Opsporing Verzocht haakt in op succes DNA-onderzoek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja zij verkleuteren zich. Totalitaire controle EN willekeur. De basis is dwang, vrijheden worden verleent per vriendendienst en eventueel gratie. Die elite blijft buiten schot.

Reageer
gravatar

Wilt u mijn vrouw niet meer bellen. Ze heeft op haar nummer 0900-8844 (10ct per minuut) voldoende tips over het kleurige behang ontvangen. Het was vorige week in de aanbieding bij Kwantum-behang en is helaas niet meer verkrijgbaar.

Maar gelukkig wilden enkele bellers het graag afstaan voor het goede doel, zijnde ons toilet, ik bedoel ons privaat, neem mij niet kwalijk, ik bedoel ons gemak.

Reageer
gravatar

Och jee, wat een gedoe met die teruggegeven Franse woorden. Onvermijdelijk vallen ze haast niet te vermijden. Zo zijn in mijn vorige tekst ongewild de woorden “pardon” en “excuseer mij” er tussendoor geglipt.

Ik verzoek u vriendelijk beide woorden uit te gummen of er met Tipp-Ex overheen te kalken en er “het spijt mij zeer oprecht” van te maken.

gravatar

Alle Friezen moeten verplicht gele oorflappen dragen, en Dion Graus ook.

Reageer
gravatar

Geef alle Friezen gele oorflappen. Dion Graus bewijst de noodzaak.
Sluit alle Groningers op in megastallen. Henk Bleker bewijst de noodzaak.
Solidariteit is een vorm van dwangverpleging. Hans Spekman bewijst de noodzaak.

Kwestie van de logica van Steven de Jong volgen in het schoolkrantje NRC Stoepkrijt. Daar is geen De Speld tussen te krijgen.