Hagenaar krijgt rookverbod van 5 jaar na ‘aanstekeraanslag’ op Ajacied Lukoki

OM: ‘Aanslag zoveelste bewijs van schadelijkheid roken’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jan-Willem; leg nog es uit, want ik vat ‘m niet helemaal: Faya, Faya klinkt Surinaams. Uit mijn kinderjaren herinner ik mij “Faya Lobbi” en iets met: “Wan Pipel” (one people?). Of zit ik nu op glad ijs, in etnisch opzicht?

Reageer
gravatar

Je mag erom lachen maar feit is wel dat er steeds grotere aanstekers verkrijgbaar zijn. Ik heb er nu een van dik 15 cm, retehandig want je raakt deze minder snel kwijt en het maakt meer indruk :+>

Het rookverbod vind ik wel een zware straf. Kan ie volgende keer niet gewoon z’n handen inleveren als ie gaat kijken?! En laat ze verder de ballen krijgen.

Reageer
gravatar

Wat is er nu feitelijk aan de knikker?

Mijn cliënt, de Hagenees M.R., wilde gewoon behulpzaam zijn. Hij gooide de doelman zijn aansteker toe, omdat die een pijpje wilde opsteken en zijn lucifers was vergeten. Daarbij heeft hij abusievelijk die voetballer in zijn kruis geraakt.

Gelukkig voor de Hagenees rookt hij niet, nooit gedaan overigens. Hij zit altijd opzij van het doel. Voor het geval een doelman een pijpje wil opsteken vergeet hij nooit een aansteker mee te nemen.

Reageer
gravatar

Misschien zo’n grote tafelaansteker in de vorm van een fles?
Kan me dat goed voorstellen dat de rechter dat zo vindt, in Belgie heeft het onlangs ook gewerkt.
Als je niet mag roken, hoef je geen aansteker bij je te hebben en als je geen aansteker bij je hebt kom je ook niet in de verleiding er rare dingen mee te doen.
(Al is het gooien van objecten richting Ajakkesieden natuurlijk niet zo raar en best begrijpelijk, maar ‘t zal wel een rechter uit 020 zijn geweest)

Reageer