Premier verhoogt niveau terreurdreiging naar kleurcode rood

Rutte: ‘Opkomst van PvdA grote bedreiging voor de samenleving’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat opvalt op de foto is dat Mark R. dezelfde pakken draagt als Matthijs van De Wereld Draait Door. Ook zo’n beetje de coup van die jongen van Medvedev; je ziet dat de kleermakers hun uiterste best hebben gedaan er nog iets van te maken, maar helaas…., kippenborst.

Reageer
gravatar

Oh Suus, pas je wel op voor CDA vliegtuigjes? Ze voeren nogal een agressieve campagne: landen op het strand enzo, en het zou me niks verbazen als ze folders uitgooien zonder even het touwtje los te maken.

gravatar

Natuurlijk vliegt een CDA-vliegtuigje afwisselend en willekeurig naar links, naar rechts, naar boven en/of naar beneden.
Een betere demonstratie van het CDA-streven kon niet worden gegeven.

gravatar

Ik dacht hier bij De Speld terecht te zijn gekomen. Maar neen, dit is een dependence van Elsevier! Zet dat dan toch in de kop…
En code rood kan ook slaan op ketchup, lipstick, een RAL-nummer of op de partij van Lenin.

Reageer
gravatar

Hoe bedoel je dat Elkie? Ik kom namelijk nooit op Elsevier: slecht ‘for ze little grey cells’, debiliserend tot dementie aan toe en dat soort dingen.

Hoewel in het Nederland van Rutte dat eigenlijk een zegen is: zoveel stupiditeit is een normaal mens niet tegen opgewassen. Dan maar liever een demente potplant.

gravatar

Als je die kleurcodes zo ziet, zie je maar weer dat de heren politici (m/v/) geen kaas gegeten hebben van de fysica. Alles wat van koud naar warm (analoog aan van veilig naar gevaarlijk) gaat volgt het kleurenspectrum rood – oranje – geel – groen – blauw – paars. Fotografen weten dat, astronomen ook. Vraag maar aan meneer Herzsprung-Russeldiagram. Loodgieters, aannemers, veiligheidsbeambten en zijne excellentie, leer hier nou eens van!

Reageer
gravatar

Wel handig die kleurcodes.
Rood is toch van Bronwater met bubbels, Naturel Chips, Pure chocolade, Warm water.
Heb ik liever code Groen, Bubbels met citroen/limoensmaak, Bolognese Chips en Chocolade met Hazelnoot. Maar waarom dat nou groen is weet ik ook niet.
Gek eigenlijk.

Reageer
gravatar

Geachte woordvoerder van de sociëteitsvereniging Voor Veel Poen.

Ten eerste weet ik niet waar de afkorting VVV voor staat, daar uw vereniging Voor Veel Poen heet.

Ten tweede en mijn eigenlijke punt,
volgens mij was het onder VVD-CDA en gedoogpartner PVV dat de post een zooitje werd en de overbodige uitgaven aan de caviapolitie plaats vond. Ik kan mij niet herhinneren dat de PvdA hier ooit iets meet van doen heeft gehad

Reageer
gravatar

Wel wel, dit is wel heel incorrect: iedereen die zijn vingers af kan likken wéét toch dat de PvdA sinds jaar en dag een bedreiging is voor alles en nog wat? Van geen goeie ruime en vooral gratis parkeerplaats voor de Range Rover op de PC Hooft tot het aanleggen van overbodige fietspaden voor GroenLinkse bakfietsters?

Nee, de opkomst van die vermaledijde partij is er direct de schuld van dat wij niet meer in de 18e eeuw leven, waarin arbeiders nog de pet afnamen en bakker en melkboer achterom bij de dienstingang de waar afleverden.

Die lui hebben wat uit te leggen!

