Vroege lente stemt prozacproducenten somber

‘Na de laffe winter is nu de hoop op betere tijden vervlogen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Farmaceuten en psychiaters kunnen gerust zijn, want hier is sprake van valse voorlichting. De stoffen C10H12N2O en CO2 worden opzettelijk door elkaar gehaald door antipillenbeweging (APB), die homeopathische en kruidenmiddelen aanbeveelt.

Fluoxetine [C10H12N2O](waaronder Prozac) blokkeert de heropname van de neurotransmitter Serotonine.
Tot zo ver is dat juist.
Onjuist is de valse suggestie dat deze stof invloed heeft op het klimaat.

Reageer
gravatar

Nee Pleegzuster-bloedge…., nee die andere: je moet er ook niet te veel van innemen! Klimaathouden is als immer van belang!

gravatar

Al jaren lang ben ik beter uit met chocolade en Sint Janskruid dan met Prozac. Cocolade is lekkerder en Sint Janskruid gratis als je het weet te vinden. Ach, marketing doet meer nog dan Prozac werkelijk wonderen!

Reageer
gravatar

Ik raad hen aan met de fabrikant van M’ en M’s te fuseren. Deze pilletjes (pinda’s met een chocoladelaagje) doen het juist altijd erg goed in de lente. Op deze manier maakt men de onderneming anticyclisch. Mocht dit niet werken dan kan men nog altijd een fusie met een tuinmeubelfabrikant of zo overwegen.

Reageer