Ik ben de film “Costa Concordia, the movie” aan het regisseren. Ik verzoek de acteurs en de bezoekers om alles op de set laten liggen, tot we klaar zijn. Ook de wijn!
Daarna komt mij hoorspel “Costa Concordia, the dramatic performance broadcast over the radio”. Familie Verhoeven, blijf daarom van de toeters en bellen af!
Ik geef oma groot gelijk, want niks klinkt zo origineel als het ploppen van de kurk van een verdronken fles wijn van Francesco Schettino, telefoonfanaat en scheepskapitein.
Rustig laten liggen die wijn. Daar wordt ie alleen maar beter van.
Misschien is een cursusje Italiaans voor beginnende vakantiethuisblijvers wel handig: voor je het weet zit je olijfolie te drinken.
Dan toch echte Spaanse olijfolie, hoop ik.
U bent in de war met slivovic.
Beste Brallie, u bent geheel abuis! Mocht u de infame behoefte tot pruimen willen bevredigen, valt daartoe bestemde tabak aan te bevelen. Italiaanse wijnen worden op geheel andere wijze genoten.
Het aantal lege flessen in de kapiteinshut is onbekend.
Deze mate van slagzij garandeert een optimale bewaarpositie voor de flessen. De kurk moet tenslotte nat blijven – dat gebeurt nu dus van twee kanten. Je kan zeggen wat je wil, maar die Schettino heeft geen halve maatregelen genomen.
Is het geen idee de bekende oeno/vinoloog Hubregt (“Huub”) Duijker eens op een gecombineerde duik- en wijnproefexpeditie te sturen naar de Costa Concordia? Kooknichten Henk Molenberg en Joop Braakhekke sponsoren en sturen graag hun sommelier mee.
Het is een idee. Op het gevaar af dat dan binnenkort partijen afgekeurde en op schipbreuksmaak aangelengde wijn in de schappen van de HEMA te vinden zal zijn.
Henk Molenberg sturen zal lastig worden: deze heeft sinds 1998 een vast contract in hoger sferen.
Ik wist zulks Jeettje; mijn referentie naar deze voormalige topkok was slechts een eerbiedig bedoelde reverentie voor de aartsvader der tv-koks, die zulk een fenomenaal nazaa(d)t kreeg in Joop Braakhekke, Herman XXL den Blijker, Paul Bocuse, Jamie Oliver, Albert Verlinde en Gordon Ramsey. Apprecieer uw puntjes op de ï.
Gerelateerd nieuws
16-jarige jongen zwanger na klap van Douwe Bob
Man stopt cadeau in met hooi gevulde doos en noemt het een surprise
Groene mamba is weer terecht: zat in het been van Freek Vonk
De Speld checkt: ‘Het belangrijkste is dát je gaat stemmen’
Ik ben de film “Costa Concordia, the movie” aan het regisseren. Ik verzoek de acteurs en de bezoekers om alles op de set laten liggen, tot we klaar zijn. Ook de wijn!
Daarna ben ik aan de beurt met “Costa Concordia, the musical”. Dus Paulus, blijf van mijn originele decors af!
Daarna komt mij hoorspel “Costa Concordia, the dramatic performance broadcast over the radio”. Familie Verhoeven, blijf daarom van de toeters en bellen af!
Ik geef oma groot gelijk, want niks klinkt zo origineel als het ploppen van de kurk van een verdronken fles wijn van Francesco Schettino, telefoonfanaat en scheepskapitein.
Rustig laten liggen die wijn. Daar wordt ie alleen maar beter van.
Dacht ik hier via Google meer foto’s van de Costa Concordia aan te treffen. Mooi niet. Kom ik hier op een zeikseit. Dus ik vertrek maar weer. Daag.
Getsie, weer zo’n ramptoerist.
Dat heb ik nog net gehoord, manke boerenknol!!!!!!!!!
Veel kan er niet over zijn: als je zó je boot parkeert ben je al een aardig tijdje bezig geweest.
kijk eens aan, je hebt de hutjes maar voor het uitzoeken. Ideaal voor scheefwoners
Ik vind die Italiaanse wijn over het algemeen toch niet te pruimen.
Misschien is een cursusje Italiaans voor beginnende vakantiethuisblijvers wel handig: voor je het weet zit je olijfolie te drinken.
Dan toch echte Spaanse olijfolie, hoop ik.
U bent in de war met slivovic.
Beste Brallie, u bent geheel abuis! Mocht u de infame behoefte tot pruimen willen bevredigen, valt daartoe bestemde tabak aan te bevelen. Italiaanse wijnen worden op geheel andere wijze genoten.
Het aantal lege flessen in de kapiteinshut is onbekend.
Deze mate van slagzij garandeert een optimale bewaarpositie voor de flessen. De kurk moet tenslotte nat blijven – dat gebeurt nu dus van twee kanten. Je kan zeggen wat je wil, maar die Schettino heeft geen halve maatregelen genomen.
Het belooft inderdaad een TOPjaar te worden voor de Brunello Schettino!
Zou die boot stuk zijn?
Nee hoor, hij moest even uitrusten en slaapt nu op één oor.
Het spijt voor het ontbreken van de pasfoto, maar ik kan mijn gezicht niet meer laten zien wegens gezichtsverlies.
Die wijn zal uitstekend smaken, ze hebben ongestoord op temperatuur in de juiste hoek gelegen.
Lijkt me geweldig om een wijnproeverij daarmee te organiseren.
‘Beetje zilt, vissig op de tong met een lekkere dikke nasmaak van wat dieselolie.’
De echte kenners zullen de oogst van 22 september kunnen onderscheiden van die van 15 mei in de namiddag.
Ik word dorstig naar het verhaal van de oenologen.
Is het geen idee de bekende oeno/vinoloog Hubregt (“Huub”) Duijker eens op een gecombineerde duik- en wijnproefexpeditie te sturen naar de Costa Concordia? Kooknichten Henk Molenberg en Joop Braakhekke sponsoren en sturen graag hun sommelier mee.
Het is een idee. Op het gevaar af dat dan binnenkort partijen afgekeurde en op schipbreuksmaak aangelengde wijn in de schappen van de HEMA te vinden zal zijn.
Henk Molenberg sturen zal lastig worden: deze heeft sinds 1998 een vast contract in hoger sferen.
Ik wist zulks Jeettje; mijn referentie naar deze voormalige topkok was slechts een eerbiedig bedoelde reverentie voor de aartsvader der tv-koks, die zulk een fenomenaal nazaa(d)t kreeg in Joop Braakhekke, Herman XXL den Blijker, Paul Bocuse, Jamie Oliver, Albert Verlinde en Gordon Ramsey. Apprecieer uw puntjes op de ï.