Dibi gaat strijd aan met Mathijsen voor basispositie in Oranje

‘Voorkeur voor de linksachterpositie, maar in het hart van de defensie ben ik ook sterk’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dibi wil dus toetreden tot het koningshuis? Hij heeft inderdaad aristocratische neigingen. Bovdendien, als hij ´wij´ zegt, bedoelt hij ´ik´.
Toch acht ik hem ongeschikt als troonopvolger.

Zijn sterkte ligt veel meer in z’n snelle 180 graden draai. Misschien is voetbal daarom wel iets voor hem.

Reageer
gravatar

Gniffel gnaffel en straks weer piepen dat ie niet in de selectieprocedure zat? Ach de wedstrijd is toch al begonnen of wou ie weer via het achterdeurtje instromen?

Vind Dibidibidibi meer een aanvalsvlieg. Ook handig als extra keepertje of anders als mascotte. Samen met de Gijpvogel over vriendjespolitiek praten of zelfs zingen. Als ik Dibi was zou ik maar een plaatje maken voordat het te laat is!!

klikklik

Reageer
gravatar

Ik heb me bedacht! Dibi kan meespelen. Overal. Net als in dat spelletje waar je zo’n klein beestje boven je hebt vliegen die vijanden uitschakeld, kan ie wat mij betreft de rug op van een bestaande spelert. Zie hem er wel voor aan. Maar het is niet erg legaal: er mogen immers maar 11 spelers op het veld staan. Dus hij mag dan het veld NIET AANRAKEN. Goed dat zeggen die Marokkaantjes ook al de halve dag bij tijd en wijle. Moet lukken. Dus Dibidibidibi!

gravatar

Bij het vernemen van dit zoveelste luchtledige Dibi-voorzetje begin ik spontaan existentieel te twijfelen. Waarom?? Waartoe?? Waarheen?? Waarvoor??

Laat Dibi eindelijk eens op zijn eigen niveau gaan werken en zich concentreren op het afwenden van de botsing met het Andromeda-stelsel.

Reageer
gravatar

Volgens de medespelers ongeschikt, maar Van Marwijk wil hem tegen Denemarken toch een helft uitproberen. Matthijsen probeert dan de tweede helft te spelen, ondanks zijn blessure.

Reageer
gravatar

Ik vind eigenlijk dat dhr. Dibi zich eerst moet bewijzen aleer een plaats in de defensie van Oranje op te eisen. Een goede oefening zou mijn inziens zijn als odnersteunend militair bij de door hem gesteunde Kunduz-missie.

Reageer
gravatar

Lijkt me heel bescheiden van Tofik Dibi !
Ik heb begrepen dat hij bondscoach wil worden; dan mag Van Marwijk lijsttrekker voor Groenlinks worden en Jolande Sap aanvoerster van de Oranjebabes (het zogeheten Charkov-accoord).

Reageer
gravatar

Lijkt mij een leuk voorspel voor Dibi. In het najaar komt dan het echte werk met zijn strijd tegen Obama. Dat zal ie ook wel verliezen, maar meedoen is belangrijker dan winnen, heb ik ergens begrepen.

Reageer