Parlement Suriname steunt amnesiewet

Bouterse: ‘Laten we die paar moorden nou eindelijk eens vergeten’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, wat een gezeur weer. Misdaad loont, dat is inmiddels toch wel bekend?!

Al mijn collega’s hebben immers ook amnestie gekregen, plus een leuke bonus.

Bovendien, zolang mijn zeer gewaardeerde topcrimin… euhhmm collega Gerrit Zalm nog vrij rondloopt, kan het ‘nette’ Nederland beter de kaken op elkaar houden en leren van de prille rechtstaat Suriname.

Reageer
gravatar

Lieve mensen, wees eens eerlijk … wie heeft nu nog last van die paar die destijds uit de wereld zijn geholpen … niemand toch? En denk u eens in hoe oud die mensen geweest zouden zijn en wat zij ons moeizame zorgenstelsel zouden belasten, dat is toch verschrikkelijk? Wees blij dat zij kili zijn

Reageer
gravatar

Hoi meneertjes koekepeertjes,

Ze maken er daar in dat gekken land zo’n bende van, dat bendeleider een betere benaming is voor die kale met zijn behaarde schaamlippen, schreef mijn pappie aan zijn vriendin op Facebook. Maar ik heb het toch stiekem gelezen.

Nou, dan ga ik maar weer,
Paulusje met de weemoedige blik

O ja,
Mijn stomme zusje is vergeten wat annessie. Dom hè!!!!!!!!!!

gravatar

Hoi allemaal,

Mijn vervellende broertje is is vergeten. Hij is gewoon al een beetje dement.

Natuurlijk weet ik wel wat annessie is. Ik lijd verdorie toch niet aan amnesie.

Heel veel warme knuffels van Paulientje met de vlechtjes
x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Mijn mammie schreeuwde zo juist tegen mijn pappie, toen ze Paulusjes bericht had gelezen, dat zijn vriendin ook wel een ringbaardje zal hebben. En toen riep mijn pappie terug, dat mijn mammie haar neus niet zo vaak in de zaken van haar vriendin moet steken, want dat ruikt niet fris.

gravatar

een wet om te vergeten waar de wet eigenlijk ook al weer over ging, maar dat is geen probleem want ook dat is opgenomen in de wet en de wet eerbiedigen wij in dit land. als die wet maar niet al te blank is, want dat zijn we niet vergeten hoor! hoe al die blanken ons nooit hebben gewild en ons uitgeruild hebben onderling alsof we dat ooit zullen vergeten. maar ook daar is deze wet voor: opdat we niet vergeten. ja toch?

Reageer