Drugstunnel tussen Mexico en Texel ontdekt

De Koog is aanvoerhaven voor Europees drugskartel


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

nieuwtje: begin 2014, wanneer de tunnel asbestvrij is verklaard, gaat Arke reizen de tunnel inzetten voor dump vakanties. Het schijnt dat door het natuurlijk proces van vacuum trekken van de tunnel je in geen tijd verplaatst kan worden van Den Hoorn naar het altijd zonnige Cancun

Reageer
gravatar

Ik zei destijds al dat het een lokroep was van de zangeres die zonder naam wilde blijven… Waarom zou je anders Mexicooooooooooooo zo lang willen aan houden?
En de housebeat van tegenwoordig is om te maskeren dat de fundamenten onder de Euro worden weggebeukt.
Duivelse muziek!

Reageer
gravatar

Ik heb begrepen dat de tunnel nu vooral netjes die het weer in Nederland ontvluchten. Die gezinnetjes komen wel steeds ongure types tegen die de andere kant op gaan met plastic tasjes. Maar ja, je hebt er toch zeker alles voor over voor een beetje zon.

Reageer
gravatar

Hiervan kun je de Texelaren niet de schuld van geven. Die gebruiken bijna niets. Sommige Texelaren zijn dan wel weer gokverslaafden dat dan weer wel. En die tunnel dat moeten buitenlanders hebben gedaan. Kan niet missen.

Reageer
gravatar

Die is al lang ontdekt daarom gooien ze alle bommen op vlieland want daar is toch niks van waarde te vinden. Wij texelaars hebben tenminste drugs ( ik zelf heb nog nooit gebruikt)

gravatar

Zo`n 90 jaar geleden hadden de Urkers gevraagd om een eigen tunneltje naar hun eiland, zodat leveringen niet van eb en vloed afhankelijk zijn.
De Mexicanen, graag bereid die liefhebbers het extra makkelijk te maken, graven zich 3 genaraties een ongeluk, onder de oceaan door.
Maar waar is nou dat eiland? Wsch is het Texel? Blijkt Urk ingepolderd te zijn. Hadden ze wel even eerder kunnen zeggen, dan hadden gewoon dezelfde tunnel als Volendam kunnen gebruiken.

Reageer
gravatar

Otto, wat jij schrijft is al een eeuwenoud broodje aap.

De waarheid is, dat de Urkers destijds dwars door de aarde een afvoerpijp hebben aangelegd die uitkwam in de Japanse zee. De uitloop zat vlak bij Urk in de Zuiderzee op ebhoogte. Daardoor liep bij vloed het water naar de andere kant, alwaar het dan juist eb is.

Maar al spoedig deed een tsunami Urk de das om; toen overspoelde Japans water het toenmalig eiland. Daarom hebben ze op de afvoer een stop gezet en was alles tot vandaag de dag vergeten.

gravatar

Ach, Mexico en Co(ke) daar is zoveel over te melden dat alle berichten daarover op A4 een vierbaans snelweg zouden vormen van De Koog naar de maan en terug, wat me overigens op een goed idee brengt, wacht eens, ik ben even bezig.

Reageer
gravatar

Zeker komkommertijd bij de Speld ! Zo’n lange tunnel is een gigantisch karwei, dus of ze zijn al rond 1865 daarmee begonnen, of het bericht moet met een korreltje cocaïne worden genomen.

Reageer
gravatar

Beste Tante Aal, mocht u nattigheid mocht gaan voelen, heb nog een stapeltje reserve directoires in de aanbieding. (zie fotootje)
Ben de afgelopen tijd wat aangekomen en pas er niet meer in, aan de voorkant zien ze er wellicht ietwat degelijk uit maar bedenk dat Ome Joop zal de zelfgeknipte string aan de achterkant best zou kunnen waarderen, dan heeft u er dubbel plezier van, nooit weg toch….interesse?

gravatar

Weinigen van u zullen Mexicaans-Spaans kunnen lezen, daarom zal ik – als dochter van een Mexicaanse moeder – proberen het verdere bericht van Jesus Guzman, Barón de la droga, voor u te vertalen.

Wij verdienen muchos ballos met drogatranporti. U begrijpen, dat wij niet mallos zijn om onze munchos ballos uit te geven aan largo túnel. Maar wij zijn munchos inteliggentos. Wij hebben túnel ingebouwd in largo barco, die vaart van de Estados Unidos Mexicanos naar De Koog.

gravatar

Ik zit hier op het eiland in een tentje en het regent (nog steeds).

Kan ik een bestelling doen voor een portie tortilla chips met jalapeno pepers.

Ik ren als een haas naar het eind van de tunnel en heb gepast geld bij me.

Reageer
gravatar

Wat ik nu niet begrijp; waarom is er een aanvoerhaven nodig als ze al een tunnel hebben? meestal worden havens overbodig na aanleg van een tunnel. Een bijzonder verwarrend bericht.

Reageer
gravatar

Mooi hé? Wat je allemaal niet met drugs kunt doen: zelfs een tunnel van bouwen.
Daarom komen er ook zoveel Franse drugstoeristen hierheen: de hele Eiffeltoren is van dat spul gebouwd.

Reageer
gravatar

Dat is nou die beroemde VOC-mentaliteit, en het is ook nog goed voor de nederwiet handel. En met een overheid die verslaafd is aan accijns-belasting-lastenverzwarings-heffingen, ook goed voor de staatskas.