Raborenners blijven achter bank staan

Tankink: “Het zou flauw zijn om nu opmerkingen te maken over de integriteit van banken”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blijft de ABN-AMRO nu ook achter Zalm staan, nu hij Salmonella-verdacht is ?
Of laten ze zich Foppen ?
Tja, die grieken pakken ons mooi terug; ik ben benieuwd wat ze voor de duitsers in petto hebben; misschien bewerkte bokworst ? Even de afloop van de Oktoberfesten afwachten.

Reageer
gravatar

Ik slik inmiddels meer pilletjes dan in mijn actieve carrière. Ik zit meer op de bank dan dat ik erachter sta. Maar allemaal met minder succes.

De Rabo kleedt mij nu meer uit dan aan. Probeer dan nog maar eens te geloven in de integriteit van het filiaal op de hoek van de Klantensteeg en de Bankierslaan.

En mijn kleindochters zijn inmiddels even oud als de meiden die mij na elke overwinning aflebberden.

Waar moet het toch heen met onze wereld?

Reageer
gravatar

Verwissel in alle artikelen over dit onderwerp ‘wielrenners’ eens door ‘politici. Dan hebben we geen ESM meer nodig….

Reageer
gravatar

Ze verkochten ons woekerhypotheken en veroorzaakten de huidige financiële crisis en nu spelen ze geschokt dat er geen cleane sport is. Straks eist rabobank een samenleving zonder dieven anders trekt men zich ook daar uit terug! . Help!

Reageer
gravatar

Financieel directeur Bert Bruggink van de Rabobank wil niet dat de betrokkenheid van de Rabobank bij het Libor-renteschandaal afstraalt op de internationale wielersport.

gravatar

Trouwens, ze kunnen nu wel achter die bank blijven staan, maar daarmee win je geen wedstrijden hoor.
Op de fiets, knullekes en pedaleren, hop!

(Of hebben ze een speciale pinautomaat daar achter?)

Reageer
gravatar

De RABObank had een voorbeeld-functie kunnen vervullen binnen het wielrennen. Door bijv. van sportarts te eisen dat hij zich niet zou inlaten met doping. Door van hun renners hetzelfde te eisen. op straffe van ontslag. Dit alles heeft men echter nagelaten en nu het RABOdopingschip zinkende is, verlaat de RABObank als eerste rat het schip. Ze adverteren voortdurend met de slogan “Dat is het idee” en dat is het ook precies, meer niet. Tussen idee en werkelijkheid zit echter een levensgroot gat, waar nu weer een aantal mensen uit de wielersport ingeduwd worden.

Reageer
gravatar

Vinnik ook Kor, al die gasten die ze hebben die maar achter zo’n lullig burootje zitten de hele dag hadden ze best een ploeg van kunnen samenstellen. De enige doping die die gasten krijgen, is het middagkroketje, dus dat is te overzien.

Maarre, ff serieus: dat was en is de eis geweest – geen doping. En de resultaten van de RABO-ploeg zijn nu ook weer niet direct om over te juichen. Ze blijven de amateurs en het veldrijden wel sponsoren, alleen het profcircuit niet.

Goed voor de rekeninghouders: kunnen die wat meer rente op hun betaalrekening krijgen. Of wat minder op in het rood staan: want dat fietste natuurlijk wél weg met die sponsoring, dat geld.

gravatar

Ik weet niet wat die Tankink op de foto heeft gebruikt maar dat ziet er niet ‘clean’ uit.
Of hij moet het zadel weer op de fiets zetten natuurlijk.

Reageer
gravatar

Tijd om de wielrensport naar een hoger plan te tillen.
De Tour de France is voor watjes; we willen een Tour de Europe door alle EU-landen, in 14 dagen, uitdrukkelijk mét dopinggebruik en gesponsord door de farmaceutische industrie.

Reageer
gravatar

Ik hoop dat ze nu de jacht gaan sponsoren. Lijkt me aardig voor de dieren zo’n groen jagershoedje dat vervangen wordt door een oranje jagershoedje.

Reageer
gravatar

Dat wordt fietsen op bruine boterhammen met pindakaas. Nieuwe sponsor rabo-ploeg: Calvé?

Reageer