‘Woningcorporatie paste ook appartementen aan voor gehandicapten’

Kamervragen PVV over vermeende steunbeugels en trapliften


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is niet onze gewoonte, maar een krom bedenksel van een geestelijk gehandicapt persoon die zichzelf altijd erg leuk vindt.

Er staat een Van Duin in de stal, een Van Duin in de stal mij merrie Hinnik.

gravatar

Herstel

Er staat een Van Duin in de stal, ja ja een André in de stal
O o een Van Duin in de stal bij merrie Hin Nik
Er staat een André in de stal, ja ja een Van Duin in de stal
O o een André in de stal, een André van Duin

gravatar

Beregoed. Wat betreft het genoemde houten stoeltje heb ik mij laten vertellen dat er ook een variant bestaat “al met een houten emmerke” die ook heel bevredigend schijnt te zijn. Als eenvoudig doch oppassend Schiedammer ontgaan dergelijke fijngevoeligheden mij uiteraard. Hoe dan ook: het dak gaat er af.

gravatar

Alle consternatie ten spijt: ik mis toch de finishing touch m.b.t. de halalwoningen: een ruimte om ritueel schapen te kunnen slachten; zulks moet niet in weer en wind op een tochtig balkon hoeven. Ook hier is sprake van stille bevoorrechting van autochtonen en botvieren van paternalistische tendenzen; waarom is het wél elke Nederlander gegund om zelfs in notoire Vinex-wijken in de keuken haringen te slachten en (met uitjes en zuur) consumptiegereed te maken, terwijl elders in portiekwoningen het moslims impliciet onmogelijk wordt gemaakt schapen en lammeren te slachten op de dagen die daarvoor -n.b. van geloofswege- staan. Het argument van oneerlijke concurrentie jegens de officiële slachterijen gaat niet op. Ik denk dat men daarvoor bij onze Nationale Onderkoning Piet Hein Donner te biecht moet. Deze vice-voorzitter van de Raad van State liet al enkele jaren geleden blijken bereid en gereed te zijn de Sjaria in te voeren als de bevolking daarom vroeg. Welnu, waar blijft nu de politieke tak van de brede volksbeweging Sharia4Holland en waar de aansluitende petitie aan Piet Hein D.?

Reageer
gravatar

Het was inderdaad die ene keer dat Donner een eerlijke democratische uitspraak deed; dat is hem zuur komen te staan en dat zal dus nooit meer gebeuren.
Nou kon hij ook niet veel anders: de man heeft een nauwelijks verborgen, steil calvinistische agenda en zijn hele leven en streven staat in het teken mensen wijs te maken dat ‘de Nederlander’ daar om vraagt en dus door de strot gewrongen mag worden, alle democratische noodseinen ten spijt.

Het feit dat er wel wat loslopende fanatieke SGP-achtige verdwaasden zijn, maar geen brede moslimbeweging die werkelijk de sharia in willen voeren, duidt er, mijns inziens, op dat moslims in Nederland daar zélf ook niet zo happig op zijn. Er mag dan ineens niets meer, en de i-phone is toch net iets heiliger dan de burka.

Maar misschien kan Geert Fleur overhalen woningen voor PVV-ers aan te passen? Grote luiken voor de ramen -want de buitenwereld is eng- en een TV-muur waarop met een loop de uitzendingen van de politieke PVV boodschap getoond kan worden en verder een filter op linkse omroepen zoals het NOS-journaal. keukentafel wordt borreltafel en genoeg compartimenten voor kratjes bier en magnetronmaaltijden, zoiets?

gravatar

‘t Is vrij radikaal wat u oppert, maar het gaat de goede kant op. Laten we niet vergeten Donner nog even te duidelijk te maken dat er nu een minderheidskabinet VVD/PvdA aan de macht is en dat de PVV niet meer in de coulissen schuilt. Als hij dat zelf of via Trix moet ervaren, zit Piet Hein zo wéér in het gordijn.

gravatar

De opmerking dat er voor gehandicapten ook aanpassingen zijn gedaan, is een Gotspe. De gehandicapte hebben het volste recht toe, hiérin heeft de corporatie een plicht. En niet voor het tegengaan van het integreren, zie je het verschil. Wat daar gebeurd is vragen om toekomstige problemen. Deze corporatie ondersteund de onderdrukking des te meer, door ook in de huizen dit anti westerse gedrag te stimuleren. Als je het mij vraagt, zou ik zeggen: wat een luxe, een weelde en ook nog met schijfdeuren, met overal kranen waar de meeste van ons hiervoor jaren in de rij moeten staan, en misschien zelfs tot je een ons weegt. In thuislanden is een kraan? ergens beneden waar zelf de honden geen brood van lusten, dus.

Reageer
gravatar

Wat een onzin! Volgens deze regering (en de vorige én die daarvoor) ben je zelf verantwoordelijk voor alles, dus gehandicapt zijn is een keuze.
Ik zie werkelijk niet in waarom een woningcorporatie daar in mee zou moeten gaan en dat gedrag zou moeten aanmoedigen. Dat is zóóó onwesters: stel je voor dat we allemaal ineens mensen gingen helpen: het zou een zooitje worden.

