Agenten demonstreren voor betere CAO

Opstelten tevreden: “Eindelijk meer blauw op straat”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meer blauw op straat? Veel winst is al te halen door die bonnetjes met blauwe balpen in te vullen en blauw carbonpapier te gebruiken. Blauw kaftje eromheen en moet je eens kijken.

Reageer
gravatar

Ondertussendoor geef ik die flikken gewoon gelijk, ook zij hebben rechten. Ook zij zijn mensen en toch geen soort playmobil-poppetjes?!

Ivo de grote machtswellustelING denkt natuurlijk dat ie straks met z’n Nationale Politie met 1 druk op de knop elke opstand de kop in kan drukken. Schijt aan die kerel.

Reageer
gravatar

De agenten lopen al voorop in de vorming van de NATIONALE politie. Ze werken al samen voor een betere CAO. De vraag is nu alleen nog wanneer Opstelten deel gaat nemen aan deze NATIONALE politie. Of heeft hij een blauwtje gelopen?

Reageer
gravatar

Opstelten denkt allang dat hij deel uitmaakt van de NATIONALE politie, die onder Hoofdcommissaris Rutte nl.

gravatar

Zolang na-leven van regels (befehl ist befehl)de norm blijft, is demostreren hoognodig. Laten zien dat die regels overbodig zijn. Einde aan de moderne slavernij met hunnie symbool-politiek!

Mensen mogen conflicten niet eens zelf oplossen? Omkijken naar elkaar in plaats van je laten meeslepen in verdeel-en-heers! Doe dat smurfepak maar uit.

Reageer
gravatar

Nieuwe CAO? Maar ze hebben toch net een nieuw dienstwapen? Wat is daar nou weer niet goed aan? Ik ken dat hele merk trouwens niet eens, zeker iets Koreaans of zo, Corean Assault Organisation?

Reageer
gravatar

oo wat jammer blauwbekkende Paulus, je hebt je naam al, maar ja ook smurfen hebben recht op een betere CAO.

gravatar

Ome Paulus, jazeker een weeruniform kun je onder alle weersomstandigheden dragen.
Vandaar mijn voorstel om smurfen in dienst te nemen.
Die hebben altijd hetzelfde uniform aan en dan kan er meer geld naar de agenten en smurfen.

gravatar

Ja, omdat die wouten alles en iedereen bont en blauw slaan die ze tegenkomen in deze politiestaat. Als ze al niet met blauwe bonen in het wilde weg om zich heen aan het schieten zijn. Schande!

Reageer
gravatar

Ik heb ook nog eens gesolliciteerd. Kwam er op neer dat ik mijn eigen salaris moest betalen.
Maar misschien met de nieuwe CAO dat ik het er weer eens op waag …

Reageer
gravatar

De modekleur van deze zomer is bloemetjes, bloemetjes en bloemetjes. Als je handig bent met fotosjoppen, maak je zó een versie van het politie-uniform in modekleuren !

gravatar

Het is duidelijk dat Opstelten zich in deze een zeer ouderwetse opvatting heeft. Blauw is toch niet echt de modekleur van het moment maar meer een kleur die altijd wel kan maar weinig uitstraling heeft.

Reageer