Rolling Stones moeten gouden platen inleveren na dopingonderzoek Richards

Belastende verklaringen Ron Wood en Mick Jagger afgelegd


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het gerucht gaat dat de gouden platen van de Stones ook niet geheel zuivere koffie waren. Mick Jagger schijnt ze al snel hebben laten omsmelten en ze in brons met een doublé laagje aan de muur hebben gehangen; uiteindelijk is het zonde al dat goud alleen maar als loze muurdecoratie te gebruiken. Bij de toenmalige goudprijs kon men daar een heleboel dope, weed en horse voor kopen. Het is nu alleen even oppassen voor koper- en bronsdieven; daar kunnen dan de NS, ProRail, beeldentuinen en musea weer over meepraten.

Reageer
gravatar

Toch btje flauw want het is een verhaal zonder einde. Moeten de Beatles die nog leven nu ook al hun nummer1-hits inleveren? En aan wie want Michael Jackson had de rechten toch gekocht maar die is dood en dat is ook al verdacht. Komop!

Bovendien zitten die gouden platen van hunnie al vol met krassen van de messen van het snuivenz. Dus hoeveel grijpstuivers zijn ze dan nog waardig? Het klinkt gewoon als doodordinair incasseren en dan omsmelten zeker…

Reageer
gravatar

Heel bijzonder; die joie de vivre rond de Stones. Alle Stones rollen thans nog wel, maar zijn al lang gemummificeerd door de vele drugs die men tot zich nam in de loop van de 75 jaar dat men op de bühne en backstage verkeert. Alle Stones dragen verplicht een codicil dat men zijn lichaam NIET aan de wetenschap schenkt. Het gevaar namelijk voor cocaïneuze postmortem explosies en de bijkomende asbest-emissies in de betrokken forensische laboratoria wordt te belastend geacht voor het milieu.

Reageer
gravatar

Om het af te leren nog maar eentje, maar nu is de tekst het gevolg van een geweldige lsd-trip. Let op de hoofdletters in Lucy in the Sky of Diamands.

Picture yourself in a boat on a river,
With tangerine trees and marmalade skies
Somebody calls you, you answer quite slowly,
A girl with kaleidoscope eyes.

Cellophane flowers of yellow and green,
Towering over your head.
Look for the girl with the sun in her eyes,
And she’s gone.

Lucy in the Sky with Diamonds
Lucy in the Sky with Diamonds
Lucy in the Sky with Diamonds
Ahh…

Zie mijn reactie >>17 en http://www.youtube.com/watch?v=A9_zm5c07XU voor meer informatie.

Reageer
gravatar

Hm, toch al pijnlijk getroffen door de minimalisering van pensioenrechten, kan mijn Stones verzameling ook in de prullenbak: niets meer waard.
Daar gaat het dorstappeltje voor de oudedagsaanvulling.
It’s all over now, I can’t get no satisfaction; dat wordt een Beggars Banquet.

Reageer
gravatar

Een Hertsenberger Bärenbeisser gaat zich met de ontwikkelingen bemoeien zodat niet alle hoop verloren behoeft te zijn. Bovendien kunnen dalende koersen heel prettig zijn, u kunt dan voordelig bijkopen.

gravatar

Dank u voor de goede raad – mits het goede raad is: vanwege de pensioenperikelen bevind ik mij al zowat in de put.
Men zou kunnen zeggen dat die optie al gelicht is, en dat futures geen uitkomst lijken te bieden.

gravatar

Ik heb dit fonds ooit rond 1972 aangeschaft in een onooglijk platenzaakje aan de Broesveld te Scyedam. Echt een pijpenlaatje waarvan ik dacht dat het geen lang leven beschoren zou zijn. De neringdoende was ene Heer Breukhoven. Dit geeft achteraf bezien aan mijn fonds een extra waarde die ik gaarne zou willen verzilveren. Na kennisname van de plannen voor gepensioneerden in het nieuwe belastingstelsel zinkt de moed echter wat in de schoenen omdat men bij “rijke” ouderen alles wil wegbelasten. Maar aan de andere kant: die Breukhoven heeft het toch ook maar gered.

Misschien biedt een borrel uitkomst. En indien niet, dan heb ik hem toch maar gehad.

gravatar

Ach, dochterlief had alleen aan horloges naar ik meen al voor 60.000 euro uit de kluis gehaald. Het kan ook meer zijn geweest. Desondanks weet hij nog steeds hoe laat het is. Aan een boom zo vol geladen…

Misschien zingt hij wel: Grote klokken zeggen bim, bam, bim, bam… enz.

gravatar

Gazet van Antwerpen:
“De eerste 300 jongeren die zich op zaterdag 4 oktober met een banaan aan de ingang van de Zoo aanmelden, kunnen er gratis binnen. Binnen worden ze opgewacht door VT4-presentatrice Eline Demunck. (Eline: http://tinyurl.com/9lt4f25) “

Eline heb toch mooi in 2008 gemist! Of niet?

gravatar

Willem,

Wil je dit niet aan de Juf vertellen, anders moet ik in de hoek en het is daar toch al zo druk.

Ik bedoel LSD (Lysergeenzuurdi-ethylamide).

Deze stof kan niet dagelijks worden gebruikt en geeft vaak een “bad trip”, zoals dat toen heette. Daarom is LSD na de jaren zestig in de vergetelheid geraakt.

gravatar

Ja, als je die goedkope rommel neemt, met Vim versneden, zal je best wel niet lekker worden. Ik zweer bij het zuivere spul.
Ehhh: voor medicinale doeleinden, uiteraard.

gravatar

Die stichting BREIN is goed zeg! Dat ze dat na al die jaren nog voor elkaar hebben gekregen.

Is er al bepaald wie nu de gouden platen krijgt?

Reageer
gravatar

Toch weer heet van de naald: Mart Smeets dient zijn boek ‘de Lancefactor’ weer in te leveren wegens wederom een overtuigend aangetoonde overdosis Egogebruik!

Reageer
gravatar

Voor wat harde cash weet ik nog wel een aantal popartiesten te vinden die het dopinggebruik van Wood, Jagger, Lennon, Hendrix enz etc willen verklaren.

Reageer
gravatar

Pollens juf, u moet Frederikje vandaag wel hebben. Op alle berichten krijgt hij vandaag bestraffend commentaar. Wellicht is het handig om het te laten waarnemen door uw collega meester Den Oetelaar die toch al met Bertje Bokhoven bezig is. Gaat in één moeite door.

gravatar

Frederikje zag eens eitjes hangen,
als tennisballen zo groot.
‘t Scheen, dat Jantje ze wou bietsen,
schoon ik het hem verbood.
Hier is, sprak hij, noch mijn vader,
noch de tuinman, die het ziet.
In een nest, zo vol geladen,
mist men vijf, zes eitjes niet.
Maar ik wil ongehoorzaam wezen
en bietsen; ik loop erheen.
Zou ik om een hand vol eitjes
gehoorzaam wezen? Neen!

Daarom komt dat manneke er hier niet in!

gravatar

Volgens mij zijn ze gewoon verlinkt maar door wie? Al met al gewoon een ernstig gevalletje van ouderendiscriminatie!
Een soortgelijk nieuwsbericht bereikte mij vorige week, want men mag tegewoordig met een grijzekleurig hoofd ook al niet meer gezellig met rollator onder de dorpslinde zitten.

Reageer
gravatar

is hij wel uit een cocosboom gevallen.
vast een baaltje witte poeder op zijn hoofd gehad.

Reageer