Advocaat Badr Hari: ‘Het was maar één horecum’

Protest tegen arrestatie kickbokser


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien is het tijd voor Badr Hari om bij de Weight Watchers een kijkje te nemen. Al de horecazaken die hij bezoekt.

Reageer
gravatar

Meneer Hari doet er goed aan te benadrukken dat hij in zijn Toyotum slechts 1 horecum bezocht heeft. En dat hij die voortaan zal mijden door enkel nog museas te bezoeken.

Reageer
gravatar

In elk geval lijkt het lunchprobleem van dhr. Hari opgelost: er bestaan immers geen beletselen om vanuit zijn tijdelijk verblijf broodjes bij Bar Moustache te bestellen en deze af te laten leveren bij de dienstdoend piket-adjudant; geheel binnen de voorwaarden van het verbod blijvend.

gravatar

Hoi Piepeloi,

Door al dat schoppen en slaan van elkaar krijgt kickboxen een heel erg slechte naam. Waarom proberen ze niet gewoon elkaar te aaien? Dat is toch veel leuker.

Veel warme knuffels van
Paulientje met de vlechtjes

x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,

Mijn pappa heeft een kinderslot op mij tabletcomputer gezet, zodat ik de berichten van Stoeipoes en meneer Viesman niet meer kan lezen. Weet iemand hoe ik dat kan omzeilen?

Reageer
gravatar

Lieve Paulientje, ik weet wel zeker dat mijn papa géén kinderslot op mijn computer heeft gezet, maar ook ik zie amper nog berichten van meneer Viesman. Dus ik kan je helaas niet helpen. Misschien heeft hij de griep of is hij een dagje naar het museum en vanavond naar een klassiek concert.

gravatar

Aha, zo te zien -aan de nummering- heeft de moderatie zijn/haar werk gedaan en een vuiltje verwijderd, terecht.

Misschien de commentaren daarop ook? die slaan nu nergens meer op.

Reageer
gravatar

Akke ,stalpaert,verkapte wout,doe zelf niet zo dom.Ga je blauwe stinkpet opzetten,wereldverbeteraar,die het voor demmink opneemt,zeker lid van martijn?

gravatar

Ja, geen goed woord voor wetshandhavers “want anders kinderporno”. Zoals die andere wout, meer verknipt dan verkapt, al formuleerde. Of ging dat nou ook over handhaving? Ik ben de kluts kwijt. Johnny, orakel der digitale rechtsspraak, leid ons!

gravatar

Jaja, een Telegrof lezertje, onze Johnny. Gelijk schelden en verdachtmakingen rondstrooien: misschien is jouw naam het alias van Juul Paradijs?
Ja joh, als de wereld verbeterd kan worden door recht, rechtvaardigheid en gerechtigheid, ben ik je man.
Dingetjes roepen die je niet kunt waar maken en lynchpartijen oproepen, daarvoor moet je niet bij mij zijn.
Vaarwel dus.

gravatar

Dan daarbij zal Badr in het voorjaar 2013,voor het gerecht komen,dus verantwoording afdragen moet hij toch al.De noodzaak hem nu weer in hechtenis te houden ontbreekt..

Reageer
gravatar

Niet zo negatief, niet zo negatief! Alles wat hij nu al in ‘t cachot zit, wordt straks in mindering gebracht op de uiteindelijke straf, en des te eerder kan hij weer een broodje eten. Zo bezien is hij preventief en VERSTANDIG bezig. Hulde!

gravatar

Wat een reacties,estelle voor hoer uitmaken bv,Theo,zeg dat maar in Badr zijn gezicht dan ben je een vent.Een broodje eten ,en toevallig in contact komen met 2 kennissen,die later blijken getuigen te zijn tegen wil en dank,ja dat is niet handig ,maar is geen opzet.Dus ,conclusie zou moeten zijn,Laat Badr weer gaan,hij zal de laatste zijn die opzettelijk zijn voorwaarden zal willen overtreden.Dus het is weer een publiciteits campagne van het O.M. die wel voor vermeende kindermisbruikers gaat staan,(demmink)en anderen laat bloeden voor véél minder,en theo,het vermeende slachtoffer maakte óók van die misselijkmakende opmerkingen over Estelle,nu moet hij 2 maanden soep eten.

