73% Israëlis tegen ontpoldering Golanhoogvlakte

‘Niet onder water zetten wat Noach met blote handen op de zee heeft veroverd’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verbaast me niets. Dat stond al in de oude geschriften, maar weinigen kunnen die goed lezen. En 666 is in het Palestijns een gerecht voor groentesoep. Moet ik nog meer zeggen?

Reageer
gravatar

Hoi poepeloi lezers en lezeressen,

Ik geloof er zelf persoonlijk niks van dat Noach de Golanhoogten op de zee heeft veroverd. Hij had gewoon de badkraan te lang open laten staan. Die kraan heeft hij gewoon weer dichtgedraaid.

Wat een held om god de schuld te geven! Dat deed mijn vervelende broertje vorig jaar ook! Vandaar dat ik Noach doorheb.

Veel lieve dikke knuffels van Paulientje met de vlechtjes

x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Mijn papa zegt dat het helemaal niet klopt, wat De Speld schrijft.
Hij zei: “Je kunt tegenwoordig op internet ook niemand meer vertrouwen. De voorgenomen ontpoldering gaat helemaal niet over de hoogvlakte, maar over de laagvlakte van Golan.”

Reageer
gravatar

De naam ‘Golan’ is door Onze Lieve Jonge Heer Die Tot De Hemel Reikt zelf geschonken. Het is een aanmoedigende naam: “Go land, go! Ga heen en verpolder u!”
Met ontpoldering doet men de Opschepper zelve geweld aan.

Reageer
gravatar

Nee Suus, pas nu op, want dit is niet goed voor je carrière: Mozes wandelde met droge voeten door de zee heen, Noah bouwde een bootje en wachtte tot het water was gezakt en hij droogviel – net als op de wadden, dus wat het wonder daar nou van is?
Maar het is daar toch één groot sprookjesland, dus het zal wel.

gravatar

Hee Akke, ik heb daar wat op gevonden. Op mijn ceevee zet ik gewoon niets over wat ik niet weet. Dat scheelt enorm, want ik was er enorm druk mee maar ik schoot niks op. Heb nu al het bloot verwijderd.

gravatar

Maar laten we de discussie over ontpolderen wel gaande houden, dan kunnen we de aandacht afleiden van ernstige economische problemen.

Reageer