Royston Drenthe: ‘Ik ben het EK ontgroeid’

Middenvelder besluit alleen nog bij WK’s uit te komen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, Drenth blijft Roy-stoned en als Surinaamse kabelgast maakt hij slechts nog zwarte kabels trossen aan zwarte dukdalven vast. Hij zal dat nooit toegeven, maar in zijn hart was hij liever semi-prof gebleven bij Feyenoord en af en toe wat bijverdiend als roeier bij de Koperen Ploeg in de Rotterdamse haven. Maar ja .. als compensatie van dat collectieve onrecht jegens rijksgenoten overzee, was er ‘t lokkend perspectief van het grote geld met als requisieten een (blonde) VoetbalVrouw, een bescheiden Audi TT, of -niet dat benauwde- gelijk een zwarte Porsche Targa. Maar altijd dat verdomde Peter-principle als stok achter de deur. Gullit, Rijkaard c.s. sprongen over hun schaduw én hun glazen plafond heen, maar Royston (nog) nèt niet. Ain’t life a bitch?.

Reageer
gravatar

Het verbaast me niets. Royston Drenthe was al vroeg Feijenoord ontgroeid en hetzelfde gebeurde bij Real Madrid. Dat hij nu het EK ontgroeid is, is logisch. Alle clubs van enige importantie zijn Royston Drenthe inmiddels ontgroeid, dat ook.

Reageer
gravatar

Welzeker niet: het is een oud-Rotterdamse gewoonte te lenen bij de overburen. Vriend Van Duin heeft ook wat Amerikaans vertaald repertoire. Deze bijvoorbeeld:
http://www.youtube.com/watch?v=RQrQLvBQax0
heet bij Van Duin ‘de zenuwpees’:
http://www.youtube.com/watch?v=2JV7XN3tu-o

Het kan natuurlijk niet uitblijven in een wereldhavenstad dat enigszins op de muziek vooruitgelopen wordt, en dan zijn wij nog zo vriendelijk ook het voor de rest van het achterland in begrijpbare tekst over te zetten.

gravatar

Roystin is te gemakkelijk.
Zelf heb ik na een fikse onderhandeling een wisseling in de 2e helft van de eerstvolgende WK finale uit weten te slepen. In de laatste 18 beslissende minuten zal ik de 0-1 achterstand om gaan buigen in een 2-1 winst. Dat allemaal natuurlijk conform de huidige planning van de UEFA ( versie 205.12.07.22 )

Reageer
gravatar

Roy, gabber, volgens mij worden we gediscrimineerd!! Ben je morgen ook bij de kabelbijeenkomst? Geen blanke vrienden meenemen he!!

Reageer
gravatar

Goedenavond, beste ouders, beste opvoeders, mijn naam is professor doctor Fetze Alsvanouds van de universiteit van Harderwijk. Graag zou ik de vraag willen stellen: ‘Waaruit?’

Reageer
gravatar

Van Marwijk: “Jammer dat een jongen van zijn kaliber niet meewil. Ik heb hem zelfs nog twee basisplaatsen per wedstrijd beloofd: linker en rechter middenveld. Maar hij nam alleen genoegen met de positie van voorste libero.” Maar die plek had de coach al aan Jetro beloofd, gewoon omdat hij het zo’n gave naam vond.

Reageer
gravatar

Zeg Stalpaert, waarom nu die arme Royco Drenthe nu kopschuw maken voor actieve participatie in De Speld? Top voetballers doen het vaak onder pseudoniem, vooral vaderschapsquizzen buiten het veld. Zat of zit Roy niet op of in de ‘Surinaamse Kabel’? Die zendt nu alleen nog pro-Bouterse programma’s uit. Het ligt dus voor de hand dat Roy D. alleen nog in de InterAmerica Cup meedoet voor de Coppa Casa Desi en zelfs WK’s en Olympiades ontgroeid is.

Reageer
gravatar

Hallo zeg, ik maak hem niet kopschuw. Ik weet niet eens óf hij goed kan koppen trouwens.

Ik wijs er alleen op dat hij op brieven kan rekenen: in deze oranje periode kun je niet voorzichtig genoeg zijn met wat je zegt, dus hup holland. (ben weer even ingedekt)

gravatar

Hij is het WK ook ontgroeid. Komt van een andere planeet. Doet alleen nog mee aan een Inter Galaxy Tournement. Het liefst met deelnemers uit andere melkwegstelsels

Reageer
gravatar

Helaas zal Nederland kansloos zijn bij toekomstige Intergalactische kampioenschappen, omdat diverse bewoners van andere planeten drie tot zes benen hebben en daar niet tegenaan te dribbelen is, om nog maar te zwijgen van de verplaatsingssnelheid en de keepers met minstens vier lange armen !

gravatar

Royston Drenthe is furieus. De Verdediger annex middenvelder annex aanvaller twitterde: “Ik ben een trouwe lezer van @despeld, maar dit raakt me. Ik heb dit nooit gezegd. Wie denken ze wel niet dat ze zijn!:@”

Reageer