Horoscoop Juni 2012: De EK-editie

Kennis is macht

De toekomst valt niet te voorspellen. Shanya en M’belldodogu poeieren, speciaal voor u, keihard over het muurtje van voetbalclichés heen met de enige juiste voorspellingen voor dit EK.

Klaas-Jan Huntelaar: Op uw werk kan er een vorm van competitie ontstaan waar u helemaal geen zin in hebt. U houdt niet zo van competitie.

Ron Vlaar: In de wedstrijd tegen Portugal zult u een donkere vreemdeling tegenkomen. Hij heet Nani en speelt bij Manchester United. Negeer zijn adviezen!

Nigel De Jong: Gooi het er gewoon eens een keer allemaal uit. Gebruik de wedstrijd tegen Portugal om uw emoties de vrije loop te laten. Opkroppen van emoties werkt verstikkend. Mocht u uw antecedent Ronaldo op uw weg treffen, onthoud: zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Berry van Aerle: Weinig regen komende week, meevaller. Vergeet de kaasblokjes niet voor zaterdagavond: bij de Dirk in de aanbieding!

Mark van Bommel: Het zijn tijden waarin bepaald niet alles loopt zoals u het graag ziet. Het universum probeert u op weinig zachtzinnige wijze te vertellen dat u met de verkeerde dingen bezig bent.

Stijn Schaars: Uw poging om omgekocht te worden raakt in dringende tijdsnood. U heeft uw prijs voor een gegarandeerd eigen doelpunt al naar 200 euro verlaagd, maar nog steeds: ‘34 keer bekeken’ stemt niet hoopvol.

Paul Bosvelt: Trainingspak aan en klaarstaan net buiten het stadion. Je weet maar nooit!

Johan Derksen: U krijgt de mogelijkheid om uw liefdesleven te verbeteren. Met beide handen grijpen, die kans. Het is een prima moment om u hals over kop in iets nieuws te storten. Dat houdt de liefde spannend namelijk. Het lukt u om de boel weer tot leven te brengen. U geniet intens van uw partner. Op zakelijk gebied is het minder handig.

Bert van Marwijk: U zult de komende periode veel adviezen ontvangen. Probeer niet in het defensief te raken en neem een open houding aan. Ook als het een oud-spits van AC Milaan betreft die als bondscoach niet verder kwam dan de kwartfinale. U zult zien dat u er veel voor terugkrijgt.

Robin van Persie: Pas deze maand op met onnodige uitgaven. Er zal een onverwachte uitgave in augustus zijn die u niet uit uw maandelijkse inkomen kunt betalen. In september zal het leed geleden zijn en kunt u weer uw normale uitgavepatroon oppakken.

Ronaldo: U bent weer vaak bezig met het wel en wee van anderen. Cijfer uzelf niet weg en probeer de komende tijd ook eens aan uzelf te denken. Gun uzelf een mooi kado, u bent het waard.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik mis, erm, naja, ik wilde het eigenlijk ergens anders over hebben.

Wat is het verschil tussen :

Sologaam

en

Autosexual
(geen idee hoe je ought to sexual zou moeten spellen, dus maar een meta-4 van een bronstig voertuig dat een hongerige motor heeft welks vervolgens keihard optieft.)

Het is wederom, zoals altijd:

Een kwestie van Toeven.
(ET, zowel het onbekende, als Eth.)

Reageer
gravatar

Ach het meeste sterrenlicht is al duizenden jaren oud, zelfs het meest recente is nog van de vorige EK, en dat is eigenlijk maar een heel onbeduidend gevalletje genaamd Proxima Centauri.

Reageer
gravatar

Hoewel de Speldhoroscoop mij meestal veel goeds doet mis ik hier toch prof. dr. Bert Bokhoven over de René en Willy van de Kerkhof. Maar wat niet is kan nog komen 😉 .

Reageer
gravatar

Typisch weer de Speld om een ster over het hoofd te zien. Wesley Sneijder kan er toch zelf niets aan doen dat ie zo klein is? Schande!

Reageer
gravatar

Een ster hoort men te dichten met HPX3 hars. Als je daarmee te lang wacht zal de hele voorhuid barsten en is vervangen de enige optie.

gravatar

Geachte Paulus.

Ik ken die sterren ook al niet. Nou moeten we door dit gebrul onze eigenste horoscoop missen.