Nieuw hol geopend voor kutmuziek

‘Teringherrie vitaal voor betrokken samenleving,’ aldus de burgemeester van Den Helder


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Den helder loopt weer eens kansloos achter bij Amsterdam. Daar is dit hele weekend tering-herrie in een kut-hol te horen en dat is al meer dan een jaar zo.

http://s-o-t-u.com/

Reageer
gravatar

Wel sociaal: in een bunker: knus en de buren hebben geen last. Toegegeven: je kan je kop hard stoten maar met drank en techno is dat ook geen probleem.

Kutmuziek hoeft geen punt te zijn, als die genotsgrot maar openstaat. Kleren uit en beuken! Voetbalsupporters zijn welkom: er is een fightzone en voor politici regelen we dat achterkamertje (wellicht met slot erop).

Reageer
gravatar

Ben ik het helemaal mee eens. Maar waarom zouden we het alleen voor kutmuziek gebruiken. Die 150 kamerleden kunnen er makkelijk bij in. Twee vliegen in een klap hé! Deur dicht en nooit meer opendoen…

Reageer
gravatar

Toch weer een gemiste kans voor een gefaalde bestuurder. In de haven liggen wat, moeilijk zichtbare – dat wel, onderzeeboten.
Aangezien we daar toch weinig tot niets aan hebben, zouden deze het doel beter dienen.

Overigens hoop ik wel dat deze teringherrie niet net als de teringzooi jaarlijks landelijk uitgeruild gaat worden.

Reageer
gravatar

Dit lijkt mij een zeer geschikte oefenruimte voor de band Radikahl. Hun nummers met teksten als “Hängt dem Adolf Hitler, hängt dem Adolf Hitler, hängt dem Adolf Hitler den Nobelpreis um (…)hisst die rote Fahne, hisst die rote Fahne, hisst die rote Fahne mit dem Hakenkreuz” komen in zo’n betonnen bunker zeer tot hun recht. Tenslotte is die bunker toch in opdracht van hun grote voorbeeld gebouwd. En met wat geluk is die deur inmiddels zo roestig dat éénmaal gesloten men deze van binnenuit niet meer openkrijgt.

Reageer
gravatar

Dit was de tijdelijke ambtswoning in Julianadorp van de voormalige burgemeester van den Helder, omdat deze zijn stulpje in Rotterdam niet kon of wilde verkopen. Deze ambtswoning is door de gemeente in 2009 weer teruggekocht voor bijna zes ton in euro’s. Overigens in gewicht uitgedrukt een koopje.

Reageer
gravatar

Niet helemaal correct, gewichtig-doende heer Paulus.

Wetende dat een euro zo’n 8 gram weegt, is 6 ton (6.000.000 gram)in euro’s dus ongeveer 750.000 euromunten. Aanzienlijk meer dan de “6 ton” waarmee 600.000 euro wordt bedoeld (mag ik aannemen).

gravatar

blijkbaar is die jeugd van tegenwoordig alleen nog geïnteresseerd in nieuws indien het grof en beledigend wordt geformuleerd.

In onze tijd werd zoiets aangekondigd als:
“hedendaags spelonk toegankelijk verklaard voor vaginaal geluid”

Reageer