Irakezen krijgen toch asiel

Opvangplek voor kleine tot middelgrote huisdieren volgende maand geopend in Bagdad


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom hebben deze dieren asiel aangevraagd? Vanwege de wet over ritueel slachten, dat is in Irak toch hetzelfde? Van de geiten en schapen uit de Hedwigepolder vind ik het in elk geval wel logisch. Hun land met al hun voedsel en hun bestaansmogelijkheden wordt ze afgepakt.
Ook denk ik nu de Euopese Unie schaaphereders heeft erkend en subsidie verstrekt, dat dit vanzelf tot extra onderdrukking leidt. Een vooruitziend schaap zal zich niet als een kudde laten onderdrukken door een EU-subsidie schaapherder.

Totdat PvdD hier de baas wordt, vrees ik ook een leegloop van katten, muizen, en hier en daar wat parkieten en apen.

Reageer
gravatar

Allah was weliswaar veroveringsgezind, dat is Drievuldigheid ook, maar toch een weldenkend opperwezen. Erger is het gesteld met de oorlogszuchtige en wreedaardig Jahweh. Daar zijn dikke boeken over geschreven.

Daaruit haal ik het volgende aan:

Dit zijn de landdieren die geen gruwel voor u zijn: runderen, schapen, geiten, herten, gazellen, damherten, antilopen, gemzen en berggeiten en alle herkauwende dieren met gespleten hoeven. (Zie het boek Leviticus Hoofdstuk 11.)

De Phacochoerus aethiopicus schijnt Jahwehs grootste vijand te zijn. Deze niet-herkauwende familie met gespleten hoeven schijnt zich tegen Zijn wil gelijker te achten dan andere levende wezen. (Dit is aangetoond door de bekende bijbelkenner George Orwell.)

De dierentuin van Zionististan moet wel erg klein zijn.

Reageer
gravatar

Als ze niet voorkomen in de Koran bestaan ze niet. Daar zijn de schriftgeleerden eenduidig over.

En wat niet bestaat kun je de deur niet weigeren. Lijkt me logisch.

Dus op grond van de Koran zijn ze welkom.

Iedereen die daar tegen is, handelt strijdig met de Koran. Wee zijn gebeente!!!

Tot zover deze fatwa.

gravatar

De Koran is tamelijk eenduidig daar waar het gaat om het toegang tot het asiel verlenen van aasgieren, apen, beren, cheeta’s, eekhoorns, egels, gieren, hagedissen, haviken, honden, hyena’s, jakhalzen, jerboa’s, katten, kevers, kiekendieven, krokodillen, leeuwen, luipaarden, marters, muizen, muskieten, olifanten, panters, ratten, schildpadden, schorpioenen, slangen, spinnen, tamme ezels, tijgers, valken, varkens, vleermuizen, vliegen, vossen, wespen, wezels, wolven, wormen en zwijnen.

Reageer