Zeven kandidaat-lijsttrekkers Onafhankelijke Burgerpartij in debat

Gisteren was het eerste debat tussen de zeven kandidaat-lijsstrekkers van de Onafhankelijke Burgerpartij van Hero Brinkman. Met OBP-watcher Joris Waterland analyseren wij de kandidaten en de koers van de partij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Brinkman was de Rudolf Hess van de PVV Deze ouwe bonnen schrijver laat zien dat hij een wolf is in schaapskleren Eerst vreet hij zijn buik vol bij de PVV en nu geeft hij af De standpunten van de PVV waren bekent toen hij 2de kamerlid was.Dan moet hij nu niet afgeven ! Maar ja was Politie agent Daar hebben wij geen hoge hoed van op Er waren er een hoop fout in 40/45.(verraders)

Reageer
gravatar

Ik vind die aandacht voor het congres van de OBP zeer overdreven. Hoeveel stemmen kreeg deze partij bij de vorige verkiezingen? Nog geen 100, als ik het me goed herinner. Nee, dan het congres van de PVV! Ik heb me laten vertellen dat als ook maar één PVV’er het niet met de lijsttrekker eens is, de hele partij niet mee zal doen aan de Tweede Kamerverkiezingen!

Reageer
gravatar

Het editen wil niet lukken, dus maar zo: Waar ik “PVV’er” schreef, bedoelde ik “PVV-lid”. #stopdetijd

gravatar

OBP is een echte familiepartij. Wij zijn echt heel erg betrokken bij deze club van onze Hero. Daarom hebben onze dochters Truus en Greet zich met hun partners Jack Steven en Nico Verbeij kandidaat gesteld voor het partijleiderschap. Ook onze buren Friet Theunissen en Max Christi hebben zichzelf daarvoor voorgedragen en onze Hero natuurlijk. Het partijbestuur wordt gevormd door opa en oma Paulissen, de ouders van moeder. Het is maar dat u dat weet.

Reageer
gravatar

Daarom neukt Hero zijn vrouwelijke kandidaten eerst voordat ze op de lijst mogen! Een grote familie!

gravatar

Allebei best enthousiast, ik weet niet waar ze dat vandaan halen.
Ik zat daar met onze grote leider – die trouwens helemaal geen debat nodig heeft – en zo vrolijk waren we niet.
Brinkman was altijd met de gehele PVV-fractie voorstander om de Antillen via een advertentie in de Telegraaf weg te doen, maar blijkbaar veranderen politici snel van standpunt als ze een eige partij oprichten – iets wat onze blonde God nooit zou doen overigens.

Reageer
gravatar

Apart: meer kandidaten dan leden. Jammer dat er iets religieus toch weer in is gekropen: men staat op een kruispunt, hoewel met een oud diender als Brinkman natuurlijk ook een kruispunt kan worden bedoeld.
Het blijft onduidelijkheid troef; alle kans dus om de kiezer een oor aan te naaien. Dit is een frisse start, veelbelovend zelfs.

Reageer