Obese populatie blij met vondst Higgs-deeltje

‘Eindelijk weten we wat de oorzaak is van deze aandoening’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als dat zo was, vraag ik me af waarom de gemiddelde Amerikaan zo vadsig is.
Bovendien, tegenwoordig heeft iedereen flatscreens.

gravatar

Ik eet twee dagen in de week enkel rauwkost, twee dagen ben ik aan het sappen en ik ben al jaren drie dagen aan het Higgsen. Maar dat het nou helpt, nee.

Reageer
gravatar

Als het Higgs-deeltje gelijk is aan het God-deeltje, is de belangrijkste conclusie toch wel dat dhr Higgs gelijk is aan God, waarbij het ontbreken van een witte baard toch wel teleurstellend is !

Reageer
gravatar

Dat heb je nu met het “populaar” maken van wetenschap: het ontaardt in populisme. Dat de media, die nooit iets begrijpen wat moeilijker is dan 140 tekens, daar de naam god-deeltje aan geven, leidt tot scheef schaatsen.

Overigens is hier de heer Higgs: http://media.nu.nl/m/m1fzfnla2qs9.jpg.
Het lijkt me een vriendelijke oude baas, veel vriendelijker dan die van streng in de leer zijnden, dus mijn zegen heeft hij, en een baard zou hem niet staan.

Bij nadere bestudering van het Higgsdeeltje meen ik te mogen begrijpen dat de obese groep zich inderdaad mag verheugen: niet zozeer omwille de oorzaak, maar vanwege de remedie.
Het heeft iets met massa en zwaartekracht van doen; als derhalve voor de ietwat zwaardere medemens de zwaartekracht kan worden verminderd is een groot deel van het lijden al opgelost, dunkt mij.

gravatar

Wat nu ? Alweer een teleurstelling: geen mootjes Beatrix in de koninginnesoep ? En ik mij maar vol eten, zodat we eindelijk Koning Willem IV kunnen verwelkomen !

gravatar

Het is in ieder geval wel een snelle behandeling, de wachtlijst zal zeer kort zijn – te meten in picoseconden. Die Hadron-versneller schiet je sowieso sneller dan het licht Italië in. al berust dat waarschijnlijk op een meetfoutje. Maar ach, de echte Christen mag er wel wat voor over hebben, voor dat Godsdeeltje.

Reageer
gravatar

Wetenschapsjournalistiek is toch niet meer wat het geweest is. Daarom zal ik hier haarfijn uitleggen wat wordt bedoeld.

De doktoren Higgs en Boson hebben samen in hun Zwitsers-Franse ondergrondse kliniek verzonnen dat een onzichtbaar subatomair stofdeeltje verantwoordelijk is voor het gewicht van elk lichaam. Dus hoe meer deeltjes hoe zwaarder.

Beide artsen hebben een dieetboek geschreven over hun gedachtegoed. Na aanvankelijk twijfel in de wetenschap schijnt het dieet nu toch wat meer te worden geaccepteerd.

Aanvankelijk werd verondersteld dat de deeltjes sneller verdwijnen dan het licht, maar daar moet men niet te licht over denken zo weten vele dikkerds die jarenlang pogingen doen om af te vallen.

Reageer
gravatar

Beste professor, ik heb horen fluisteren dat men voor het verwijderen van Higgsbosonen van twee kanten moet schieten, zodat de ongewenste deeltjes er in het midden uitketsen.

Japie en ik hebben allebei een wapenvergunning, dus willen wij een vermageringskliniek beginnen.
Wilt u ons vertellen hoelang de pistoollopen moeten zijn en waar we ze op het lichaam moeten plaatsen om zoveel mogelijk effect te sorteren?

gravatar

De ziektekostenverzekering vergoedt dit niet omdat het een experimentele behandeling betreft. De ANWB vindt dat dit niet onder het lidmaatschap valt. Men is ooit begonnen als wielrijdersbond en dat de auto daaraan toe werd gevoegd vindt men tot daaraan toe. Maar het afschieten met elektronenkanonnen gaat een stap te ver. Bovendien kan de wegenwacht niet uit de voeten met die dingen.

Reageer
gravatar

Hola, dat is nu jammer voor een aantal personen, maar valt een reisverzekering niet aan te bevelen? Ik heb begrepen dat het ding op de grens is gebouwd van Zwitserland en Frankrijk en beide landen aandoet, benevens dat in een meetstation in het nabijgelegen Italië de afgegeven energie wordt gemeten.

Ik denk inderdaad niet dat de ANWB hulpautomobielen door de buis geschoten kunnen worden, daar heeft u een punt, maar wellicht kan men het weer eens met een motor met zijspan proberen? Dat komt ook weer in de buurt van de oorspronkelijke opzet.

gravatar

Een reisverzekering is vaak zonde van het geld. Zo wordt u bij schade bijvoorbeeld verweten dat u het dashbordkastje niet had afgesloten. Maar wie doett zoiets als de auto al op slot staat? Zeker bij deelname aan dit nieuwe project zal u zeker worden tegengeworpen dat u onaanvaardbare risico’s hebt genmen.

Ach, de motor met zijspan. Daar komen ongelukken van als men de speciale rijtechniek niet beheerst. Ik zie daarin een werkgelegenheidsproject voor de eerste Nederlandse chain gang.

gravatar

Nope, het betekent dat je naar Geneve moet om drie keer daags daar zelf een rondje door die buis te rennen. Schijnt perfect te helpen.

gravatar

Ja, maar alleen als de de protonen voor kunt blijven. Anders voelt het als een schot hagel in de kont.