Allesbeslissend moment in de cruciale fase van het einde der tijden voor de totale ruïnering aanstaande

Het gaat niet goed met Europa, zoveel is duidelijk, maar wat staat er te gebeuren? Analist Flemmo te Gader zegt dat we nu in een kritieke fase zitten waarin er ongekende belangen spelen. Na het verval is de aftakeling ingezet. De malaise zal uitmonden in een einde der tijden zoals we die nog niet eerder zagen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is allemaal beweging.In en uit.Simpel.komen en gaan.Op en neer.Beweging van binnen naar buiten.Beweging van buiten naar binnen.

Reageer
gravatar

Moe van dit alles heb ik niet eens de moeite genomen om naar het filmpje te kijken. Alweer dat vermaledijde Europa. Hallo zeg, het gaat slechts om een eilandje in de Indische Oceaan, waar de enige populatie uit 15 Fransen bestaat. En die zijn ook nog van het Vreemdelingenlegioen. De wereld gaat er echt niet wakker van liggen als dit failliet gaat.

Reageer
gravatar

Ik snap niet waarom men zo bang is voor het einde der Tijden.Ik zelf ben al sinds enige tijd iemand met een redelijk tijdloos voorkomen en toen ik nog gebruik maakte van het gegeven tijd deed ik dat op de oud indische wijze.Daar vat men tijd op als iets rekbaars beter bekend als Djan Karet(elastieken tijd).En eenieder weer dat ooit de rek eruit is dus paniek om niks.

Reageer
gravatar

Heeft Flemmo er wellicht nog een datum bij genoemd? Ik moet morgen onderhandelen over de looptijd van mijn hypotheekrente en heb geen zin om 10 jaar lang een hoge rente te betalen als het eind der tijden al over drie jaar is.

Reageer