Cristiano Ronaldo opgenomen in Europees Noodfonds

Zwakke eurolanden kunnen een beroep doen op de sterspeler


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga toch voetballen gast. Ruilen tegen Robben? Of inzetten als pion in een Europees potje “Mens ergert je niet”.

Reageer
gravatar

Beste Paulusje, ik durf uw laatste zin te betwisten, als ik u niet beledig.
Voorbeeld: De heer G. Wilders beweert …
Gelieve op de stippeltjes een willekeurige uitspraak van voornoemde in te vullen.
Ziet u wel, maakt in onderhavige geval niets uit.
Ook niet als die bewuste Venloosche blonde kuifeend weer eens kwaakt met zijn geloofwaardigheid verhogende blauwe contactlenzen op zijn lodderige oogbollen.
@redactie: wanneer doet u eens wat met die blauwe cognaclenzen van G.W. te V.?

Reageer
gravatar

Beste Mercedes,

Je weet wellicht, dat Geert W. wordt bewaakt door vier kleerkasten. Maar desondanks weet hij toch vaak uit te breken om zijn handlangers te instrueren en hen die hem niet handlangen diep te beledigen.

Dus, zou ik maar oppassen als ik jou was.

gravatar

Beste P.
Dank voor de waarschuwing voor de slechte bewaking van G.W.
Ik zal mijn toon dimmen want wil geen hand of ander langer lichaamsdeel missen.

gravatar

Zolang er nog geld aan voetbal wordt uitgegeven is er voor de Europese mensheid nog geen redding in zicht. Stom spelletje!

Reageer
gravatar

Beste Nozel….

Ja zeker is het een stom spelletje. Vechten voor de bal en als je hem dan hebt, schop je hem weer weg. Opmerkelijk is dan weer wel dat grote bedrijven hun (Nou ja ons) geld erin pompen. Wij gewone mensen betalen dus dat voetbal en dat is nodig om het gewone volk aan het lijntje te houden. Geef ze brood en spelen en dan spelen de grootsten verder.

gravatar

Ik vind het allemaal best, maar dan met z’n allen in een stadion en de deur op slot voor drie weken.

gravatar

Lieve marg00tje,

Het is inderdaad opvallend, dat de volgelingen van Geert W.* om het hardst schreeuwen dat hun belastinggeld over de balk wordt gegooid, als onze overheid geld besteedt aan zaken die zij linkse hobby’s vinden.

Maar zij houden hun kaken op elkaar, als banken en echte bedrijven veel geld aan liefhebberijen uitgeven, waardoor hun producten te duur zijn.

n.b.
* Het is in ons land goed gebruik dat de achternaam van een boosdoener niet wordt vermeld.

gravatar

Inderdaad, volks vermaak. Vroer noemde men dat brood en spelen, maar het brood is in de loop der jaren in onbruik geraakt, vermoedelijk omdat het oud en beschimmeld was geworden. Dat spelen is laten spelen geworden, met figuren als genoemde in de hoofdrol.

gravatar

Ik vind dat de gewone man pro actieve call opties moet kunnen effectueren in Ronaldo omdat in een economische congruentie die nu voornamelijk Bear is, uitingen van dergelijke reflexie vrijwel altijd opportuun zijn en dus mogelijkheden bieden voor zowel de consument als voor het Noodfonds.

Reageer
gravatar

We blijven ook met geld schuiven naar debielen die niet eens weten het eruit ziet. Probleemlanden moeten gewoon aandelen uitgeven, laat de grootaandeelhouders maar beslissen wat er met zijn stuk portugal gebeurd.

Reageer
gravatar

Ik neem aan dat u ‘bedoelt’ bedoelt. ‘Zijn stukje Portugal’ is een stoepetje in een wijkje in Funchal (Madeira). Cristiano Ronaldo IN je team hebben is pertinent onmogelijk. De enige mogelijkheid is een team van tien spelers opstellen, waarnaast CR dan speelt, of eigenlijk meer ‘zijn ding doet’. Het jong is vernoemd naar Jezus ÉN Ronald Reagan. Iedere historisch bewuste liefhebber weet dat dat succes uitsluit.