Opstelten: politie en pizzabezorgdiensten fuseren om geld te besparen

Nota ‘Dit land kan zoveel efficiënter’ uitgelekt


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Opstelten zunne kaaskop laten samensmelten met een veilige hoer op hoge hakken maakt verder niks uit. Same shit.

Een echte megalomaan.

Reageer
gravatar

De ministerraad heeft van mij het advies gekregen om bij iedere bestelling een gratis boete voor het één of ander te geven en zij heeft daarmee ingestemd. Bij grote bestellingen krijgt de klant korting op de boete. Wij denken daarmee de drieprocentsnorm toch te halen. GroenLinks is bereid dit voorstel te steunen als deze maatregel ook voor vegetarische pizza’s en bezorgde salades geldt. Dat hebben wij toegezegd. Waarvan akte.

Reageer
gravatar

Of de Pizza compleet aankomt na een surveillance moment laat liggen warm, betwijfel ik.

Alhoewel, een Pizza met verse kogelgaten lijkt me erg hip!

Nee, ik zie een groot gevaar in de dienstbaarheid van de Politie – het is als een kat op het spek binden. Overgewicht van dienders kwam niet zomaar over de weg rollen.

Als de Politie niet overgaat tot het gebruik van de nieuwe kogel is de Pizza niet meer te stoppen.

Reageer
gravatar

De Interstedelijke Bond van Jehova’s Getuigen wilde ook graag meedoen, maar dit werd door de andere partijen tegengehouden omdat leden van de Bond niet naar de vrijdagmiddagborrel mogen.

Reageer
gravatar

Als ie dan toch bezig is, dan ook meteen de meteropnemer er bij: Wanneer de pizza bezorgd wordt, wordt onder politioneel toezicht ook even een blik in de meterkast geworpen.

Reageer
gravatar

Het mag dan wel niet TE lang duren
want een blik op oneindig is fysiek onmogelijk of in strijd met de daarvoor aangevoerde regelgeving volgens Sack Newton.

gravatar

Wat deed Paulieneke met de veger van de pizza bezorger? Of behoort dat tot de geheimen van de bezemkast?

gravatar

Ik bespeur hier concurrentie vervalsing, of geldt hier ook:
De politie is binnen 30 minuten na melding misdaad ter plekke, anders krijgt u een waardebon voor een gratis overtreding?

Reageer
gravatar

Hoi meneertje Opstelten,

Moet mijn mammie of mijn pappie dan ook de bezorger een fooi geven bij de levering van een bekeuring?

Veel lekkere knuffels van Paulientje met de vlechtjes.
x x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
mijn vervelende broertje laat vragen of de bekeuring ook in een platte doos wordt geleverd, of je kunt kiezen tussen een grote, middelgrote of kleine bekeuring en hoeveel korting je krijgt op maandag.

Reageer
gravatar

Nee, nee, nee, weer zo’n halfslachtige deeloplossing ! Laten alle organisaties waarvan personen aan de deur (kunnen) komen gewoon fuseren.

Dus ook meteen de meter opnemen, mensen bekeren, de Strijdkreet verkopen, inderdaad post en reclame bezorgen, collecteren, als deurwaarder optreden, insluipen, de verwarming onderhouden en zulks meer !

Wat een enorme efficiëntieverbetering zal dat worden.

Reageer
gravatar

Yep 1x aanbellen is een gestolen fiets raporteren, 2x melding huiselijk geweld, 3x deurbellen bv een collecte, indien de bel stuk is…. Jehovah’s getuigen en bij aanhoudend gebel heb je de brandweer voor de deur.
Zo houden we het een beetje overzichtelijk nietwaar?

gravatar

Daar gaan we op vooruit. Je belt 112, de politie komt zodra de pizza klaar is. Dat is meestal sneller dan zonder pizza.

Voor de prijs van een Margarita eindelijk blauw op de stoep ! Pizza’s haal ik overigens meestal uit de diepvries, zou dat met de politie ook geregeld kunnen worden ?

Reageer
gravatar

Kunnen we de pizzabezorgers niet beter laten fuseren met de postbodes? Als we de gleuven iets breder maken, kan de pizza tegelijk met de post afgeleverd worden, veel efficienter.

Reageer
gravatar

Zo krijgen we veel te hoog gekwalificeerd (en daarmee te duur) politiepersoneel..

Agentje spelen kan je beter laten doen door laaggeschoolden, en laat het pizza bezorgen dan aan de professionals met een diploma over..

Reageer
gravatar

Daar zit wat in: gelijk met het bezorgen die hackende nerd oppakken, of een wietkwekerij oprollen, openstaande boetes innen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het zal wel gaan drukken op het bestellen van pizza’s, maar als het met toeters en zwaailichten wordt bezorgd kunnen ze nog heet zijn, dat is weer een voordeel.

Reageer