Straatterrorist Jaël Jablabla trapt niet in valkuil Powned-verslaggever

‘John Leerdam? Die naam verzin je hier ter plekke man!’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

De man heeft gelijk. Ik besta helemaal niet als het kamerlid Leerdam. Leugens!

En Rutger Sarcastricum van 3fm heeft mij persoonlijk ook helemaal niets gevraagd. Dat was dus journalistiek van naatje pet!

• Reageer
gravatar

@T die van 3fm vroeg het aan die sukkel van @johnleerdam…..maar ik snap dat je met zoiets de satire niet meer van echt kunt onderscheiden haha

• Reageer
gravatar

ik zie het probleem niet zo met niet bestaande personen waarvan net gedaan wordt alsof ze wel bestaan misschien kan professor bert bokhoven hier een ethische beschouwing op loslaten

• Reageer
gravatar

Bert Bokhoven is als ouderling-kerkrentmeester lid van het moderamen van de Protestante Kerk Nederland!

gravatar

Als je de baard van Jaël Jablabla afscheert en hem een bril op zet is het sprekend John Leerdam. De man lijdt aan schizofrenie denk ik.

• Reageer
gravatar

Ik heb het net opgezocht (woensdag 4 april 2012, 22.15 u) maar Leerdam is helemaal geen kamerlid, dus waar gaat het over?? Die Jablabla kan wel alles beweren!

• Reageer
gravatar

Als 3fm nu alle 2e kamerleden gaat interviewen over Jablabla en zijn broertjes, neefjes en buurmeisjes ruimt het lekker op in de 2e kamer.

• Reageer
gravatar

Naar aanleiding van de wens van de heer Jaël Jablabla, die om voor de hand liggende redenen onbekend wenst te blijven, is hier sprake van een opzettelijk onjuiste foto. De getoonde baarddragende is niet Jaël Jablabla maar de Pakistaanse minister van Voorlichting Iqbal Numnum al Verman die in Islamabad het jaarlijkse overleg van stamhoofden/krijgsheren uit Pakistan en de Afghaanse grensregio’s voorzat. De tekst daarentegen berust op een citaat van voornoemde J. Jablabla

• Reageer
gravatar

Ten tijde van zijn aanvraag tot asiel schijnt Jablabla zich bij het CAO, tijdens zijn sollicitatie voor een bestuursfunctie, te hebben laten ontvallen: “Ik heb geen idee waar Leerdam ligt.”
Hetgeen wel degelijk betekent dat de terrorist op de hoogte was van het bestaan van de regent in kwestie.

Dit zou nog wel eens drastische gevolgen kunnen hebben voor zijn verblijfsvergunning wanneer de Mauro-wet wordt doorgeduwd. Immers: wie jokt, moet verdwijnen.

• Reageer
gravatar

Leerdammer is toch kaas? Met van die gaten erin? Typisch Hollands, je koopt de gaten erbij. De heer Ja-bla-bla amuseert zich intussen kostelijk. Ook Nixon heeft zich in zijn graf omgedraaid. Nu krijgen alle tweede kamerleden en aspirant-wethouders een cursus hoe om te gaan met media, die ze niet hoeven te melden, er zich niet over hoeven te verantwoorden en waarvoor niets hoeft te worden betaald, zo meldt Ferry Mingelen in de omgeving van het Catshuis.
Giel mag ondertussen wat anders verzinnen, anders staat ondanks een gouden oprotpremie zijn baan op de tocht.