Nog een geluk dat wij bij de Belastingdienst er zo’n puinhoop van hebben gemaakt, dat wij ons zuurverdiende zwarte geld veilig hebben kunnen stellen. Pfoei.

gravatar

De Vrije Radikaal, kèrrel, ik kan jouw verhalen vertellen over die ontevreden arbeiders van tegenwoordig. Je wordt er gewoon niet goed van.

Neem nou die snelheidsverhoging tot een luttele 130. En die linkse lui daar maar tegen fulmineren. Het is gewoon de kinnesinne, omdat hun arbeiderskarretjes die snelheid niet kunnen halen. Hadden ze maar harder moeten werken, konden ze ook gewoon in Bentley of een Range Rovertje rijden.

De werkloosheid, ook weer zo iets. Die communisten van de PvdA hebben helemaal niet door, dat het hun eigen schuld. Hadden ze maar geen looneisen moeten stellen. Ik kan geen werkster, butler, wasvrouw, tuinman en chauffeur meer betalen. Allemaal banen die verloren zijn gegaan.

En maar jammeren over wat ze villasubsidie noemen en zeuren over vette bonussen. Die salonsocialisten beweren altijd dat ze solidair zijn met medemensen. Alsof wij geen medemensen zijn.

Waar moet dat toch heen.

Stem daarom op de enige partij voor heel Nederland en Bernard Wientjes:

de sociëteitsvereniging Voor Veel Duiten (VVD)

De enige partij de waarheid voorop stelt.

Dit was een mededeling in het kader van publicatieruimte in De Speld, die van bonusgeld is betaald.

gravatar

Kleurcode rood voor terreurdreiging, rood is toch de kleur van de liefde? Is die Ruttemeneer bang om lief te hebben?
Zou dat ook de grondslag zijn voor zijn vrijgezellige bestaan?? Ik vraag ons af….

Reageer
gravatar

Zelfs op het Politbureau van de VVD zijn er hevige discussies gevoerd over de presentatie van Mark ‘naar buiten’. zetten we ‘m als hé-, ho- of bi- in de etalage? Van een hetero of een uit de kast gekomen homo kijkt niemand meer op; JanKees de Jager -als zodanig- heeft geen toegevoegde waarde meer voor de verlichte vleugel van het CDA. Net zo min als Henk Krol voor de 50-plussers. Een bi eet van 2 walletjes en die zou alleen als trio i.c.m. Rita Verdonk en Halbertje Zijlstra nog enig opzien baren. Nee, er wordt nu gewerkt aan een campagne waarin Mark treffend wordt geplaatst in de enige niche die nog vacant is: de a-seksueel. Wat is een a-seksueel? Dat is in 98,89 % van de gevallen een geheid moederskindje, omdat vader te diffuus was of uit een cryogeen pipet kwam. Dagelijks overgedoseerd gezoend en vertroeteld door het moederdier, alle sexuele impulsen doodgeknuffeld door Mama en de vaste leden (v) van haar Teaparty. Wellicht ook wel eens te biecht geweest bij een libidineuze pastoor. Altijd door Mama met de auto naar school gebracht en gehaald, in de middelbare schooltijd trouw naar hockey en aansluitend naar de universiteit alwaar een nondescripte studie afgemaakt met kusjes van Mam bij de bul-uitreiking. Vervolgens het obligate traject naar de Debatingclub van de JOVD en via de Junior Kamer van Koophandel naar de Rotary-club, daar ontdekt door het Orakel van Diever, de Keizer van KLOZ, Begunstiger en Afgod Aller Lobbygroepen (Baäl): Hans Wiegel; hét Icoon van de VVD. Hans zelve loodste hem sluw door de broeder/zusterstrijd met Rita (‘Ton’) Verdonk. En nu, als Neerlands jongste premier ooit, moeten we constateren dat Mark eenvoudigweg geen tijd had zich biologisch te profileren. Laten we ‘m een levensechte teddy- of pandabeer aanbieden; liefst eentje die in geen twee weken te eten heeft gehad.

gravatar

Wat staat die Rutte op dat footootje daarboven nou te wijzen met die handjes van hem? Wilt ‘ie zeggen ‘ik heb gisteren nog zo’n brasem gevangen?’ Of ‘die karper was zo dik man en 1,5 meter lang!’ Wie denkt Mark dat hij voor de gek houdt? Mij niet!

