie op elkaar kan stapelen en kan rijmen met een kistje van waaibomenhout voor apart verkrijgbare medicinale wijn.

Reageer
gravatar

Toch is Ajax straks de terechte winnaar van de Europa League en Real de terechte verliezer van de Champions League. Alvast een toast op Barcelona en Messi!

Reageer
gravatar

Natuurlijk. Zou het niet eerder zo zijn dat dat ajakkes gewoon bij de eerste de beste mogelijkheid gewoon weer teruggestuurd wordt naar die smerige snelcokepan?

gravatar

Ik herhaal mijn “boodschap” nog maar een keer, want herhalen hoort bij reclame als ja-kult bij voorgenomen fitheid.

Ten behoeve van uw fitheid en die van Mourinho pleit ik als raadsheer van Yakult voor vingerhoedjes met rechtsdraaiende yoghurt vol kaaszuurselbacteriën.

Nu door kleinere verpakking nog meer werkzaam tegen dezelfde prijs.

Vergeet niet voordat u aan Yakult begint, een zorgverzekering bij VGZ af te sluiten. Nog maar even een herhaling, om het af te leren.

Past u op met knallen bij de jaarwisseling. Ieder jaar verliezen acht op de honderd jongeren vingers, trommelvliezen en ogen. Daarom pleit ik als advocaat van VGZ voor de duurste zorgpolis.

Nu bij aanmelding gratis een echt waaibomenhouten wijnkistje, waarin u een kwart flesje originele Pleegzuster Bloedwijn kunt opbergen. (Deze medicinale wijn is verkrijgbaar bij de erkende slijter.)

gravatar

Nee nee Suus, dat was Henk Jan Kees de Jager!
Dat weet ik nog goed, ik had daar zelf foto’s van genomen. Lang, lang gelee, toen de aarde nog plat was en de foto’s nog mooi… *zwijmel*

gravatar

Past u op met dat knallen. Ieder jaar verliest vooral eind december acht procent van de jongeren vingers, trommelvliezen en ogen. Daarom pleit ik als advocaat van VGZ voor de duurste zorgpolis.

Nu bij aanmelding gratis een echt waaibomenhouten wijnkistje, waarin u een kwart flesje originele Pleegzuster Bloedwijn kunt opbergen. (Deze medicinale wijn is verkrijgbaar bij de erkende slijter.)

gravatar

Beste Bram,
Ik ben zo vrij u erop te wijzen dat het aannemen van een waaibomenhouten wijnkistje gelijk staat aan het aannemen van geld, waarover uiteraard belasting verschuldigd is. Derhalve zal ik mijn laatste Chefaro elders opbergen.