Meldpunt Midden- en Oost-Europeanen platgebeld tijdens songfestival


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel is zeker dat het songfestival elk jaar een stukje verder naar het oosten opschuift.

gravatar

Ik wou gisteren ook bellen, maar ja alles lag plat. Vanochtend maar even gereageerd opde tweet van Nonkel Geert en gezegd dat het een schande is en het niet gekker moet worden en dat onze landgenoten gediscrimineerd worden!

Reageer
gravatar

Ik heb dit jaar niet gekeken naar dit jaarlijkse carnaval van hardnekkige hoop tegen beter weten in. Het circus met bookmakers en goksyndicaten, dus met uitslagen die tevoren bepaald zijn. Onbezonnen jeugdigen (maar ook ouderen die beter zouden moeten weten), doen hun kunstje voor de camera in landen met apert dictatoriale regimes (zoals de Aliyev-dynastie). Een collectief masochisme dat borderliners vereist én voortbrengt. Grootschaliger dan de wedstrijden van Van den Ende en De Mol waarin nieuwe aanwas voor de nationale schnabbel-bühne zich aandient: wéér een nieuwe Joling of Gordon, als Nachwuchs voor het vergrijzende palet gedomineerd door niet per sé, maar wel bij voorkeur, homo-georiënteerden, gejureerd door vergane glorie die koste wat kost in de publiciteit wil blijven. DSM-IV; de bijgewerkte editie: live on stage.

Reageer
gravatar

Sorry Leeflang, maar dit soort obiter dictum vertroebelt het wetenschappelijk karakter van dit forum. De oliesheiks uit de Aliyev-dynastie worden altijd voor het leven gekozen met minimaal 115,8 % van het aantal geregisteerde stemmen. Dus geheel volgens de democratische rechtsgang zoals die ook met veel succes in de VS werd toegepast door de Bush-dynastie. De Aliyev’s zijn bovendien van moederszijde geparenteerd aan de Loekasjenko’s. Ook al een duurzaam (want LED-)verlicht denkend en handelend alleenheerser.