Titelkansen VVV lijken verkeken

De Venlose ploeg richt zich nu volledig op het bereiken van de Champions league. ‘We moeten realistisch zijn,’ aldus trainer Ton Lokhoff. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bewijs dit eerst nog maar eens. Dit lijkt op demonisering van mijn geboorteplaats net zoals die belachelijke fabel over de Bende van Venlo. Of dat belachelijke gerucht dat Jan Klaassens ooit voor VVV heeft gevoetbald.

Reageer
gravatar

Geruchten gaan dat Neymar zich aansluit bij de selectie. Barcelona zegt 58 miljoen over te hebben voor het wonderkind van Santos. VVV heeft 70 miljoen geboden.

Reageer
gravatar

Tja, wat wil je ook. De strenge vorst heeft een verwoesting aangericht in de grove, traagknoppende hybriderassen en de
middelgrove, snelknoppende tussenhybriderassen. Tot overmaat van ramp stokte de aanvoer van paardenmest en vooral kuikenmest. “Dit sezoen is noe al verlaore”, bleek Sjeng Meijbottel te verklaren na raadpleging van een tolk. Hij hoopt volgend jaar op een voor de teelt gunstige zachte winter.

Reageer
gravatar

Want inderdaad, als het nieuwe ‘Groot-Limburg’ binnenkort eindelijk realiteit zal zijn (Belgisch, Duits en Nederlands Limburgs samen) dan zal VVV in dit nieuwe land goede kansen hebben op de 2e plaats en de voorrondes Champion Laegue. Nu eerst even MVV uit winnen, want de overwinning begint in Maastricht!

Reageer
gravatar

Er wordt gedacht aan het oprichten van een eigen Limburgse League zodra Hillen al z’n troepen uit Limburg heeft teruggetrokken en er een hek omLimburg geplaatst is. VVV maakt dan weer kans want met de als enig overgebleven andere clubs in Limburg (Roda JC, Fortuna Sittard en MVV)als tegenstanders moet een titel toch binnen bereik liggen.

Reageer
gravatar

Vind je het gek dat ze geen kans maken? Op de momenten dat een normale club begint te voetballen sta je bij de VVV Venlo voor een dichte deur.
Openingstijden:
Ma. 12:00 – 17:00 ‘s ochtends gesloten
Di. 10:00 – 17:00
Wo. 10:00 – 17:00
Do. 10:00 – 17:00
Vr. 10:00 – 17:00
Za. 10:00 – 17:00
Zo. Gehele dag gesloten.

Reageer
gravatar

Met het aankomende speelschema van VVV (Heeeveen, PSV, Vitesse, AZ, ADO, AJAX en Twente, kortom bijna de gehele top 7) lijkt die kans inderdaad nog lang niet verkeken!

Reageer
gravatar

Inderdaad: menig tegenstander is gediskwalificeerd omdat men niet tijdig Heerenveen wist te vinden en pas een paar dagen na de speeldatum aankwam.

gravatar

Toch typisch dat net de dag dat dit gepubliceerd wordt, het contract van Ton Lokhoff voor 2 jaar is verlengd. Het lijkt wel alsof het bestuur hier ook genoegen mee neemt..!

Reageer
gravatar

Vermoedelijk is het contract juist verlengd vanwege dat realisme. VVV zou misschien wenodig kunnen hebl eens twee jaar extra ben om de gewenste doelen te halen.

gravatar

Ja, da den k i kook.