Reageer
gravatar

Historisch gezien, beste Liz, zijn de werkgevers/VVD de oorzaak van de ‘massaimmigratie’ door massaal mensen naar Nederland te halen om als goedkope arbeidskrachten hier te laten werken. Wiegel was de minister van Binnenlandse zaken die tekende voor een nota ‘integratie met behoud van de eigen culturele identiteit’ in die dagen. Het liegen van Rutte is ook het liegen van de rest van de zakkenvullers van de VVD en die partij eigen: financieel deden bijvoorbeeld de kabinetten met de PVDA het in het verleden beter dan die met de VVD (minder financieringstekort) en toch wordt de PVDA weg gezet als de partij die voor Sinterklaas speelt?? Heel veel belastinggeld gaat naar het opvangen van de vele faillisementen van ondernemers die zoals bekend voor een groot deel VVD stemmen. (DSBbank bijv.) Dat de VVD leugens verspreid is bekend, dat mensen erin geloven doordat de VVD die leugens vaak herhaalt is een kwestie van marketing en erg triest om te merken dat mensen daar niet doorheen kunnen zien. Gelukkig ben ik geen PVDA stemmer en zeker geen VVDstemmer maar wel voor een historisch correcte weergave van de feiten.

Reageer
gravatar

Vooruit, zelfs als je het zou willen, mag je niet meer op ons stemmen. Dat zal je leren.

O ja, nu ik toch hier ben. Wat dacht je van de puinhopen in de zorg, bij de post en bij de spoorwegen?
Allemaal het gevolg van het feit dat links zo nodig heel ons land moest uitverkopen.

Ik noem de dure aanleg van racebanen, opheffing van het rookverbod in de praktijk, overbodige uitgaven voor caviapolitie en verwaarlozing van onze natuur en leefmilieu.
Toch ook allemaal de schuld van links onder het motto de sterkste schouders dragen de laagste lasten. PvdA, de gedoogpartij zich door een fascist liet chanteren. Het moet niet gekker worden.

Ongelogen maar waar, als je dat maar weet.

gravatar

Maar serieus Rutte heeft gelijk
PVDA is oorzaak ook van alle multi culti ellende zeg ik als ex PVDA-er
Zal er zeker nooit meer in trappen

Reageer
gravatar

Die Liz, die is pas grappig. Serieus zeggen dat ze ‘m er ingetrapt heeft. Dat is lachen. Ze was nog geeneens opgesteld gisteren, kijk maar: http://tinyurl.com/c4rysvz

Ze zal het “nooit” meer zal doen! Ik kom niet bij, het is meer lachen dan bij die Rutte.

gravatar

Dank je Liz, dat je mijn onzinnige verhaal wilt steunen (even niet verder vertellen dat de werkgevers, dus vooral de VVD en het CDA, de buitenlandse werknemers binnen hebben gehaald).

gravatar

Regeren met de PVV, met gedoogsteun van het CDA, was, in alle bescheidenheid, de enige mogelijkheid voor twee jaar stagnatie van de woningmarkt en de economie.
Het is uitstel, geen afstel, om een stuwmeer van woningen te vormen, zodat later een tsunami de woningmarkt kan overspoelen.
Waarom? Het kon echt niet anders, want hervormen is moeilijk. Stel toch niet zulke vervelende retorische vragen.
Stilstand is nodig om stelselmatig extra geld uit de zakken van de hardwerkende Nederlander te kunnen kloppen.
Eerste het zuur dat het bitter, lik daar je vingers maar eens bij af.