Apple klaagt Apple aan

‘IPad Mini lijkt verdacht veel op iPhone


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij kopiëren ze bij appel mijn oude concurrent Thomas Watson. Hij was de eerste die mijn uitvinding dreigde te kopiëren, en nu doet appel precies hetzelfde. Hun kopieën zijn dan wel iets lichter, maar mijn haar is ook lichter geworden over de jaren, dus dat is eigenlijk ook maar een kopie.

Reageer
gravatar

aard-Apples? Who said aard-Apples? Aard-Apples is a registered trade mark of Apple inc. SUE!!!! SUE!!!! SUE!!!!!

gravatar

Elke rechtszaak levert nu eenmaal gratis reclame op en Apple is dol op ‘gratis’. Behalve wanneer het geld kost.

Reageer
gravatar

Er komt vast wel een rechter die oordeelt dat de ‘iPhone niet zo cool is als de iPad Mini’.

Reageer
gravatar

O nee, Maarten?

Mijn kleinkinderen hebben eens, stevig aangemoedigd door hun ouders, oma en de buren, voor mij een graf gegraven in mijn achtertuin. Daar moest ik in gaan liggen om te passen. Dat heb ik maar gedaan, want je weet hoe vasthoudend kleinkinderen kunnen zijn. Maar dichtgooien vond ik teveel van het goeie.

gravatar

Ik zie het probleem niet.

Verstuurd vanaf mijn iPhone.
Verstuurd vanaf mijn iPod Touch.
Verstuurd vanaf mijn iPad.
Verstuurd vanaf mijn iPad Mini.
Verstuurd vanaf mijn iMac.
Verstuurd vanaf mijn Apple TV.
Verstuurd vanaf mijn MacBook Pro.
Verstuurd vanaf mijn MacBook Air.

Reageer
gravatar

Ok ik geef toe, sinds de komst van de eerste iPhone lijken alle smartphones ineens op de iPhone. Maar Apple is daar toch het ergst in. Zelfs hun computers gaan erop lijken.

Reageer