Grieken uit Eurodisney gezet

Europese beurzen kelderen na zware sanctie 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Griekse sprookjes vallen in de categorie “mythologie” als ik het wel heb. Wordt door de Grieken zelf ook nog wel eens verward met “vaderlandse geschiedenis”. Waarschijnlijk waren ze enigszins verbolgen over het niet kunnen vinden van de Mythologie-sectie in Disneyland Parijs.
Wellicht is het daarom beter om de Grieken naar huis te sturen en eerst maar eens orde op zaken te stellen, als je sprookjes en realiteit met elkaar verwart dan is het geen wonder dat je financieel de zaken niet op de rit kan houden…

gravatar

Beste T. Tom routeplanner, Drijven, navigeren op of in de Styx is sowieso een linke aangelegenheid en de Goden verzoeken!
Bent u eigenlijk wel verzekerd tegen dergelijk onheil?
Daarnaast heb ik van horen zeggen dat Sanoma tegenwoordig hypermoderne media exploiteert, kan deze zelf spijtig genoeg niet ontvangen omdat de antenne onlangs van het dak gesodemieterd is.

Reageer
gravatar

Heer Frederik, dank voor de opmerking. Op de bij mij door google maps aangwezen plek is echter geen water te vinden. Raar!

Maar ik begrijp nu wel Tseempie beter, ik had het moeten voorzien. Hij is gewoon de zoveelste deze week die me een uitvaartverzekering wil aansmeren, zodat ik mezelf gratis in Harderwijk kan laten cremeren…

gravatar

Geachte Tom T,

Dank voor u reactie op mijn post, excuus voor mijn late, daar ‘k momenteel een weekje op de Rijn aan het cruisen ben en wij op het volle water geen internet kunnen ontvangen kon ik niet eerder reageren. Willeke Alberti zet net in dus ik houd het kort.

Ik heb mijn leesbril inmiddels gevonden, en dat (Rode Kruis?) Sanatorium waar u het over had zag ‘k geloof net voorbij varen, er zou eigenlijk direct een verbod moeten komen op dergelijke speedachtig boten, de hele beschoeing gaat er aan zo en allerlei watervogelbroedsels rakenverstoord.

Verder is het raadzaam Apeldoorn even te bellen bv voor een second opinion.

gravatar

De Grieken hadden op de pof een kaartje gekocht, en maken nu onderling ruzie wie het geld niet gaat terugbetalen.

Reageer
gravatar

Oeps, Tjeempie, Tsjonge jonge, buisman in de koffie en een saroma puddinkje toe en daarna Who pays the Ferryman kijken op de nieuwe kleurentelevisie.

Als dit is wat er boven komt drijven als je aan Grieken denkt ben je ook geen 20 meer….

gravatar

Ho, dat gaat interessant worden. Straks komen al die goden weer terug naar de Plympus: Zeus, Hera, Athena, Ares, Dionysos en de rest.
Dat kan mooie tv worden, zo gelijk naast de Paus.

Reageer