Reageer
gravatar

Doe niet zo dom en als je dan toch dom wilt doen, zet je gedaas in de Telegrof bij al die anderen?
Die gozer heeft buiten de ring meermalen mensen in mekaar gemept; die is niet zielig. Zijn slachtoffers zijn zielig.
Hij heeft een voorwaardelijke vrijlating gehad en de voorwaarden geschonden: dat heeft niks met hetze, Demmink of wat dan ook te maken. Het is fijn om te zien dat er serieus werk wordt gemaakt van overtredingen, en het niet met een slap ‘ach, laat maar’ wordt afgedaan.
Jouw stukkie hier lijkt verdacht veel op het gedaas van verkeersovertreders die je in Wegmisbruikers ziet: iedereen hepput gedaan, maar uitgerekend mij pakken ze en ik kon er niks aan doen.
Jaja.

Dat een of andere gestoorde het woord hoer gebruikt: als maar consequent genoeg dat gedrag wordt aangepakt, zullen die hufters weer onder hun steen kruipen, maar jou pleidooi voor Hadr doet daar geen goed aan.

gravatar

zo’n 300 penose gasten protesteerden tegen het vasthouden van hun badr.
ze vinden het onterecht, en bovendien moeten ze nu zelf weer hun vuile klusje opknappen

Reageer
gravatar

Ik probeer steeds een begripdingetje te doen, hoe heet dat, empathie. Zo van; je bent net uit voorarrest vrijgelaten omdat je blijkbaar iemand akelig verwond hebt, en je schaamt je niet de t….. of je ogen uit je kop maar je gaat eerst feest vieren en daarna gezellig samen een broodje doen in het openbaar. Gezellig.
Op een of andere manier lukt me dat begripdingetje, empathie niet. Iemand tips?

Reageer
gravatar

Ook hier dienen we vanuit Marrakech genuanceerd naar te kijken. Zijn handen afhakken mag volgens de moderne opvattingen van de sharia wetgeving allang niet meer, dus we zijn nog bezig in onze debatgroep om hier een standpunt wat alle overwegingen in zich opneemt (immers these, antithese en synthese) over te bepalen. We komen hier later nog uitvoerig op terug!!

Reageer
gravatar

Ik geef juf Paulien groot gelijk met haar strijd tegen het overbodige gebruik van Engelsklinkende woorden. Dit is een voorbeeld hoe het mis kan gaan.

Advocate Bénédicte Ficq zei “horecum” en bedoelde: whore [spatie] cum. Ze poogde daarmee te flatteren dat Estelle Cruijff maar één keer klaarkwam.

Reageer
gravatar

Met slechts één keer klaarkomen moet je oppassen bij figuren als Badr Hari. Voor dat je het weet, vind je jezelf terug in een ziekenhuisbed.

Het probleem met dit soort macho’s is, dat ze zichzelf enorm viriel vinden. Als een prostitué niet minstens zes keer in één beurt klaarkomt, zijn ze gekwetst. In de praktijk komt het er dus op neer dat je orgasmen simuleert. Maar daar mag niks van blijken, als je wilt blijven leven.

Overigens neuken ze alleen met hoeren. Ben je dat als vrouw nog niet, dan maken ze dat wel van je. Zo ben ik ook het leven terechtgekomen.

gravatar

Hoe droef Snoezepoes, dat je zo vele orgasmen hebt moeten faken en dan toch nog ‘in het leven’ terecht bent gekomen. Maar liever goed gefaked dan pijnlijk gefucked. Gevallen vrouwen die zich liggende proberen staande te houden, verdienen ons aller respect omdat zij niet uitkeringsafhankelijk willen zijn; zij werken naar vermogen. Kortom, vrouwen naar Mark Rutte’s hart.

gravatar

Het feit dat de heer Hari en zijn domme blondje niet schijnen te weten dat alle broodjeszaken onder het begrip “Horeca” vallen zegt meer over het IQ van beiden dan over de definities in de van toepassing zijnde wetgeving.

