Oranjekoorts tot recordhoogte gestegen in aanloop naar België – Nederland

Museumplein al uren voor de wedstrijd vol


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

hahahahahahahahahaha, hilarisch, hahahahahaha, kom niet meer bij, hahahahahahahaha. Zo, heb ik nu ook zo’n super inteligente comment als Jaap gemaakt?

gravatar

De terechte winst van 4-2 door een zowel als team beter spelend België als individueel (en gezien de reddingen van Stekelenburg had de nederlaag nog veel hoger uit kunnen vallen) betekent dat we het beste met ons allen naar Vlaanderen kunnen verhuizen om ons voor het volgend WK te kwalificeren. De Nederlandse spelers wonen en werken voor het grootste deel ook in het buitenland, dus waarom zouden wij niet hun voorbeeld volgen? Al was het alleen maar om de geweldige Vlaamse Vertonghen goed aan te kunnen moedigen.

Reageer
gravatar

Redactie, mijn uitgever en eigenaar Apax heeft vastgesteld dat een van uw reageerders, @JaapJansen mijn onnavolgbare grappen steelt en in uw blad publiceert als ware hij de eigenaar van deze enorm goede humorgrappen. Ik sommeer u @JaapJansen van uw bedenkelijke site te verwijderen op straffe van het moeten aanhoren van drie dagelijks door mij te bedenken grappen. Nu graag!

Reageer
gravatar

Meneer of mevrouw Gaaikema, voor auteursrechten moet u elders in uw bedenkelijke site zijn. Tik daartoe bij Zoeken de volgende woorden in: Sybrand Buma Stemra.

gravatar

Hij zit naar grote waarschijnlijkheid al uren op het Museumplein om te genieten van de oranje uitdossing van tienduizenden enge, volgevreten voetbalaanhangers die na afloop elkaar naar het leven staan, slogisch!

gravatar

HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND! HOLLAND!

Reageer