Sap: “Het heeft dus toch geholpen dat ik Wilders heb laten zien hoe je de stekker eruit trekt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Kunst van het trekken
2e Oplage, trekTocht
(niet te verwarren met StarTrek)
Het trekken door de jaren heen.

U kunt het boek bestellen,
zelfs inelkaar zetten en
weer uitelkaar trekken

Aan de orde komen:
1. een overzicht van de beste trektochten
voor mens en dier. Voorzien van kaarten met de beste trekroutes.

2. Enkele Limburgse gebruiken met ganzen.

3. Het gebruik van fastfood tijdens een trektocht van automaat naar automaat.

4. Wat trek ik aan tijdens een trektocht
van boutiek naar boutiek.

5. Welke kritiek trek ik me aan tijdens een trektocht van kabinet naar kabinet.

6. En verder welke voorbereidingen moet ik treffen voor een trektocht van huwelijk naar huwelijk en van vriendin naar vriendin.

Trekt u dit niet langer – we hebben nog een paar boomhutten in de aanbieding.

Reageer
gravatar

Mevrouw Sap speelt met een mannetje en een vrouwtje. Die trekt ze uit elkaar en kijkt daarbij heel blij. Waarschijnlijk is dit een uiting van het onderbewuste, dat misschien geduid kan worden door grondige analyse. Wordt helaas niet meer vergoed.

Reageer
gravatar

Bij ons in Apelfoort is er eigenlijk geheel en al niets veranderd. Niets aan de hand met sap en stekkers, allemaal nog gewoon te koop in de winkel. Wel loopt er af en toe een wat zonderlinge man met verwilderde blik door het winkelcentrum maar dat was altijd al zo.

Reageer
gravatar

Na een referendum onder alle leden van de PVV heeft de heer Wilders unaniem zijn verantwoordelijkheid genomen door de stekker eruit te trekken toen het water Richard de Mos over de klompen begon te lopen van de Hedwige polder waar hij dwars voor was gaan liggen toen deze gevuld dreigde te raken met de stoom die uit zijn oren kwam en hij een referendum eiste. Er dreigde kortsluiting te ontstaan.

Reageer
gravatar

Sap bevat vocht, en vocht tast plakband aan, het plakband laat los. Vocht tast ook houtjes en touwtjes aan, en zie, de stekker is er eindelijk uit. Het wordt tijd voor iets Rustigers. Dan krijgt de Roerganger uit Venlo ook eindelijk tijd zijn volgelingen in Limburg, Noord-Holland en Flevoland bijeen te plakken en knopen.

Reageer
gravatar

Tja, ik weet het niet: in mijn huis bevinden zich aan snoeren en bij deurposten handige dingetjes; men noemt ze schakelaars. Een lichte vingerbeweging volstaat, gesjor aan snoeren en stekkers is overbodig.

Overigens had het mij wel leuk geleken als bij dit gebaar van mevrouw Sap het licht in de vergaderzaal was uitgegaan.
Maar ja, je kunt niet alles hebben in deze wereld.

gravatar

Wat een vondst, we kunnen hiermee verder epibreren en allerlei leuke varianten bedenken als bijvoorbeeld splinters in iemands anders oog en dan niet de balk en eigen oog zien. Wat mij dan wel raar lijkt want je zit er in dat geval met je neus bovenop. Affijn, mogelijkheden genoeg.

gravatar

Hero Brinkman heeft zojuist gemeld dat *hij* de stekker er helemaal nog niet uit wil trekken, en dat er zonder zijn stem dan toch nog geen meerderheid is?

Reageer