Verkiezingen uitgesteld tot oktober

‘Maurice de Hond is op vakantie in september’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van uitstel komt afstel, dat zou je kunnen hopen. Zelf denk ik dat we Belgie achterna gaan, al jaren een onbestuurbare zooi. Zo lijkt het. Maar ondertussen gewoon hetzelfde gezeik als hier.

De bepaling van de politieke agenda zou een openbaar proces dienen te zijn, passend bij deze tijd. Op internet dus, iedereen kan actief meedoen. STEMMEN OP BELEID, niet op partijtjes die daarna pas beleid gaan maken. Ik stond erbij en stemde erop. Ja toen ik 18 was nog wel nu weet ik te veel. Ik stem op mezelf.

En na de verkiezingen gaan ze weer acteurs werven om de uitvoerING te verkopen.

Reageer
gravatar

Ik wil graag stemmen over wanneer de formatie klaar moet zijn. Een beetje druk op de ketel is niet verkeerd!

Sowieso zitten opiniepeilers er altijd naast. Niets van aantrekken dus.

Reageer
gravatar

Iemand die een theorie omtrent de Deventer Moordzaak ontwikkeld op basis van een tunnelvisie waar die onder het Kanaal bij in het niet valt en vervolgens alle bewijzen die het tegendeel aantonen terzijde schuift, hoeft mij niet te voorspellen op wie ik in september ga stemmen.

Blijf vooral de Speld volgen, dan heeft u een alibi.

Reageer
gravatar

Wat mij verbaast, is dat we nog niet beënquêtteerd zijn door Maurice over zijn vakantiebestemming.
De man gaat toch niet zo maar ergens heen zonder richtinggevende enquête uitslagen?

Reageer
gravatar

Waarom gunnen we die man zijn passief verzetje niet? Lekker op vakantie in september; de topdrukte voorbij, meestal mooi weer en de prijzen op ‘buitenseizoen-niveau’. En politiek Den Haag -normaliter- uit het zomerrecès en gelijk weer in voorbereiding op de winterslaap. In die zin heeft Geert alle slapende honden in de Binnenhofkennel wakker gemaakt: Afghaanse windhond Sap, keeshond Slob, kuitenbijtertje Roemers, trekhond Samson, decadent schoothondje Pechtold, dwergpoedel Haarsma Buma, pitbull Blok, alles blaft nu door elkaar en tegen elkaar.
Dat is hét probleem van kleine middenstanders met een eenmanszaak; je bent het hele jaar slaaf van je omzet: niet aanwezig, scoop gemist, niets verdiend. Maurice heeft al het hele jaar de Hondewacht, de moeilijkste tijd van 02.00 tot 06.00 uur. Iedereen ligt waterpas, maar jij moet wakker en paraat blijven om 24/7 te enquêteren. Slechts één misser en het NIPO en het NISSO staan te trappelen om je nerinkje over te nemen. Dus een beetje begrip en coulance voor Maurice Canisius: Rutte II komt heus terug in dezelfde samenstelling, want geen enkele partij wil de electorale vingers branden aan € 18 miljard bezuinigingen en de bijkomende € 6 miljard boete uit Brussel omdat we de 3 % norm niet halen in 2013.

Reageer
gravatar

Rutte2? Op z’n hoogst Rutte 1,5. Maar Jammer dat u aan nachtmerries lijdt: maar dromen zijn bedrog hoor, als dat helpt.

Die 18 miljard is een loos getal, nattevingerwerk én niet nodig. Maar u positioneert politici verkeerd: het hoogste doel van hedendaagse politici is bezuinigen, en het vehikel wat daar voor wordt misbruikt is een zgn nooit meer weg te werken begrotingstekort, het instrument is angst aanjagen, de rechtvaardiging een nepwetenschap.
Hongerlijden met een uitpuilende voorraadkast voor een slechte tijd. Niemand die aan kan geven wat dat is én wanneer die er is.

Dáár slaap ik nou slecht van.

gravatar

Een beeldende beschrijving van de fractieleiders. Maar wilt u uw Jezuïeten (Canisius) niet met uw honden (Canis) verwarren?
Uw vermelding van het NISSO doet bovendien vermoeden dat u meer weet van de reden waarom De Hond tussen 02:00 en 06:00 zijn activiteiten ontplooit.

gravatar

Als we de verkiezingsuitslag door De Hond laten presenteren vanaf zijn vakantieadres, is het net alsof we opnieuw een van zijn enqueteuitslagen aanschouwen.

Hoe vertrouwd en leuk!

Opmerkelijk: 35% van de PVV’ers vindt jeuk leuk terwijl 29% van de VVD’ers zuurkool lekker vindt. Mevrouw van Gendt van Groen links gaat kamervragen stellen.

Reageer
gravatar

vervelend is dat niemand nu peilt hoe populair ik ben

Reageer