Nut Facebook voor productiviteit scriptieschrijver niet bewezen

Ook effectiviteit Hyves, Twitter en Reddit onduidelijk


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

… tja … tja … een blik op de beurs leert me dat feestboek 157-miljoen verlies draait heden den dagen … is dat geen inspiratie voor scriptieschrijvers dan ? …

Reageer
gravatar

Ja, dat draaien met forse verliezen heeft mij geen windeieren gelegd. Ik wist jarenlang op verzoek van de bank X, die ik om begrijpelijke redenen niet mag noemen, het verlies om te draaien zodat het net winst leek voor de klanten. (Natuurlijk zorgde ik wel dat het voor de fiscus verlies bleef, zodat bank X forse overheidssubsidies kon blijven opstrijken.)

Als mijn werkstraf van twintig uur er morgen op zit, ga ik voor de rest van mijn leven lekker rentenieren van mijn “verliezen”.

gravatar

O ja, ik moest deze week voor straf dus een tuintje schoffelen, maar de baas heeft ons betaald verlof gegeven wegens te hoge Uv-factor, wat dat ook zijn moge. Dus in feite zat mijn straf er dus afgelopen maandag al op. Lekker lui bakken in de zon en nog geld toe, wat wil je nog meer?

gravatar

Nee hoor Paulusje, gelukkig niet. We stonden maandag vroeg in de middag met één schoffel, zeven gestraften en ‘n voorman voor dat tuintje. Die voorman heeft eerst voorgedaan hoe je in twee uur pak weg een vierkante meter kunt schoffelen. Toen werd dus die Uv-factor te hoog.

gravatar

Goed idee Jooker, maar denk je dat jouw postzegel postaal geaccepteerd wordt? Die bivakmuts is iets te diep over de ogen getrokken of je hebt met een zonnebril op in de zon gelegen of zonnebrandolie van een te hoge beschermingsfactor gebruikt. Die Pipo-neus kleurt wel goed bij de gelaatskleur, maar dat haar lijkt nou weer nergens op; zo’n oudvlaams Suske & Wiske-knotje: geen gezicht, had dan liever een foute-mannen-staartje genomen. Maar toch, deze outfit maakt je herkenbaar onherkenbaar.

Reageer
gravatar

KOMOP gast, doe is gezellig! Dat jij je gezicht niet wil laten zien, zegt dat niet genoeg? Doe toch gewoon mee. Ofnee, je naam is geweigerd, ik begrijp het…

De naam blijft veel lijken op Faecesbook. Bagger voor als je het begrijpt. Vaak oppervlakkig met extra reclame. Btje Bukake-bewustzijn.

Gelukkig mag je van de post tegenwoordig je eigen kop op een postzegel plaatsen.

Reageer
gravatar

Broer van mij, weet je nog van vroeger toen er alleen een groet van hooguit vijf woordjes op een prentbriefkaart mocht staan.
Bij overschrijding moest je het brief(kaart)tarief van maar liefst acht cent betalen. Dus schreven we hele teksten onder hare majesteits-postzegel van vier cent. Dat was goed voor de fijne motoriek.
Toen zijn overigens ook de weerpictogrammen ontstaan, want plaatjes en cijfers telden niet mee.

Dat waren nog eens tijden!

gravatar

Ja broer, dat waren nog eens tijden. Wat hadden wij overigens in onze jongensjaren tijdens de vakantie in Zeeland te melden? Eigenlijk niet meer dan het weer door middel van een wolkje met of zonder regenstreepjes of een zonnetje met een getal erin, en natuurlijk onder de postzegel welke meiden makkelijk te benaderen waren.

En een lol dat we hadden. Kom daar tegenwoordig maar eens om.

gravatar

Dag Opa, nu u het zegt, da’s waar ook. Ik schreef een hele groet in de adresregel. De PTT bezorgde toch, slechts een keer een ‘boete’ gehad, maar die nooit betaald omdat ik vond dat je niet hoefde te betalen voor huisnummertoevoegingen.

Vanaf turnkamp:
“Pap en Mam
Huisstraat 14,
Ik ben eerste geworden op de evenwichtsbalk, de radslag ging perfect,
Rozenburg, Z-H”

En op de linkerkant:

“Lieve ouders, alles gaat goed”

gravatar

Akke mooi niet gezien hoor! Heeft al moeite genoeg gekost om het smoelenboek op de zaak te ontwijken.
Zit je op Facebook loop je de kans die hele vermaledijde Paulusclan als ‘vriend’ te krijgen.
Meer ellende dan een normaal mens aankan.

Reageer
gravatar

Dat hebben we inderdaad afgesproken over die grappige lieverd en lekkere vent, derhalve moet ik u het volgende schrijven.

Akke Stalpaert is een heel fijn normaal persoon, ondanks de vele ellende die hij heeft moeten doorstaan om zijn collegae en mijn familie te ontlopen op internet. Helaas kennen wij hem niet sinds 20:28 uur.

gravatar

… een week hield ik het uit op feestboek … verpletterd onder de “vrienden” die mij kenden … maar ik hun niet …

Reageer
gravatar

Timmermannen zitten meestal op fraceboek.

Verder vind ik vanalles leuk
maar dan zit ik er niet direct op
of aan..

je krijgt zo een klap terug..

Reageer
gravatar

minstens 21472 Facebookgebruikers schijnen De Speld “leuk” te vinden….dus er zitten ook minimaal 21472 speld lezers op facebook. Nutteloos?

Reageer
gravatar

Ik ben geen ster in tellen, maar 21.472 participanten tel ik niet in de kolommen van De Speld. Af en toe komt er eens een nieuweling in beeld, maar ik kom niet boven de 72 actieve participanten uit, zelfs niet als ik de vele leden van de MPS-igge Paulus- en Theunisclan meetel. Waar die 21.400 andere sympathisanten dan zijn, mag Joost weten. Ik vermoed een truc van de Speld redactie, een practical joke die nog niet massaal is uitgelekt.

gravatar

Wie is Nut Facebook? Nooit van gehoord. Misschien weer een of andere Amerikaan die snel miljonair wil worden over de rug van onwetende computergebruikers?
Mij pakt hij/zij niet. Ik tank altijd gewoon voor een tientje. (voor het geval dit laatste niet duidelijk is. Het is een gezegde dat uitdrukt dat degene die dit gezegde bezigt, gewoon zijn/haar eigen gang gaat en zich niet laat beïnvloeden door modieuze en/of commerciële verleidingen)

Reageer