Obama: “Ik heb wel moeite met de homoscheiding”

“Het is altijd jammer als een goed huwelijk ten einde komt”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ergo, het is dus in 2/3 van de gevallen de schuld van de vrouw dat er gescheiden wordt. Dacht-ik-het-niet?

Toch fijn dat we dat nu weten door de hom/lesbo scheidingen, want bij alleen heterostelletjes kom je daar niet achter. Dan scheiden er nl. uiteindelijk altijd even veel mannen als vrouwen. Ik weet zeker dat Obama zijn kiezersdatabases er alvast op heeft aangepast.

gravatar

Mark Rutte is Lesbisch. De breuk met Greet was een vechtscheiding. Greet is nog steeds helemaal overstuur blijkt nu.

gravatar

Homoscheiding moet kunnen. Homo’s die jaren vastgeroest zitten in hun relatie durven vrijwel niet meer uit de kast te komen als ze ontdekken dat ze hetero zijn. Ik overweeg een TV-serie over dit fenomeen te beginnen.

Reageer
gravatar

Beste familietuinman,

Ik betwijfel of stekken bij kastplantjes lukt, ze zullen er in ieder geval voor uit moeten komen.

gravatar

Homoscheiding is juist goed. Wil meneer Obama soms alle homo’s bij elkaar in één woonwijk zetten ofzo. Nee, integreren tussen niet homo’s is veel beter.

Reageer
gravatar

Gebleken is dat tijdens negentig procent van de scheidingen de meningen van de beide echtgenoten drastisch verschillen. Degene die een scheiding inzet, zegt altijd een slecht huwelijk te hebben, terwijl het slachtoffer het tegenovergestelde oppert. Dus gemiddeld genomen is bij de meeste scheidingen er sprake van een normaal huwelijk.