Reageer
gravatar

Ja maar Van Bralhuijsen, er zijn verzachtende omstandigheden. Vanwege drukke werkzaamheden enzo kunnen ze allebei natuurlijk nog geen eitje koken: nooit geleerd en geen tijd voor en ze moeten toch eten?

gravatar

Ja maar je kan van die Estelle toch niet verwachten dat ze weet hoe zo’n ding werkt? Laat staan dat ze duur gemanicuurde nagels erop breekt. En die Hari ziet er nu ook gelijk weer niet uit of hij het woord alleen al kan spellen. Zware tijden voor deze jonge geliefden.
Of Joop Braakhekke moet langs komen om bij ze thuis te koken, da’s ook geen feest.

gravatar

Lijkt me dat ze wel naar de bioscoop mogen, maar niet tussendoor koffie drinken of een ijsje halen. En broodjes, met of zonder kroket – of een kroket met of zonder broodje- mag natuurlijk niet.

En ze krijgen het moeilijk als ze in een hotel hun ding willen doen … Hotel – Restaurant – Cafe …. zou een koffieshop daar ook onder vallen?

gravatar

Het gaat om alle gelegenheden waar eten of drinken te gebruiken is. Dus ook een ijssalon of een kopje koffie bij de HEMA. Het betekent, dat je gewoon heel veel plaatsen in het uitgaansleven uit de weg zal moeten gaan. Kortom: hij kan net zo goed thuisblijven. Hij kan dan met niemand ruzie krijgen. Heeft de rechtbank helemaal niet slecht bedacht. Het is nu natuurlijk wel zaak om niet terug te krabbelen.

gravatar

Ik voorzie dat dit niet lang goed zal gaan, heer Van Mathenesse Spaland. Estelle wil natuurlijk gewoon gaan stappen, en dan moet haar vriendje wachten op de stoep. Hoe leuker het binnen is, des te langer wacht hij. En maar wachten. Opschaling naar een algemeen horecastraatverbod ligt in het verschiet!

gravatar

Ai, dat is een hard standpunt meneer Mathenesse Spaland, dat betekent dat hij zelfs niet bij Albert Heijn mag binnenstappen: daar kun je immers ook koffie drinken? Daar gaan de magnetron maaltijden.
Estelle zal de boodschapjes moeten doen. Is er een AH op de PC Hooft? Want dat is toch waar ze haar boodschapjes doet?

gravatar

Pollens. Nu krijg ik het natuurlijk ook aan de stok met Van Bralhuysen, want daar gaat zijn dividend. Waar aan de klant een gratis koffie wordt aangeboden, zoals tijdens het winkelen bij Albert Heijn, zou ik nog niet willen spreken van Horeca. Dit in verband met het dividend.

Enne… Badr op de stoep laten wachten… Estelle zal het er zwaar mee krijgen.

gravatar

Kom, kom, vrienden! Verwacht mocht worden dat u met iets meer realiteitszin naar de situatie zou kijken. Bekend is dat de man zijn handen niet thuis kan houden. Om hem dan te verbieden uit te gaan, betekent dat hij -zou hij gehoor gegeven hebben aan de voorwaarden voor de onderbreking van zijn detentie- zijn handen had moeten (laten) afhakken en die meegeven aan (bijv.) zijn geliefde, wanneer die, (niet gehinderd door zo’n verbod) naar een etablissement zou gaan.

gravatar

Akke, er is een Albert Heijn in de van Baerlestraat naast het Stedelijk Museum. Dat is maar 5 min. lopen vanaf de PC Hooftstraat, een afstand die zelfs voor een Estelle op hoge hakken te overbruggen moet zijn.

gravatar

Dat klopt eigenlijk wel, ‘Bagels & Beans’ is naar eigen zeggen “Een eigentijds horecaconcept dat een oase van rust, harmonie en menselijke aandacht brengt in onze drukke, technologisch hoogstaande en rusteloze tijd”.
Het is dus een concept, en geen horecum.

Reageer