Horoscoop oktober 2012

Kennis is macht

Het verleden is een raadsel, de toekomst is ongewis, het heden iets wisser. Met Shanya en M’beldodugu kunt u er deze maand weer zonder problemen tegenaan, want kennis is macht.

Ram: Er komt een vernietigend rapport uit over uw EPO-gebruik van de afgelopen 15 jaar. Uw imago als inspirerende bibliothecaris raakt verder in het diskrediet omdat u ervan wordt beschuldigd collega’s onder druk te hebben gezet om ook te gebruiken.

Stier: Uw vrouw is zwanger, maar niet van u! Het is niet van uw beste vriend, maar ook niet van de melkboer. Wilt u meer weten, lees dan volgende maand de horoscoop van Shanya en M’belldodogu.

Weegschaal: U zult er voor zorgen dat deze voorspelling niet uitkomt. Zodra u weet wat de toekomst voor u in petto heeft, zult u er namelijk voor zorgen dat de gebeurtenissen een andere loop krijgen. Zo probeert u te bewijzen dat horoscopen onzinnig zijn en de mens vrij is. Stel u echter de vraag: nu u weet dat dat u deze voorspelling niet uitkomt, kunt u er dan nog voor zorgen dat ie niet uitkomt?

Vissen: Een gebeurtenis uit het verleden zal u blijven achtervolgen. Dit keer is dat echter niet de Tachtigjarige Oorlog. Kleine dingen moeten immers ook een plek krijgen. Als u dat zelf niet kunt doen, mag u Geert Mak bellen.

Waterman: U bent al jaren op zoek naar uzelf, deze maand krijgt u echter ondersteuning van een nationaal rechercheteam.

Tweeling: Naar huis fietsend door de regen wordt u getroffen door een besef dat de aarde slechts een piepklein bolletje gesmolten steen is in een groot universum. Helaas is de agent niet onder de indruk van deze verklaring wanneer u kort daarna een dodelijk ongeluk veroorzaakt op een zebrapad. Wie had ooit durven denken dat een achterspatbord zoveel schade kon aanrichten?

Maagd: Vorige maand had u met een goedgetimede investering multimiljonair kunnen worden. Deze maand staat in het teken van de acceptatie van deze gemiste kans.

Leeuw: Er zal deze maand niets gebeuren. Saai!

Steenbok: U ervaart deze maand voor een paar uur een heerlijke rust waarin de wereld zich als volmaakt aan u voor doet. Dan wordt u verteld dat het de toegediende opium is en dat in een onfortuinlijk ongeluk met een traktor uw benen zijn verbrijzeld.

Schorpioen: Het wordt nu echt de hoogste tijd om uw acteercarrière te complementeren met een zangcarrière. Wat dacht u van een heropname van de tunes van televisieseries die u als kind keek? Laat die Flipper eindelijk eens gaan werken voor zijn uitkering. Een optreden bij De Wereld Draait Door zal u geen windeieren leggen, maar vergeet nooit wie uw vrienden al waren voordat u beroemd werd.

Zeekomkommer: Na een ongelukkig uitgevallen Google zoekopdracht komt u er achter dat zeekomkommers geen hersenen hebben, maar slechts een cirkelvormige groep zenuwcellen rond uw mondopening, en dat u zelfs na verwijdering van deze cellen gewoon kunt functioneren. Kennis is macht, maar kennis is soms ook een zware last.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het wordt tijd dat men collectieve horoscopen gaat berekenen indien wij met groepen mensen hier en elders gaat berekenen wanneer met over wat gaat praten en waar dat aan de hand van de sterren het beste bepaald kan worden. Zodra men dit project gaat opstarten, kan men beginnen met te gaan spreken welke goede en betere eigenschappen men bij de verschillende mensen moet gaan optellen en aftrekken. In dit opzicht kan ik u garanderen dat het nog heel lang duren, voordat men het eens is over het feit in welke mate dit een positieve bijdrage kan leveren aan de Nieuwe Maatjesschappij.

Reageer
gravatar

Waterslang: U verdwaalt in de woestijn en via uitdrogingsverschijnelen en ondervoeding verschrompelt u allengs tot een ondermaatse stokvis. U graaft zich in onder een piramidevormige steen in de hoop hier over vier duizend jaar als miniatuur-mummie te worden gevonden en in het Natuurhistorisch Museum van Alice Springs (dan “The city that never sleeps”) een tweede leven te beginnen achter kogelwerend glas.

Reageer
gravatar

Ik voorspel veel onvoorspelbare dingen voor 2013. Met name bizarre onvoorzienigheden, alsmede onvoorziene extremiteiten danwel extreme toevalligheden, maar ook gewoon pech en geluk voor degenen die meespelen in de diverse loterijen. Het lot is meedogenloos, doch willekeurig. Niets persoonlijks dus.

