Henk Bleker ingebrand bij miljoenen tv-kijkers

Verkiezing Van Haersma Buma komt voor velen te laat


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Henk B. is (door overexposure) terecht ingebrand op de netvliezen van de tv-kijkers die het electoraat vormen van CDA, zoals Mark Rutte is ingebrand op de netvliezen van geheide VVD’ers, banken, MKB en bedrijfsleven. Als nu bij de verkiezingen van september a.s. nóg (sub)modale mensen op CDA en VVD stemmen (afgezien van bankiers en andere parasitaire bestaansvormen) dan heeft dit electoraat – in evolutionaire zin -in feite geen doel, functie en bestaansrecht meer. Totaal opgelost in Blekeriaanse principeloosheid. De vrijwillige landstormers van GL, CU en SGP kunnen dan de coupe de grâce (wegbezuiniging van het proletatriaat) uitdelen; Rutte en Haersma Buma/Stemra hoeven hun handen niet meer vuil te maken. Bottoms Up and down the hatch.

Reageer
gravatar

Dat kan natuurlijk ook Jeettje, Engelsen en Amerikanen lijken van nature een kortere maar joyeuzer aanloop naar dronkenschap te hebben dan Europese continentalen, maar ze worden ook wat eerder incontinent. Wij houden het daarentegen wat makkelijker droog. Amerikanen moeten periodiek drooggelegd worden.

gravatar

Wij hebben nog een beeldbuistelevisie. Bij ons is de heer Henk Bleeker niet ingebrand. Aristona! Die nieuwe heer Haersma-Buma zorgt er echter wel voor dat we het tv-glas vaker moeten stoffen.

Reageer
gravatar

Nerd: dat heb je als je te dicht op je schermpje zit. Wat er staat en wat de implicatie is, is helder: Heldere Henk heeft zijn image voorgoed bij mensen op het scherm ingebrand.
Dat heb je wel vaker zo zonder screensavers.

gravatar

Die verkiezing van Van Haersma Buma is tot daaraan toe, maar hoe moeten die miljoenen straks het EK bekijken met hun Blekerbeeld? De middenstip staat asymmetrisch, en de lijnen gaan van kwaad tot erger. Wat een ramp.

Reageer
gravatar

Het is dan zeker nog lastiger te zien of die Robben nou écht is gestruikeld of loopt te vogelen.
Maar er komen vast wel weer veel aanbiedingen om het nieuwste turbomodel tv bijna gratis aan te schaffen, dus het valt wel mee.

Je moet alleen hopen dat die nieuwe niet vóóringebrand zijn geweest op de testbank.

gravatar

Henk Bleker, dat is toch die man van die polder die wel onder water, nee, juist niet onder water, neen, wel onder water, o, maar half onder water, neen toch maar voor een kwart onder water, neen toch maar niet onder water, of in overleg met de Belgen dan….

Reageer
gravatar

Nou, eh.., tja, dat wil zeggen, dat WAS wel die man, maar toch eigenlijk ook weer niet. Tenminste, inmiddels is hij wel die man, maar dat is niet helemaal, hoewel ook eigenlijk best, maar dan misschien beter van niet, dus daarom ook wel en derhalve ook niet helemaal.

gravatar

Als ik uw betoog goed samenvat, heer Bøs, bedoelt u te zeggen:
Eigenlijk wel, maar toch niet. Dus eigenlijk niet dus, wel.
Ik geloof dat dit de kern van de zaak is, zonder dat we hiermee des Pudels Kern hebben geraakt.

gravatar

Ik voel wel iets voor het compromis om de polder 200 dagen droog te houden en 165 dagen onder water. Die schrikkeljaren worden een heikel punt, maar met wat visionaire en daadkrachtige politici komen we daar echt wel uit.