Rutte optimistisch over verbreken Belgisch formeerrecord

‘Inzetten op een patstelling tussen VVD, PvdA en SP levert beste kans op formatie van meer dan 541 dagen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik leed gisteren een dubbele nederlaag: Mijn Fitna is niet meer de bekendste anti-islamfilm en daardoor verloor ik negen plaatsen voor mijn Kamerknechtjes.

Allemaal de schuld van de slinkse kerk, vol armoedzaaiers die allemaal de Kamer in willen vanwege de vette vergoeding en van onze centen ons land willen vol zetten met minaretten.

Maar ik kom terug met een film, die niet alleen Nederlandse ambassades onveilig zal maken, maar zelfs alle Europeanen en vooral die uit Brussel en Oost-Europa.

Dat zal ze leren, die theedrinkers.

Ja graag, earl gray met een half klontje als het mag.

Reageer
gravatar

Weer eens een probleem veroorzaakt door burgers. Het zijn namelijk burgers die graag willen dat een kabinet vier jaar volhoudt. Rutte doet zijn best om burgers te plezieren. Wat ons betreft kan de burger gewoon dood neervallen.

Reageer
gravatar

Dat record moet te breken zijn ! Eerst alle combinaties van alle partijen met gezamenlijk meer dan 75 zetels, nauwkeurig onderzoeken en als daar niets uitkomt nog eens proberen, net zolang tot wij het record in handen hebben. En dan in het Guinness book of records, want daar gaat het tenslotte om.

Reageer
gravatar

Maar Pauline, wij VVD-ers kennen maar één god en dat is Mammon, dat weet toch iedereen.
Het CDA heeft de god met de vele gezichten, maar ook dat weet iedereen.

gravatar

Groot gelijk mevrouw….Uw mond was toch al gesnoerd. Vond U het ook niet toevallig dat om 22.00 uur de uitslag bekent was? En dat terwijl er handmatig geteld moest worden?