Reageer
gravatar

Ach Louistje De Alzheimer heeft weer toegeslagen. Je hebt weer een ernstige terugval gehad. wat jammer nou jongen.

gravatar

Als Zeekomkommer met ascendant Maagd, is het logisch dat ik er hersenloos aan voorbij ben gegaan dat ik vorige maand multimiljonair had kunnen worden.
Daarom ben ik ook helemaal Zen met deze omissie.

Reageer
gravatar

Deze horoscoop is duidelijk gemanipuleerd om algehele paniek bij Leeuwen te voorkomen. Maar als redelijk ingevoerd amateur astroloog kan ik u melden: Leeuw, kijk maar uit als je deze maand op een zebrapad loopt…laat je niet afleiden door gedachten over de aardse minimaliteit, maar houd je aandacht er goed bij. Spatborden kunnen deze maand voor veel ellende zorgen.

Reageer
gravatar

Je kunt je sterrenbeeld ook gewoon vertegenwoordigen zegt de stier, dan zeg je gewoon sterrenbeeld volg mij en dan kijken die sterretjes naar jou in plaats van dat je je iets van de sterren zelf hoeft aan te trekken. Je moet er dan echter wel voor zorgen dat ze niet naar je toe komen want dan wordt het hier te warm

gravatar

Is een weegschaal links of rechtshandig?
Of:
Wat het zwaarst is moet het laagst zakken.
In ieder geval: ze kunnen een zware maand tegemoet zien.

Reageer
gravatar

Beste Pim,

De dames Shanya en M’beldodugu komen niet uit Nederland. Daar bestaat de herfstvakantie niet.

Bovendien zijn ze geen stagiaires. Beiden zijn namelijk gepromoveerd en doen al jaren als gerenommeerde wetenschappers belangwekkend onderzoek.

Toch geen slimme opmerking van jou, vind je zelf niet?

gravatar

Hier klopt dus helemaal niks van. Mijn man is helemaal geen bibliothecaris. Hij staat gewoon hier naast mij in de wei. En hij is nog lang geen vijftien. Bovendien krijgen we van de boer geen epo in ons voer, maar antibiotica.

Reageer
gravatar


Lieve mevrouwen Sangria en Mebeldoeniegoe,


Wat zijn jullie namen toch moeilijk te onthouden!

In de Margriet van mijn mama staat bij de namen van de voorspellingen altijd een periode. In die periode moet je geboren zijn. Dat vind ik handig. Maar dat ontbreekt in jullie horoscoop. Kunnen jullie dat er nog bijzetten?


Heel veel warme knuffels en genegenheid van

Paulientje met de vlechtjes


O ja,
Mijn stomme broertje zegt dat het van die sterren overdag niet kan kloppen, want de sterren zijn dan weg.

Dom hé!
De sterren zijn er wel, maar rusten even uit aan de andere kant van de aarde.

Reageer
gravatar

Leipe Loutje wil je niet zo lelijk tegen mijn zoon doen. Het kind heeft Alzheimer en loopt al jaren achter.
Wij hebben hier al zo veel verdriet van dat het mij niet nodig lijkt dergelijke opmerkingen te plaatsen.

gravatar

Het betreft de letter C, goed gezien.

En daar waar ‘opium’ staat in de Steenbokse horoscoop, moet ‘opiaat’ gelezen worden.

Groetjes en kusjes,

dr. Dokter.

gravatar

Ja heee, dat is makkelijk! 80 jaar herrie schoppen en dan effe lekker vergeten? Daar zijn wél tv-programma’s voor hoor! Bloemetje, etentje; emo-tv, je doet je best maar – niks kweeniemeer!!!

gravatar

Mijn vrouw is zwanger, maar niet van mij, shit!

Reageer
gravatar

Beste Rik, ik begrijp dat dit voor jou een bijzonder vervelende ervaring moet zijn. Ik troost je dan ook met de gedachte dat je het kind van mei toch mag opvoeden en je 16 jaar lang mag doen alsof je hier niets van af weet.

gravatar

Arme Louis je krijgt de volgende keer een scheurkalender op je verjaardag dan weet je in elk geval welke dag het is.
sterkte jongen

gravatar

Doet me denken aan een oud mopje: komt een man bij de registratie aangifte doen: “.. en hoe heet uw zoon?” “Mepost Jansen”
“Mepost, wat een rare naam?” “Ja, hij is niet van mij, dus het kan alleen maar van de melkboer, de postbode of de stukadoor zijn”.

Reageer