Overigen zijn schijfdeuren inderdaad erg luuks: zelfs ik heb die niet.
En ik ben niet eens zo stom geweest om in het verkeerde rijtje te gaan staan en daar een ander de schuld van te geven.

gravatar

Hiermee wordt het langjarig integratiebeleid totaal ondergraven! Totaal verspild die trainingen ‘traplopen voor rolstoelers’. Alle drang tot aangepast leven aan de normale maatschappij wordt zo weggenomen.

Reageer
gravatar

Vragen aan de minister van Wonen en Rijksdienst

– Weet minister dat de woningbouwcorporatie Eigen Haard in Amsterdam rekening houdt met haar huurders?

– Kan de minister verklaren waarom deze corporatie afwijkt van de gulden regel om geen rekening te houden met woonwensen?

– Is de minister op de hoogte met het feit dat deze corporatie kraantjes, schuifdeuren en gangkasten plaatst in sociale huurwoningen?

– Is de minister bekend dat deze buitenissige en kostbare wensen alleen bij couscousvreters voorkomen?

– Weet de minister dat couscous een verderfelijke ideologie is?

– Realiseert de minister zich dat dit weer een signaal is van de dreigende totale couscousisering van ons land?

– Vindt de minister het feit dat we over enkele jaren uitsluitend nog couscous mogen eten een verwerpelijke zaak en waarom niet?

Geert Wilders
Namens het bestuur, leden en werknemers van de eenmanspartij PVV.

Reageer
gravatar

Als we toch zo goed bezig zijn, doe mij dan een huis met klimwand om boven te komen en abseiltouw om naar beneden te gaan.

P.s. Om inbrekers te weren voor de zekerheid de hoogste moeilijkheidsgraad voor de klimwand.

Reageer
gravatar

Het Friese platteland staat vol met halalwoningen: deuren om de keuken af te kunnen sluiten, kraantjes op voethoogte om laarzen en klompen schoon te maken, ruimte om schoeisel uit te doen achter de voordeur: waarom stelt de PVV daar geen vragen over?

Reageer
gravatar

Stop de gehandicapering van Nederland. Alle gehandicapten en hun familie het land uit.

Reageer
gravatar

Foei Paulusje, er zijn ook appartementen met 2 verdiepingen, dat noemen we in vaktermen een Maisonnette (maar dat woord moeten we weer bij meneer Hollande inleveren omdat het leencontract afloopt). Hoe een maisonette in elkaar steekt ga je wel leren als je bouwkunde gaat studeren (wel in Delft gaan studeren hè?).

gravatar

De geïnteresseerde leek die de woninindelingen bekijkt, zal in de schets van de rechterwoning twee uiteenliggende kamers met dezelfde verplichte vaste vloerbedekking ontwaren. Dit betreft de door het wahabistisch Westers kalifaat (aan Nederlandse woningcorporaties) verplicht gestelde twee onafhankelijke gebedsruimtes (z.g. mini-moskeeën), die op het Oosten voor ongeschoeide mannen en die op het Westen voor ongeschoolde vrouwen.

Reageer
gravatar

Hebben ze vast zwevende toiletten geplaatst. Zelfverrijking!

De corporatiedirecteuren komen allemaal vanuit de baantjesmachine van de Partij van de Aanpassingen. Daar gaan ze altijd uit van de beperkingen van gehandicapten in plaats van hun mogelijkheden. Waarom een traplift als een glijbaan ook kan?

Reageer
gravatar

Een glijbaan? Wel, wel, wat een luxe; me dunkt dat een glijpaal, zoals te vinden bij de Brandweer of in een paaldansetablissement, volstaat.

Eigenlijk zou men het uit kostenoverwegingen moeten kunnen redden met een bak waarin geëxpandeerde polystyreenpartikels, ook wel genaamd piepschuimbolletjes in de volksmond.

Dan blijft de glijbaan gereserveerd voor de corporatie directeuren – van de ene baan in de andere.

gravatar

Traplift, Glijpaal, bak met piepschuimbolletjes??? Wat een onzin allemaal. Die invaliden kunnen ze toch gewoon van de verdieping naar beneden gooien. Een dwarsleasie meer of minder maakt toch niets meer uit.
Trouwens, hoe zijn die gehandicapten boven gekomen en wat hadden ze daar te zoeken?
Vragen, vragen, allemaal vragen.

gravatar

Wie wil er nou een trap in de lift? En zo’n steunbeugel: wordt die uit de WW betaald door de Sociale Dienst? Ook als je werk hebt ..

Reageer
gravatar

Kijk! Dat gaat de goede kant op! Nu nog woningen voor gehandicapte moslims en dan kunnen ze eindelijk beginnen aan mijn luxe bovenwoning met ingebouwde bar, bordeel en wietplantage.

Reageer