Romney: ‘Gelukkig moet Obama die teringzooi opruimen’

'Het is een nog grotere clusterfuck dan ik dacht'

Mitt Romney heeft Obama vannacht gefeliciteerd met zijn verkiezingsoverwinning. “Ik ben erg opgelucht dat jij dit gebroken land vol schulden en werklozen mag leiden. Ik ga nu op vakantie”, aldus de Republikein.

Volgens de verliezend presidentskandidaat heeft het afgelopen jaar hem de ogen geopend. “Ik heb als kandidaat door het land gereisd, mensen gesproken, en het is een nog veel grotere clusterfuck dan ik dacht. Schulden, ondermaatse infrastructuur, abominabel onderwijs, verlamde overheidsinstanties en dan ook nog eens 47 procent van de bevolking die aan de borst van de staat ligt. Geen idee hoe je daar iets moet doen.”

Romney voorziet nog meer problemen in de buitenlandse politiek. “Een dreigend nucleair conflict met Iran, de eurocrisis, China dat zo veel dollars bezit dat wij hun eigendom zijn en het voortslepende conflict in het Midden Oosten; gelukkig hoef ik Netanyahu niet tot de orde te roepen. Ik zeg nu volmondig: ‘Laat maar’.”

Naar verluidt wil Romney’s inversteringsmaatschappij Bain Capital de winstgevende delen van de Verenigde Staten eventueel overnemen als het land over vier jaar failliet is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fuck die kut Romney was toch altijd alleen maar bezig zichzelf te verrijken
de randdebiel

COME ON BARACK ONE MORE term

Reageer
gravatar

Obama moet nu dus verder met het opruimen van die teringzooi. Ik ben razend benieuwd of het hem in de komende jaren wel lukt om van de V.S. een fatsoenlijk land te maken. Daartoe is het vooral belangrijk om de Republikeinse partij en de god die de V.S. exclusief zegent, volledig van het smerige politieke toneel te verwijderen. Dat zal nog een flinke klus zijn.

Reageer
gravatar

Dat laatste lijkt mij een goed idee: Laten we maar beginnen met het opruimen van de in Salt Lake City gevestigde sekte aanhangers van Romney..

gravatar

De USA zijn en blijven natuurlijk een 3e wereldland. Over 4 jaar failliet vind ik toch echter wat te optimistisch gesteld. Naar mijn inschatting zijn ze allang al failliet, maar weten dit te verhullen door de drukpers in de kelder van de Fed op volle toeren te laten draaien.

Reageer
gravatar

Precies, het wordt eens tijd dat de presidentskandidaten hun favoriete land kiezen en niet andersom.
Persoonlijk voel ik wel voor Luxemburg of een skandinavisch land, maar voorlopig zijn die niet beschikbaar.
Nederland hoeft niet zo en er zijn net verkiezingen geweest. Bovendien is er nog een koninklijke familie met pretenties.

Reageer
gravatar

Vind ik een leuk idee! Zelf zou ik Nederland niet uitsluiten, met zijn onnavolgbare coalitie/gedoog/quasi-monargische links-en-rechts politiek. België is qua structuur wel weer aardig, ik geloof dat er in Brussel zeven (7) regeringen huizen! Ieder met zijn eigen parlement natuurlijk, en verplicht stemmen voor al die vrije burgers. Maar nee, uiteindelijk kies ik toch iedere keer weer voor een bananenrepubliek hoor.. Al waz iet maar voor die accent, wWeetjewel?

Driftig met stoelen gooien in Azië is ook nog een optie..

gravatar

In Luxemburg heb je nog zoiets als een Groothertog met een nog grotere familie dan de Nederlandse soortgenoten. Bovendien sta je daar als presidentskandidaat toch achteraan in de rij, want in het (onwaarschijnlijke) geval dat de familie van de Groothertog uitsterft, dan vervalt het land aan het koninkrijk der Nederlanden. Zal dus wel niet gebeuren gezien de Luxemburgse spreuk:
“Mir wolle bleiben wat mir sinn”.

gravatar

Schulden en werkelozen in Amerika, enz. Allemaal leuk en aardig maar hier moet ik volgende week ook weer met het kroost naar een boot vol Obama’s kijken en doen alsof het allemaal normaal is.

Reageer
gravatar

Het blijft een raar systeem. Gratis vakantie en gratis geld als je verliest. Bovendien moet hij nu vier jaar lang meisjesnamen verzinnen voor alle orkanen en andere stormen. Ik snap die Amerikanen niet.

Reageer